Νέα

Χύσιμο στη σύζυγο/γκόμενα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnypap35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 188
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.013
Πόντοι
20.686
Δεν ξέρω τι λέτε και τι θέματα υπάρχουν ...η δικιά μου 47-48και τα δίνει όλα .....αυτά φορά πριν κάνουμε σεξ
Εσένα κλίμα ξέρουμε ποια είναι και τι κάνει.
Την έχεις βγάλει φόρα παρτίδα σε όλα τα νήματα
Πρόσεχε μην της το σφυρίξει κανένας και σε βλέπω να τρέχεις σαν τον Παναγιωτόπουλο των Αμάν .

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.931
Πόντοι
6.925
παρομοια ΗΤΑΝ και η δικια μου κατασταση φιλε, γιαυτο την αλλαξα δρομο μετα απο 14χρ.
τωρα παω στα 7 με την τωρινη και ολα καλα προς το παρων.
"if at first you dont succeed ...try and try again"
Ομοίως στον ίδιο δρόμο (19/6 τα χρόνια)

Bratan2024

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
913
Πόντοι
81
ούτε κ εγώ ξέρω.της μίλησα όμορφα και καθαρα αλλα αδιαφορεί.
της πρότεινα ακόμα και να γαμηθεί με οποιον θέλει μηπως κ την εξιτάρω αλλα ούτε κ αυτό θέλει.
πρέπει να προχωρήσω και να βρω γκόμενα
Έπρεπε ήδη να έχεις βρει γκόμενα. Μην παρακαλάτε καμμία, το ίδιο λάθος κάνουμε όλοι γι'αυτό έχουν καταλάβει πόση δύναμη έχει το μουνι και μας κάνουν ότι γουστάρουν. Πάντα θα υπάρχει μια καριολα εκεί έξω έτοιμη να δεχτεί το σπέρμα σου, έστω και λίγο χοντρούλα στην αρχή δεν τρέχει τίποτα. Ξεκινά την αναζήτηση συναγωνιστή

Ilbi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Απρ 2022
Like
16.874
Πόντοι
2.256
Μουνι, κωλο, στη μάπα, στα βυζια. Στόμα δεν θέλει αλλά όταν πιπωνει χωρίς προειδοποίηση την χυνω και της κρατάω το κεφάλι με το ζόρι κι αναγκάζεται να τα καταπιεί.... είναι μια μορφή βίας που της ασκώ και μετά από λίγο χυνει η καριόλα από την εξουσία που ασκώ στο σώμα της... αντε βγάλε άκρη... αφού το ξέρει πλέον ότι θα τα καταπιεί θέλει δεν θέλει κι ενώ λατρεύει να πιπωνει, κάνει τα τσιλιμακια της...
Ευτυχώς η δικιά μου το κάνει μόνη της!

Bratan2024

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
913
Πόντοι
81
Τύπε μήπως όταν γνωριστήκατε ήταν σε ηλικία για παιδί, οποτε χρησιμοποίησε το μεγαλύτερο όπλο που έχει μια γυναίκα (το μουνι της) για να σε τυλίξει, κ μόλις της έκανες το παιδί μεταλλάχτηκε;;
Έτσι είναι η μεγαλύτερη πλειοψηφία των γυναικών σήμερα. Μόλις φτάσουν εκεί λίγο μετά τα 30 χτυπάει το βιολογικό τους ρολόι και βρίσκουν ένα καλό παιδί και το τυλίγουν με το γαμησι και μετά όταν γεννήσουν αυτός έρχεται σε δευτεροτριτη -τετάρτη μοίρα . Το κόλπο είναι να βρεις άλλου ενδιαφέρον και να προσέχεις τον εαυτό σου, να μετράς ακόμα στις γκόμενες. Όταν δει ότι προσέχεις και ίσως παίζεις άλλου τότε θα έρθει να σε ψάξει. Είναι νόμος. Και τότε γραψτη και σταρχιδια σου γάμα τη από κώλο με χαστούκια και πες της έτσι γαμαω εγώ τις καριολες

manilakano

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2021
Like
174
Πόντοι
0
Και στις δυο, χυσε οπου κι οπως καυλωνεις, αυτο θελουν κι αυτες.

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
πριν παντρευτούμε τα κατάπινε και μου έδινε κώλο συχνά,
μετά τον γάμο σταμάτησε να τα καταπίνει κ να κάνει τσιμπούκια, αλλα συνέχισε να δίνει κώλο για 2 χρόνια,
μετά σταμάτησε να δίνει κώλο, με καβαλάει κ όσο δίνει μουνί θέλει ταυτόχρονα δονητή ή δαχτυλο στο κώλο.
τα τελευταία 2,5 χρόνια μου κάθεται μια φορα το μήνα ή το διμηνο και αυτό με παρακάλια κ πίεση από τη μεριά μου.
μεγααααλη καριόλα η σύζυγός μου.
Μακριά από καριόλες!
συμφορουμιτη για δοκιμασε να την πληρωνεις. δηλαδη ας πουμε 20 ευρα για κωλο 10 για τσιμπουκι κτλ
βεβαια θα εισαι ευγενικος τον κωλο θα τον λες οθωμανικο η απο πισω το τδιμπουκι θα το λες στοματικο ερωτα κτλ

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.168
Πόντοι
2.536
συμφορουμιτη για δοκιμασε να την πληρωνεις. δηλαδη ας πουμε 20 ευρα για κωλο 10 για τσιμπουκι κτλ
βεβαια θα εισαι ευγενικος τον κωλο θα τον λες οθωμανικο η απο πισω το τδιμπουκι θα το λες στοματικο ερωτα κτλ
και τι θα πάρει μια γκόμενα με τα 20 και 30 ευρώ; φρέσκα αυγά από τον μπακάλη και ένα μπουκάλι κρασί να πνίξει τον πόνο της;

Ενώ αν μαζέψει τα 30αρια, σε 5 μέρες πάει και ξεμουνιαζει ένα πουτανακι και σταματάει να ποσταρει πια στο άλλο νήμα αυτά τα "εδώ η γυναίκα μου τον παίρνει στη δουλειά, εδώ την κάνουν σάντουιτς δύο μαλλιαδες στο σαλόνι κι εγώ τον παίζω " και τέτοια

Τελευταία τροποποίηση:

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.250
Πόντοι
2.306
Διαφωνώ.
Μπορεί να γλυκαθει και να το κάνει επάγγελμα και εκτός σπιτιού...

Loukoum4s

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2019
Like
1.433
Πόντοι
206
Για τέτοια είμαστε; Ο άλλος πρόσφατα σε νήμα έλεγε ότι πήγε την γυναίκα/γκόμενα του Ομόνοια και του ζήτησε ένα 500άρι(κάτι τέτοιο) για να τη γαμήσει.

Για να γαμήσουν μερικοί τύποι, θα ξεσηκωθούν οι κάρχιες και θα βάλουν στα φεμινιστικά τους δικαιώματα την παροχή υπηρεσιών στους άντρες τους!!

Λοιπόν, για να τελειώνουμε. Πηγαίνετε και ξενογαμηστε, μπείτε μέσα στο σπίτι με τουπέ "γάμησα και πέρασα και καλά κι εσένα δεν σε έχω ανάγκη". Ρίξτε και λίγη αδιαφορία και όταν ζητήσει πουτσα μόνη της, κάντε της ένα δέσιμο στο κρεβάτι και δώστε της το μουνι στο χέρι.

Ή χωρίστε.

greek0588

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Like
363
Πόντοι
21
Η γυναίκα τα παίρνει παντού. Όπου τα στείλει η καύλα της στιγμής. Βέβαια όταν είναι να τα πάρει στο πρόσωπο μου σπάει τα αρχίδια να προσέχω μην πάει στα μαλλιά (και τελικά πάντα πάνε).

Pitsicoco88

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2019
Like
330
Πόντοι
20
Εγω παιρνω γυναικες αλλων στις τουαλετες(κλαμπ,μπαρ,εστιατόρια) και ζηταω να φτυσει τη ψαροκολλα και το χαλικι μου στο ποτο του αντρα της.

Πλάκα πλακα ζυγίζεις τη στιγμή για το που θα χύσεις. Εγω γουσταρω να μεν κοιτάει οταν χυνω οποτε ανοίγει τερμα στομα και σημαδευω εγω μονο μεσα σε αυτο να μη φυγει τπτ σε ματια και μαλλια. Αμα εχει και κιούτ φέις, είναι ο,τι καλύτερο.

Απο την αλλη, εχει τύχει να παμε να πάρουμε με ενα κολλητό μαζι μια γκομενα του.Και να λεει αυτή "οτι πινει μόνο του αγοριού της"(ηρωισμός καραγκούνας)
Ξενέρωσα λίγο.
Αν σας συμβει ποτε αυτο ρε τσίφτες (ή κατι σαν αυτό), καντε μου τη χαρη και προσπαθήστε να σημαδεψετε μεσα στα ρουθουνια της να της γίνει μπετον αρμέ εκει μεσα. Θα νιώσω δικαίωση.
Καλη σας μερα κύριοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom