Νέα

Χυδαία,απαράδεκτη,ανάγωγη τσατσά-Φυλής 109 κάτω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 115
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
ΡΕ σκορπιε εξηγησε μου κατι πολυ απλα και λογικα.Ποσα χρονια πας στα ντελα;
ποτε ηταν καθαρα τα πραγματα;ποια η διαφορα αν τα χρηματα τα παιρνουν ελληνες η αλβανοι η ρωσοι;Εσενα σε ενδιαφερει στη τελικη ποιος θα πλουτισει η που θα περασεις καλα.Ξερεις και ξερω οτι ειμαστε ο βασικος αιμοδοτης μιας παρανομης και διεφθαρμενης καταστασης.Αυτο που πρεπει να καταλαβεις ειναι οτι τα καθαρματα δεν εχουν εθνικοτητα.Δεν σου αρεσει,αισθανεσαι ενοχες,δεν γουσταρεις τα λεφτα σου να τα παιρνουν αλβανοι και καθε παρανομος....μην πηγαινεις.

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
κομπλεξικο μουνοπανο οταν λεμε οτι το κορανι ειναι κωλοχαρτο και ο αλαχ γιος πουτανας εξ ανατολας κτυπιεσται σαν λυσασμενα γαμωσπιτα...Αλλα φυσικα το να βαλεις μια τετοια εικονα που προσβαλει την σημαια και συνεπως την χωρα που σε φιλοξενει δεν τρεχει τπτ ε? :jerking: :jerking: :jerking:

Υποκριτικα κομπλεξικα μουνοπανα

+1000 :thumbsup:

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
πέστα ρε μεγάλε spiderdom

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
τελικα τι ειναι αυτος;
μωαμεθανος;
Αντιδραστικός είναι, όπως κι απ' την άλλη οι εθνικιστικές είναι πορωμένοι αντιδραστικοί.
Ο σκορπιός δε γουστάρει να δίνει τα χρήματα του σε ξένους μπράβους αλλά στις ξένες πουτάνες μια χαρά τα δίνει. :headbang:
Καλά σου λεει ο spiderdom, άμα δε γουστάρεις την όλη κατάσταση και θες να αντιδράσεις απλά να μην πηγαίνεις!
Πιο καλά θα "ακουστεί" η γνώμη σου έτσι.

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
γιατι οι αλβανεζες-ρωσσιδες πουτανες που γαμας τα φραγκα που τους ακουμπας τι τα κανουν?
τα επενδυουν σε ομολογα ελληνικου δημοσιου?

Τις αλβανέζες ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΧΕΣΟΥΜΕ ...χαχαχα, Τα Ρωσσίδια πάλι τα αγαπούμε πολύ.

ΠΑΝΤΩΣ όσο κι αν νομίζεις οτι λές 'εξυπνάδα' έθιξες ένα σοβαρότατο θέμα ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ
ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΑΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. Πράγμα που έπρεπε να απαγορεύεται
με ΔΡΑΚΟΝΤΙΑ Μέτρα. Όποιος εκτός ΕΕ βγάλει λεφτά εδώ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να τα μετακινήσει
εκτός Ελλάδος με ΤΙΠΟΤΑ !!!

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
ΡΕ σκορπιε εξηγησε μου κατι πολυ απλα και λογικα.Ποσα χρονια πας στα ντελα;
ποτε ηταν καθαρα τα πραγματα;ποια η διαφορα αν τα χρηματα τα παιρνουν ελληνες η αλβανοι η ρωσοι;Εσενα σε ενδιαφερει στη τελικη ποιος θα πλουτισει η που θα περασεις καλα.Ξερεις και ξερω οτι ειμαστε ο βασικος αιμοδοτης μιας παρανομης και διεφθαρμενης καταστασης.Αυτο που πρεπει να καταλαβεις ειναι οτι τα καθαρματα δεν εχουν εθνικοτητα.Δεν σου αρεσει,αισθανεσαι ενοχες,δεν γουσταρεις τα λεφτα σου να τα παιρνουν αλβανοι και καθε παρανομος....μην πηγαινεις.

Spiderdom Τα Ευρώπουλά μας ΕΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ, και σας λέω κάτι ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ !!!

Πρέπει όλοι εμείς ΝΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ με τις πολιτικές μας επιλογές, και ξένοι να μην μπορούν να
βγάλουν λεφτά εδώ ούτε να μπορούν να βγάλουν λεφτά έξω εκτός Ελλάδος.

Όλα από εμάς εξαρτώνται.

Και σε τελική ανάλυση ΠΡΟΤΙΜΩ τον Έλληνα 'κακοποιό' παρά τον κάθε ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟ !!!

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Για ποιο συνάλλαγμα λέμε τώρα; Η δραχμή πέθανε ρεεεεεεεεεεεεεεεε. Ευρώπουλα πηγαινοέρχονται. Και άμα μπει και η Αλβανία στην Ένωση να δούμε τι θα μας λες.

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Τελικά μου φαίνεται πως πρέπει να βάλουμε τον HotScorpios υπουργό εσωτερικών για να σωθεί η χώρα από την κακοδιαχείριση και την άσκοπη εκροή συναλλάγματος.

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Υπουργό Οικονομικών ήθελα να πω

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Σήμερα το πρωί πήγα Φυλής 109 κάτω για την Βίκυ-Βικτώρια δεύτερη φορά.Ήταν η χθεσινή απογευματινή τσατσά με το μίζερο-ψυχρό ύφος.Η κυρία της υπηρεσίας που δούλευε Κυριακή πρωί είναι νορμάλ και ευγενική.
Της λέω να χαμηλώσουμε και άλλο την θερμοκρασία του κλιματιστικού και λέει "δεν πάει άλλο,είναι στο τέρμα...κ.τ.λ." με το γνωστό εκνευριστικό υφάκι.

"Όχι δεν πάει,εσείς δεν θέλετε να το βάλετε" της λέω και κατευθύνομαι να φύγω.

Υψώνει τον τόνο της φωνής της και με ένα σπαστικό ύφος πάει να δικαιολογηθεί.

"Δεν επιμένω για το κλιματιστικό" της λέω συνεχίζοντας εγώ σε ήρεμο ύφος "αλλά ο τόνος της φωνής σου δεν είναι σωστός.Να μου μιλάς στον τόνο που σου μιλάω."
Εν τω μεταξύ μπήκε μέσα κατευθυνόμενος στην κουζίνα ένας άντρας.

"Και ποιος είσαι εσύ που για σένα θα χαμηλώσω το κλιματιστικό;" λέει

Εγώ:Ποιος είμαι εγώ;;

τσατσα:Ναι ποιος είσαι συ

Εγώ:Εγώ είμαι ένας από αυτούς που σας θρέφει

τσατσά:Άντε φύγε από δω ρε.
Με το γνωστό ψυχροπολεμικό ύφος σαν να μιλάει σε κανένα τσογλάνι.

Εγώ:Είσαι κοινότυπο δείγμα σπαστικιάς τσατσάς.

Έρχεται μπροστά μου και μου λέει: "ΑΪ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ", κατ'ευθείαν αρπάζει την καρέκλα από το πόδι και μου λέει:"ΑΝΤΕ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΔΩ ΤΩΡΑ ΜΗ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ"

Εγώ:Τι είπες; "αϊ γαμήσου"; την αστυνομία τώρα θα φέρω εδώ!

Ο άντρας μπήκε στην μέση για να μου πει να φύγω,στην αρχή με ευγενικό ύφος,εγώ είχα φορτώσει και της τα έψελνα.Η τσατσά άρχισε να μου μιλάει στον πληθυντικό φοβούμενη την Αστυνομία.Εγώ δεν έφευγα,της τά'ψελνα και αυτός άρχισε να με σπρώχνει για να φύγω.
Δυστυχώς η αντίδρασή μου ήταν ήπια.Απλά τον απώθησα,του είπα να μη σπρώχνει και τον απείλησα με την Ασφάλεια.
Εκεί τρελλάθηκε.Εκτός εαυτού πάει ανοίγει την πόρτα και μου λέει:"Πέρασε έξω ρε"

Εγώ:"Κάτσε εκεί για να περάσω έξω", υποδεικνύοντάς του να κάτσει στην γωνία μακριά από την πόρτα.

Αυτός:"Δεν θα μου πεις εσύ που θα κάτσω"

Εγώ:"Κάτσε εκεί για να περάσω έξω" Δεύτερη φορά

τσατσά(που είχε κλάσει πατάτες στο άκουσμα της Αστυνομίας):"Κάτσε εκεί που σου λέει"

Αυτός:"Ωραία θα κάτσω εκεί" πράττοντας το αυτό.

Υπάκουσε και έφυγα.

Αυτούς πληρώνουμε!!!
επρεπε να τους φερεις μπατσους.....

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Για ποιο συνάλλαγμα λέμε τώρα; Η δραχμή πέθανε ρεεεεεεεεεεεεεεεε. Ευρώπουλα πηγαινοέρχονται. Και άμα μπει και η Αλβανία στην Ένωση να δούμε τι θα μας λες.

ΒΡΕ ΜΟΣΧΑΡΕ τα Ευρώπουλα ΔΕΝ είναι Συνάλλαγμα ?
Το Εξωτερικό ΧΡΕΟΣ του Κράτους μας που είναι 300+ ΔΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ Σου λέει Τίποτα ?
ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ δεν πρέπει να αφήνει το Κράτος μας να διακινείται από Αλλοδαπούς εκτός Ευρωζώνης.

Άσε που οι Τράπεζες ξέρουν την εθνικότητα του κάθε καταθέτη και εάν ζούσαμε σε Ευνομούμενη Πολιτεία
και όχι ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ, τότε θα μπαίναν τα δυό πόδια σε ένα παπούτσι...χεχεχε

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Καλα τον αλλον τον νοιαζει οτι φευγει χρημα εξω απο τη χωρα η οτι εδω σε κλεβουν οι ιδιοι οι ομοεθνεις μας πολιτικοι,τραπεζιτες,παπαδες;Οταν η ΕΝ μας δινει τοσα χρηματα για επενδυσεις και μεις τα κλεβουμε ειναι καλα;και το ξαναλεω αν δεν θελουμε κατι δεν το αγοραζουμε,τανες ειναι; αλβανικες φουντες ειναι; κινεζικα προιοντα ειναι;Μπουκοταζ πολυ απλα.

galileos(1)

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Λέω να κατένω κι εγώ σε λίγο και να πω'' ΠΩ ΠΩ ζέστη έχει εδώ...δε χαμηλώνεται λίγο τη θερμοκρασία?''  :2funny: :2funny: :2funny:

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Καλα τον αλλον τον νοιαζει οτι φευγει χρημα εξω απο τη χωρα η οτι εδω σε κλεβουν οι ιδιοι οι ομοεθνεις μας πολιτικοι,τραπεζιτες,παπαδες;Οταν η ΕΝ μας δινει τοσα χρηματα για επενδυσεις και μεις τα κλεβουμε ειναι καλα;και το ξαναλεω αν δεν θελουμε κατι δεν το αγοραζουμε,τανες ειναι; αλβανικες φουντες ειναι; κινεζικα προιοντα ειναι;Μπουκοταζ πολυ απλα.

Spiderdom ΟΛΑ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝΕ και από την ψήφο μας εξαρτώνται όλα.

Υ.Γ. Κουφαλίτσα δεν μου είπες τελικά Μαρίνα 'πήρες' ? πέρασες καλά ? για στείλε κάνα PM...

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
Έπρεπε να καλούσες την Αστυνομία μεγάλε!

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
πως ειστε τοσο σιγουροι οτι θα ερχονταν η αστυνομια; και αντε οτι ηρθε τι θα ελεγε ο φιλος; ειπα στην τσα να χαμηλωσει τον κλιματισμο και αρνηθηκε;Θα ακουγε μπινελικια και απο τους μπατσους.Η αστυνομια πηγαινει στους οικους για αλλους σκοπους και το τελευταιο που την ενδιαφερει ειναι τα παραπονα του πελατη.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom