Νέα

Χυδαία,απαράδεκτη,ανάγωγη τσατσά-Φυλής 109 κάτω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 115
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αγαπητέ jockerx για περιέγραψε εμφανισιακά τον 'μπράβο' (από όσο έχει πάρει το μάτι μου είναι ΒΡΩΜΟΑΛΒΑΝΟΙ
και 'συχνάζουν' στο καφενείο/καφετέρια στη γωνία Χέυδεν και Φυλής).

Υ.Γ. Και μετά όταν λέω εγώ οτι θέλουν ΠΟΛΥ ΠΟΥΤΣΟ/ΣΑΠΙΣΜΑ/ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ από τη χώρα μας
     κάποιοι με λένε Εθνικιστή...χεχεχε Το ξέρεις jockerx οτι όλα αυτά τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ έχουνε κονομήσει από τα
     λεφτουδάκια μας και έχουνε πάρει και αυτοκίνητα κ.λ.π. κ.λ.π. ?

Κανονικά θα έπρεπε να 'οργανωθούν ομάδες πολιτών' που όπου βλέπουν αλλοδαπούς 'μπράβους' να
     τους 'μαυρίζουν στο ξύλο'.
Παχουλός,ηλικίας 50-60 ετών με φαλάκρα,γκρίζους κροτάφους,πρόσωπο "τριγωνικό" με τα πάχη της ηλικίας να λειαίνουν τις γωνίες,1,65-1,70 ύψος.

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
τρια ζητω για τους ενδοξους ελληνες μπραβους που λογω των αλλοδαπων το επαγγελμα τους βρισκεται σε κριση.

οσο για τον συντακτη.νταξ ρε εσυ τσαμπουκα στη τσατσα;σε μπουρδελο πηγες,οχι στον γιατρο.φαντασου οτι μιλαμε για γυναικες 50+ χρονων που μαζευουν χυσια και παρουσιαζουν 20χρονες με τα βυζια εξω,δεν ειναι νορμαλ η φαση απο που και να το πιασεις.πολυ στα σοβαρα το πηρες.

'επιτάφιε' ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ, και με 3 μόνο μηνύματα που έχεις γίνονται ακόμα πιο ύποπτα τα γραφόμενά σου...

Κοίτα 'μαζευτείτε' μην 'σας μαζέψουν' οι κάτοικοι και μετά 'κλαψουρίζετε' που θα μείνετε στην ανεργία...

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Παχουλός,ηλικίας 50-60 ετών με φαλάκρα,γκρίζους κροτάφους,πρόσωπο "τριγωνικό" με τα πάχη της ηλικίας να λειαίνουν τις γωνίες,1,65-1,70 ύψος.

Δεν πάει κάπου με σιγουριά το μυαλό μου με αυτή την περιγραφή.
Τί εθνικότητας φαινόταν, μιλούσε Ελληνικά καλά ή όχι ? Τί χρώμα μαλλιών καστανό ή μαύρο ?
Μήπως φόραγε και κανένα τσαντάκι-ζώνη 'μπανάνα' (εκεί μάλλον μεταφέρουν τις εισπράξεις...χαχαχα)

Υ.Γ. Πάντως σε εκείνο το μέρος που είπα 'συχνάζουν' Φυλής και Χέυδεν γωνία στο καφενείο/καφετέρια,
     όποιος θέλει να 'τους αποθανατήσει' εκεί θα τους βρεί, ή 'να περπατάνε' στην Μονής Προδρόμου που
     έχει το μπουρδελοξενοδοχείο Victory νομίζω ή να 'μιλάνε παρείτσα' στο Βενζινάδικο πριν το Φ65.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Αγαπητέ jockerx για περιέγραψε εμφανισιακά τον 'μπράβο' (από όσο έχει πάρει το μάτι μου είναι ΒΡΩΜΟΑΛΒΑΝΟΙ
και 'συχνάζουν' στο καφενείο/καφετέρια στη γωνία Χέυδεν και Φυλής).

Υ.Γ. Και μετά όταν λέω εγώ οτι θέλουν ΠΟΛΥ ΠΟΥΤΣΟ/ΣΑΠΙΣΜΑ/ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ από τη χώρα μας
     κάποιοι με λένε Εθνικιστή...χεχεχε Το ξέρεις jockerx οτι όλα αυτά τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ έχουνε κονομήσει από τα
     λεφτουδάκια μας και έχουνε πάρει και αυτοκίνητα κ.λ.π. κ.λ.π. ?

Κανονικά θα έπρεπε να 'οργανωθούν ομάδες πολιτών' που όπου βλέπουν αλλοδαπούς 'μπράβους' να
Tην καφετέρια με το μπιλιαρδο λες και τη γκαρσόνα.
Πάντως ρε σκορπιέ άμα δεν ήταν αλβανοί θα ήταν Έλληνες οι μπράβοι, πάντα θα υπάρχουν δηλαδή.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.444
Πόντοι
506
Πάντως ρε σκορπιέ άμα δεν ήταν αλβανοί θα ήταν Έλληνες οι μπράβοι, πάντα θα υπάρχουν δηλαδή.
άλλο να τρως ξύλο από ξένο και άλλο από πατριώτη, το λέει και η παροιμία `το ξένο είναι πιο γλυκό'

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6

Μετά τις επιτροπές πολιτών Αγίου Παντελεήμονα και Πλατείας Αττικής θα έχουμε και την  Eπιτροπή Πολιτών οδού Φυλής..
Ο scorpios δεν θα προλαβαίνει να πηγαίνει από τη μία στην άλλη.. Ευτυχώς είναι κοντά..

'επιτάφιε' ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ, και με 3 μόνο μηνύματα που έχεις γίνονται ακόμα πιο ύποπτα τα γραφόμενά σου...

Κοίτα 'μαζευτείτε' μην 'σας μαζέψουν' οι κάτοικοι και μετά 'κλαψουρίζετε' που θα μείνετε στην ανεργία...

Τι τον βρίζεις ρε! Αφού δικός σου είναι .. Στην ίδια επιτροπή είστε !

οσοι απο σας συνελληνες κρατατε ακομα στα χαρακωματα και θελετε να ξεβρωμισει επιτελους η χωρα απο αυτην την ιστορια των πουλημενων πολιτικων που μας εφτασαν σε αυτο το σημειο ελατε το σαββατο 9/5 στις 19:00 στην ομονοια στην συγκεντρωση κατα των μεταναστων..αλλα και οχι μονο.θα γινει και πεσιμο  στους αναρχοαπλυτους φοιτηταμπουρες των εξαρχειων.γιατι πολυ εχουν ξεσαλωσει
[size=14pt]ηδη κινουμαστε καθημερινα σε ομαδες με μηχανες στην αθηνα και και θα ελεγα οτι ειμαστε ιδιαιτερα...φιλικοι με διαφορες ομαδες αλλοδαπων και μαλλιαδων που συνανταμε.[/size]
[size=14pt]
ΕΛΛΑΣ 'Η ΤΕΦΡΑ[/size]

Άλλο να σε πετάει έξω ΈΛΛΗΝΑΣ ρε τύπε.. Έχει άλλη χάρη !

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240

Αυτό είναι το δεύτερο μέρος, εγώ λέω για το βασικό μέρος τους.

Όσο για το εάν δεν ήταν Αλβανοί θα ήταν Έλληνες οι Μπράβοι Κοίτα να δείς τί τεράστια διαφορά υπάρχει:

1.Τα 'κέρδη' οι αλβανοί τα βγάζουν στην αλβανία, ενώ οι Έλληνες θα τα 'επένδυαν' εδώ, άρα ΔΙΑΡΡΟΗ Συναλλάγματος,
παλιά μάλιστα ήταν σοβαρό αδίκημα η εξαγωγή συναλλάγματος από την Χώρα.

2.Δημιουργούν 'γκέτο' και με ανερχόμενη οικονομική δύναμη (την όποια) μπορούν σιγά σιγά να αποκτούν
 κοινωνική δύναμη και επιρροή οι αλβανοί. Πράγμα ΚΑΚΟ ΚΑΚΙΣΤΟ.

Θα μπορούσα να πώ και πολλά άλλα αλλά βαργιέμαι, ας με συμπληρώσει κάνας άλλος.

Υ.Γ. Στο μπιλιαρδο-καφενείο είχαν κάνει 'ντού' παλιότερα η Αστυνομία, μαζεύει πολύ αλβανούρα εκεί,
    αυτό είναι στη γωνία Φυλής και Φωκαίας.

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
darkroom ΣΚΟΥΠΙΔΙ ...χεχεχε, Με ΧΑΡΑ θα σε έκανα έναν ΠΟΛΤΟ ΑΠΟ ΚΙΜΑ ...χαχαχα, ελπίζω να είσαι 'άπαχος'
...χαχαχαχα

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.444
Πόντοι
506
1.Τα 'κέρδη' οι αλβανοί τα βγάζουν στην αλβανία, ενώ οι Έλληνες θα τα 'επένδυαν' εδώ, άρα ΔΙΑΡΡΟΗ Συναλλάγματος,
τι διαβάζω ο μαλάκας :headbang: :headbang: :headbang:

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
Ὅσον δὲν ἐμφανίζωμεν ἀρραγὲς μέτωπον θὰ ὑφιστάμεθα τὰ ἴδια καὶ χειρότερα.

σιγα μη κατεβουμε και στους δρομους με πλαστικα σημαιακια κορνες κτλ
χαλαρωσε μεγαλε ενα πουτσο ριχνουμε που και που και αυτο ειναι ολο
τωρα αν το εχεις παρει πατριωτικα το θεμα πελατης-πουτανες-γαμησι-τροπος ζωης αρμενιζεις με βαρκα που μπαταρει

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

thanos291

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
12
Like
59
Πόντοι
1.992
Η γνώμη μου είναι ότι καλά έκανες φίλε! Δεν μπορεί να φέρονται όπως ναναι και να απειλούν κιόλας. Πρέπει να μάθουν ΚΑΠΟΙΑ στιγμή να σέβονται τον ''πελάτη'' από όλες τις απόψεις.

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601

γιατι οι αλβανεζες-ρωσσιδες πουτανες που γαμας τα φραγκα που τους ακουμπας τι τα κανουν?
τα επενδυουν σε ομολογα ελληνικου δημοσιου?

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Παράγινε το κακό με τα φασιστόμουτρα εδώ μέσα. Βρίσκουν σε καθετί ευκαιρία να μπουρδολογούν ασύστολα.

Τώρα η αφορμή είναι το κακο-ρυθμισμένο κλιματιστικό και οι εναλλαγή-ύβρεων μεταξή τσα2 και πελάτη.

Παλιότερα που οι νταβάδες ήταν Έλληνες δεν μας πείραζε. Το ξένο νταβαντζιλίκι μας πονάει.

Πάρτε πρέφα πως ξένες πηδάτε τώρα και ξένοι θα είναι και οι προστάτες τους.

Γεμίσαμε αυτόκλητους "αγανακτισμένους πολίτες" που θέλουν να ξεβρωμίσουν τη χώρα από μαύρους, νταβάδες.

Ξεκινήστε από τους απατεώνες Ελληνάρες συμπολίτες σας λέω εγώ.

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
darkroom ΣΚΟΥΠΙΔΙ ...χεχεχε, Με ΧΑΡΑ θα σε έκανα έναν ΠΟΛΤΟ ΑΠΟ ΚΙΜΑ ...χαχαχα, ελπίζω να είσαι 'άπαχος'
...χαχαχαχα

Θα με κάνεις κιμά, θα με φας κι από πάνω..
Δυστυχώς τα έχω τα κιλάκια μου τελευταία  :'(

ρε [size=14pt]ελληνας [/size] ( :new_shocked: ) ειναι και αυτος
τι καθεσαι και λες

Σε παρακαλώ πολύ!
Δε νομίζω να σε έχω βρίσει ποτέ εγώ.
Πρόσεξε πως μιλάς !

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Θα με κάνεις κιμά, θα με φας κι από πάνω..
Δυστυχώς τα έχω τα κιλάκια μου τελευταία  :'(

Σε παρακαλώ πολύ!
Πρόσεξε πως μιλάς !
γιατι ρε νταρκ τι εισαι;
ινδιανος σαν και εμενα;

Επισκέπτης
Σε παρακαλώ πολύ!
Πρόσεξε πως μιλάς !

κομπλεξικο μουνοπανο οταν λεμε οτι το κορανι ειναι κωλοχαρτο και ο αλαχ γιος πουτανας εξ ανατολας κτυπιεσται σαν λυσασμενα γαμωσπιτα...Αλλα φυσικα το να βαλεις μια τετοια εικονα που προσβαλει την σημαια και συνεπως την χωρα που σε φιλοξενει δεν τρεχει τπτ ε? :jerking: :jerking: :jerking:

Υποκριτικα κομπλεξικα μουνοπανα

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
ρε ελληνας ειναι και αυτος
τι καθεσαι και λες :idiot:

γαμαικανέ, προφανώς δεν έχεις διαβάσει καθόλου τα πολιτικά θέματα για να ξέρεις τί είναι ο δαρκρούμ...χεχεχε

Ένα θα σου πώ ελληνόφωνος μπορεί να είναι αλλά αν είναι αυτός Έλληνας τότε εγώ είμαι ο Κεμάλ Ατατούρκ
...μπούχαχαχα (Φαντάσου τώρα).

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
κομπλεξικο μουνοπανο οταν λεμε οτι το κορανι ειναι κωλοχαρτο και ο αλαχ γιος πουτανας εξ ανατολας κτυπιεσται σαν λυσασμενα γαμωσπιτα...Αλλα φυσικα το να βαλεις μια τετοια εικονα που προσβαλει την σημαια και συνεπως την χωρα που σε φιλοξενει δεν τρεχει τπτ ε? :jerking: :jerking: :jerking:

Υποκριτικα κομπλεξικα μουνοπανα
τελικα τι ειναι αυτος;
μωαμεθανος;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom