Νέα

Χυδαία,απαράδεκτη,ανάγωγη τσατσά-Φυλής 109 κάτω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 115
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Στον ταριφα θα ειχαν κλασει πατατες και δεν θα ελεγαν κουβεντα. Στη γρια ΟΛΟΙ αντρες..
ε μα καπου φτανω να συμφωνησω....τοσο ζορισμα πια στο θεμα...ακομα και παλιοτσατσα να ειναι ο καθενας με την θεση του...σιγα και μην  πεσω στο επιπεδο της,φευγω....εκτος αν με βρισει ή απειλησει καποιος ευθεως...επειτα ειναι θεμα πως ειπωθηκαν καποια πραγματα,καμια φορα το αποτομο υφος εκλαμβανεται καπως ...και ειδικα απο ατομα τετοιου επιπεδου...και η δραση φερνει αντιδραση...και δεν αργει η παρεκτροπη...τωρα τα υπολοιπα ειναι μεν καταδικαστεα απο καθε αποψη αλλα στους χωρους αυτους μην περιμενετε τιποτα κυριες...την προσβολη και τις βρισιες την εχουν σπουδασει στο πεζοδρομιο...απαντας το πολυ σε αντιστοιχο υφος,ξυνεις τα αρχιδια σου και φευγεις...

Επισκέπτης
Οι έχοντες μέσο I.Q. καταλαβαίνουν οτι δεν έδωσα συνέχεια για το κλιματιστικό αλλά για το απαράδεκτο ύφος της.
Απάντησα στο τσαμπουκαλεμένο ύφος της τσατσάς παρουσία του νταβατζή ξέροντας οτι από κει και πέρα μιλάω μ'αυτόν.Κομμένη λοιπόν οτι πούλησα τσαμπουκά σε γυναίκα.
Και η άμεση απάντηση στο δικό της προσβλητικό  "Αντε φύγε από δω ρε" λες και μιλάει σε κανά τσογλάνι  ήταν πάλι σε ήρεμο ύφος:"Είσαι κοινότυπο δείγμα σπαστικιάς τσατσάς" ενώ κατευθυνόμουν πάλι να φύγω.

Υπάρχουν πολλές καλές και ευγενικές κυρίες της υπηρεσίας που αντιπροσωπεύουν την φυσιολογική συμπεριφορά και

αυτές πρέπει να είναι ο κανόνας

Οι ανάγωγες (τουλάχιστον σ'αυτόν τον βαθμό) κυρίες στα μπουρδέλα είναι η μειοψηφία.Άρα δεν είναι φυσιολογική συμπεριφορά αυτή για μπουρδέλο ούτε καν φυσιολογική βέβαια.
Εσύ,εμείς τι πρέπει να κάνουμε; να ανεχθούμε παθητικά αυτή την αντικοινωνική-αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και να τη βαπτίσουμε φυσιολογική για μπουρδέλο;

Ή να την καταδικάσουμε και στον αντίποδα να επιδοκιμάσουμε και να απονείμουμε τα εύσημα στις σωστές και ευγενικές;.Γιατί δεν είναι δυνατόν να τα ισοπεδώνεις και να τα εξισώνεις όλα.
Επιδοκιμασία στις σωστές και ευγενικές (διάβασε κριτικές μου-π.χ.οι δύο ευγενέστατες κυρίες του Φυλής 59) και αποδοκιμασία στις προβληματικές και ανάγωγες.

Όσοι από μας αποδέχονται παθητικά την επαίσχυντη συμπεριφορά της προβληματικής τσατσάς υποτασσόμενοι στην εξουσία της γενίκευσης: "Έτσι είναι στα μπουρδέλα" κάνουν ζημιά στην αξιοπρέπειά τους(δικαίωμά τους) και το σημαντικότερο για όλους,κάνουν ζημιά -αθροιζομένων τέτοιων συμπεριφορών και τσατσών- στο επίπεδο υπηρεσιών που λαμβάνουμε.

First Lady

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πρώτη Κυρία καλησπέρα σας ...  :)

μήπως είσθε υπηρεσία σε οίκο ανοχής ή έχεται (έστω) κάποια συγγενή που εργάζεται σε αυτούς τους χώρους ?  :grin: :grin: :grin:

Θεωρεις οτι οι αποψεις μου δικαιολογουνται μονο αν ειμαι τσατσα η αν δουλευουν δικοι μου ανθρωποι στα μπουρδελα; Κανεις λαθος :)

Οι έχοντες μέσο I.Q. καταλαβαίνουν οτι δεν έδωσα συνέχεια για το κλιματιστικό αλλά για το απαράδεκτο ύφος της.
Απάντησα στο τσαμπουκαλεμένο ύφος της τσατσάς παρουσία του νταβατζή ξέροντας οτι από κει και πέρα μιλάω μ'αυτόν.Κομμένη λοιπόν οτι πούλησα τσαμπουκά σε γυναίκα.
Και η άμεση απάντηση στο δικό της προσβλητικό  "Αντε φύγε από δω ρε" λες και μιλάει σε κανά τσογλάνι  ήταν πάλι σε ήρεμο ύφος:"Είσαι κοινότυπο δείγμα σπαστικιάς τσατσάς" ενώ κατευθυνόμουν πάλι να φύγω.

Υπάρχουν πολλές καλές και ευγενικές κυρίες της υπηρεσίας που αντιπροσωπεύουν την φυσιολογική συμπεριφορά και

αυτές πρέπει να είναι ο κανόνας

Οι ανάγωγες (τουλάχιστον σ'αυτόν τον βαθμό) κυρίες στα μπουρδέλα είναι η μειοψηφία.Άρα δεν είναι φυσιολογική συμπεριφορά αυτή για μπουρδέλο ούτε καν φυσιολογική βέβαια.
Εσύ,εμείς τι πρέπει να κάνουμε; να ανεχθούμε παθητικά αυτή την αντικοινωνική-αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και να τη βαπτίσουμε φυσιολογική για μπουρδέλο;

Ή να την καταδικάσουμε και στον αντίποδα να επιδοκιμάσουμε και να απονείμουμε τα εύσημα στις σωστές και ευγενικές;.Γιατί δεν είναι δυνατόν να τα ισοπεδώνεις και να τα εξισώνεις όλα.
Επιδοκιμασία στις σωστές και ευγενικές (διάβασε κριτικές μου-π.χ.οι δύο ευγενέστατες κυρίες του Φυλής 59) και αποδοκιμασία στις προβληματικές και ανάγωγες.

Όσοι από μας αποδέχονται παθητικά την επαίσχυντη συμπεριφορά της προβληματικής τσατσάς υποτασσόμενοι στην εξουσία της γενίκευσης: "Έτσι είναι στα μπουρδέλα" κάνουν ζημιά στην αξιοπρέπειά τους(δικαίωμά τους) και το σημαντικότερο για όλους,κάνουν ζημιά -αθροιζομένων τέτοιων συμπεριφορών και τσατσών- στο επίπεδο υπηρεσιών που λαμβάνουμε.

Βασανο να δουλευεις Αθηνα μεσα στο κατακαλοκαιρο, ολοι το τρωμε αλλα εσυ εχεις φαει χοντρο κολλημα  :S

Τι λογιδριο ειναι αυτο καλε;;; Με την υστερια που σε εχει πιασει για το θεμα υποψιαζομαι οτι τρως πολυ παντοφλα στο σπιτι και καπου θες να ξεσπασεις. Εγω δεν ακουσα κατι εξωφρενικο στο ολο περιστατικο. Ξινη τσατσα, υστερικος πελατης, ε δεν ηθελε και πολυ να γινει το σκηνικο. Αναλογες ιστοριες επαιζαν πολυ και στο Ρετιρε οταν η Κατερινα ή η Χαρουλα πηγαιναν σε καποια υπηρεσια και γινονταν κωλος με τον υπαλληλο. Θεωρω την ιστορια σου εντελως αδιαφορη, τπον τροπο σκεψης σου τελειως παιδαριωδη και μου φανηκες ελαφρως μπουλης. Γι'αυτο μπηκα στη διαδικασια να απαντησω. 

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
αν και δεν ειμαι ειδικη στο θεμα,και ισως δεν αρμοζει να μιλησω
θεωρω πως θα πρεπε να υπαρχουν καποιοι στοιχειωδεις κανονες ευγενειας απο τη στιγμη που καποιος σαν αυτο το παιδι που πηγε
δινει τα λεφτα του εκει μεσα.και με τετοια ζεστη,ειναι κατανοητη η αγανακτηση για το κλιματιστικο.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
θεωρω πως θα πρεπε να υπαρχουν καποιοι στοιχειωδεις κανονες ευγενειας απο τη στιγμη που καποιος σαν αυτο το παιδι που πηγε
δινει τα λεφτα του εκει μεσα.και με τετοια ζεστη,ειναι κατανοητη η αγανακτηση για το κλιματιστικο.
[size=18pt]ελα ρε μαριανναααααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!!!!!!![/size]  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

πες τα ρε μανάρι μ'..

που εισαι μωρακι μου ? που χαθηκες ? το σκεφτηκες αυτο που σου ειπα ????

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36

που εισαι μαριαννα μου!!!!!!!!!γιατι χαθηκες ελα στο τσατ!!!

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
larousse  χαθηκα γιατι ετσι επρεπε!γιωργο πως πας καλα?ελπιζω να εχεις καλο καλοκαιρι!

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
μαριαννα μου δεν επρεπε τωρα που ξαναγυρισες
θα τα πουμε καθολου?

First Lady

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εεεε.. καλα.... οχι ακριβως..

Λογικο να εισαι δυσπιστος αλλα να εισαι σιγουρος. Ξερω βεβαια πως αν λεγομουν Iron Man και οχι First Lady τα λογια μου θα ειχαν μεγαλυτερη βαρυτητα και δεν θα εβγαινε αμεσως το συμπερασμα οτι εχω πολυ ειδικους λογους να παρω θεση :)

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
larousse,χαλαμε το θρεντ του παιδιου!υπαρχουν και τα πμ

Επισκέπτης
Λογικο να εισαι δυσπιστος αλλα να εισαι σιγουρος. Ξερω βεβαια πως αν λεγομουν Iron Man και οχι First Lady τα λογια μου θα ειχαν μεγαλυτερη βαρυτητα και δεν θα εβγαινε αμεσως το συμπερασμα οτι εχω πολυ ειδικους λογους να παρω θεση :)

Τι είσαι συ;
Στα μπουρδέλα πας;
Αν δεν πας,άνοιξε την τηλεόραση,βάλε κάνα Ρετιρέ,κάνα "Φώσκολο" και "μη ξέρεις μην απαντάς γιατί είσαι εδώ!.

jimmmy

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Παίζεται η εξής διελκυστίνδα, στη μία άκρη της οποίας κάθεται το θεριό και στην άλλη ο συμπαθής Γιάννης:

-Αφενός το ρίσκο για τους μαγαζάτορες είναι τεράστιο (πολύ ωραία τα είπαν τα παιδιά παραπάνω)
-Αφετέρου το κόστος για τον πελάτη είναι ότι θα χάσει χρόνο και θα μπει σε μια ταλαιπωρία,
που συν τοις άλλοις μπορεί να τον εκθέσει (εάν του ζητηθούν τα στοιχεία από την αστυνομία ή εάν αποφασίσει να κάνει καμιά μήνυση).

Εκεί είναι, λοιπόν, το παιχνίδι.
Και, ως συνήθως σ' αυτές τις περιπτώσεις, το κερδίζει ο πιο ψύχραιμος.

Δεν είμαι της γνώμης να κάθεται να τ' ακούει κανείς με σταυρωμένα χέρια.

Πρέπει να το κηνυγάει, αρκεί να έχει αποφασίσει μέχρι πού τον παίρνει.

Αλλιώς, αν έχει τσαμπουκαλευτεί και μετά μασήσει..... :birdman:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
εγω ξερω οτι του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε
τσαμπουκαδες κυριως σε τετοια μερη δεν βγαινουν παντα σε καλο

First Lady

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τι είσαι συ;
Στα μπουρδέλα πας;
Αν δεν πας,άνοιξε την τηλεόραση,βάλε κάνα Ρετιρέ,κάνα "Φώσκολο" και "μη ξέρεις μην απαντάς γιατί είσαι εδώ!.

Μα τι αγριο αρσενικο εισαι εσυ... Φουντας και βαλε. Τι ψυχολογικα ειναι αυτα βρε πουλακι μου; Σε κλειδωνανε στη ντουλαπα μεχρι εικοσι χρονων κι εχεις τετοια απωθημενα; Εντελως φιλικα θα σου πω κι εγω να κατσεις να δεις εσυ Φωσκολο και να αφησεις τα μπουρδελα γι'αυτους που πανε να γαμησουν. Γιατι εσυ αγορι μου εισαι μεγαλη ΚΑΤΙΝΑ και πας και τσακωνεσαι με τους τσατσους και τις τσατσαδες σαν καμια πλυστρα. Σου στελνω ενα πολυ γλυκο φιλι και σου υπενθυμιζω πως ολα αυτα τα λεω πολυ γλυκα και με μεγαλη κατανοηση στην περιπτωση σου.  :tits2: :tits2: :tits2:

Επισκέπτης
Κούκλα μου, καλό μεσημέρι,πάω να γαμήσω τώρα, στην πλειοψηφία των μπουρδέλων που οι κυρίες της υπηρεσίας  είναι ευγενικές και δεν υπάρχει ποτέ κανένα πρόβλημα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom