Ένα παλικαράκι.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χτύπησαν 4 αστυνομικούς με καλάσνικοφ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mpoukas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 59K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
οχι,δεν τους εξισώνει.Το μπέικον είναι ανώτερο από τους ήρωες για κα΄τι τέτοιους.
το μπεικον το μισω παντως!
define κατι τετοιους.
εξισωνεις τα ζωα με τους 'λαθραιους'?
Φυσικά και όχι.
Τα ζώα δεν κλέβουν, δεν σκοτώνουν, δε βιάζουν.
Και δεν είναι επιζήμια για την Ελλάδα, όπως οι ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΕΣ λαθραίοι.
Δε βλέπω ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ από τους λαθραίους. Μόνο προβλήματα και εγκλήματα.
Δεν είναι μόνο ΑΧΡΗΣΤΟΙ, είναι και βλαπτικοί. Αυτό ΔΕΝ ισχύει για τα ζώα.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
ΤΟ οποίο παλληκαράκι θα μπορούσε να ήταν μη αστυνομικός,όπως εγώ,εσύ ή οποιοσδήποτε οδηγάει μηχανή.Και είναι γνωστό πώς πετάγονται στους δρόμους τα γυφτάκια,ειδικά σε περιοχές όπου υπάρχουν γύφτικοι καταυλισμοί.Δε νομίζω ότι ο αστυνομικός ήθελε να πατήσει το γυφτάκι.
ΑΣΤΟΧΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΑΡΕΘΕΣΕΣ!
ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Ατυχημα ειναι απο οτι λεει...
Ξερεις πολλους να θελουν να σκοτωσουν ενα κοριτσακι τοσο μικρο κιολας ?
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
ΤΟ οποίο παλληκαράκι θα μπορούσε να ήταν μη αστυνομικός,όπως εγώ,εσύ ή οποιοσδήποτε οδηγάει μηχανή.Και είναι γνωστό πώς πετάγονται στους δρόμους τα γυφτάκια,ειδικά σε περιοχές όπου υπάρχουν γύφτικοι καταυλισμοί.Δε νομίζω ότι ο αστυνομικός ήθελε να πατήσει το γυφτάκι.
ΑΣΤΟΧΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΑΡΕΘΕΣΕΣ!
ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!
Ατυχημα ειναι απο οτι λεει...
Ξερεις πολλους να θελουν να σκοτωσουν ενα κοριτσακι τοσο μικρο κιολας ?
Ξέρω ότι με ανθρωποκτονία από αμέλεια δεν αποφυλακίζεσαι.
sexpistols
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Αν ήμουν εγώ ή εσύ θα καθόμασταν για κάποια χρόνια στη φυλακή.
παικτουρα να σου κανω μια ερωτηση εαν μου επιτρεπεις.Πες οτι εχεις ενα μηχανακι και στο κλεβουν θα πας στην αστυνομια να το δηλωσεις?
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Δεν μ'ενδιαφέρει να τους θεωρείς ΗΡΩΕΣ.Δεν με απασχολεί εαν στεναχωρήθηκες ή όχι δικαίωμα σου και αυτό.ειναι κριμα κ αδικο που σκοτωθηκαν. ηρωες ομως δεν τους θεωρω.
προφανως κ δεν θεωρω ολους τους αστυνομικους μπατσους.
what's your point?
Με ενδιαφέρει μόνο να μην ειρωνεύεσαι και να μην προσβάλεις νεκρούς που δεν έχουν κρυώσει ακόμα.
Τίποτε άλλο.Ευχαριστώ
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Μηδενα προ του τελους μακαριζε...Αν ήμουν εγώ ή εσύ θα καθόμασταν για κάποια χρόνια στη φυλακή.
Περιμενε να γινει η δικη ....
Αλλωστε δεν νομιζω οτι φταιει και σε τιποτα το παλικαρι αν η καθε μανα δεν μαζευει τα παιδια της
Ειδικα τα γυφτοτσιγγανοπουλα ειναι διαολου καλτσες.....
Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Ξέρω ότι με ανθρωποκτονία από αμέλεια δεν αποφυλακίζεσαι.
Δεν αποφυλακίζεσαι; η δεν φυλακίζεσαι;
Εχω γνωστο που σκοτωσε ανθρωπο με το αμάξι πριν χρόνια σε τροχαίο
και δικαστηκε βέβαια, αλλα με αναστολη
ασχετα αν δεν μπορει να κοιμηθει απο τις τυψεις ο άνθρωπος.....
μη λέτε οτι να ναι....
παικτουρα να σου κανω μια ερωτηση εαν μου επιτρεπεις.Πες οτι εχεις ενα μηχανακι και στο κλεβουν θα πας στην αστυνομια να το δηλωσεις?
Μου έχουν κλέψει το αυτοκίνητο, το δήλωσα, μάλιστα μετά από 3 μήνες το βρήκανε.
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Φυσικά και όχι.
Τα ζώα δεν κλέβουν, δεν σκοτώνουν, δε βιάζουν.
Και δεν είναι επιζήμια για την Ελλάδα, όπως οι ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΕΣ λαθραίοι.
Δε βλέπω ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ από τους λαθραίους. Μόνο προβλήματα και εγκλήματα.
Δεν είναι μόνο ΑΧΡΗΣΤΟΙ, είναι και βλαπτικοί. Αυτό ΔΕΝ ισχύει για τα ζώα.
κ φυσικα ενω τα ζωα ειναι τοσο γαμάτα, εσυ συνεχιζεις κ τα βλαπτεις. τοσο 'γαμάτος' εισαι εσυ.
επισης ολα οσα αναφερεις μια χαρα τα κανουν κ οι Ελληνες. βασικα τα κανουν οι ανθρωποι, χωρις διαχωρισμο. παιρνεις μια σακουλα κ τους βαζεις ολους μεσα. κρινεις ενα συνολο απο μεμονωμενες ενεργειες. για οσα παραδειγματα παρανομων πραξεων μου πεις, εχω να σου πω τα αντιστοιχα απο την αλλη πλευρα.
κ μην ξεχνας οτι η ελλαδα κ οι υπευθυνοι τους βαλανε ολους μεσα. οποτε βρες την αιτια κ διορθωσε την κ μην ξεσπας στο προφανες.
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
δεν καταλαβα τι σχεση εχει αυτο τωρα ?παικτουρα να σου κανω μια ερωτηση εαν μου επιτρεπεις.Πες οτι εχεις ενα μηχανακι και στο κλεβουν θα πας στην αστυνομια να το δηλωσεις?
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Κοιτα επειδη ειρωνευεσαι και μαλλον θα εισαι κατω των 25 ετων απλα θελω να σε παρακαλεσω να μην ξανασχολιασεις κατι που γραφω.
φιλικα και με διαθεση να με καταλαβεις.
ευχαριστω
κανε αναφορα.
ΣΤον γκαστεζ κανει την παπια
αυτη ειναι η μαγκια της.
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Δεν μ'ενδιαφέρει να τους θεωρείς ΗΡΩΕΣ.Δεν με απασχολεί εαν στεναχωρήθηκες ή όχι δικαίωμα σου και αυτό.
Με ενδιαφέρει μόνο να μην ειρωνεύεσαι και να μην προσβάλεις νεκρούς που δεν έχουν κρυώσει ακόμα.
Τίποτε άλλο.Ευχαριστώ
προβλημα σου τι σε ενδιαφερει κ τι οχι. κανεναν δεν εθιξα. συνεχισε να εκφραζεις στο νετ την οργη σου κ να απειλεις οτι θα τους βρεις. ακομα εδω εισαι παντως. δε βοηθας κ πολυ ετσι.
παρακαλω.
sexpistols
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Μου έχουν κλέψει το αυτοκίνητο, το δήλωσα, μάλιστα μετά από 3 μήνες το βρήκανε.
αρα εκανες το αυτονοητο...
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.467
- Πόντοι
- 6.305
Επειδή πολλά ακούγονται, γράφονται..
Όταν είσαι στρατιωτικός μπορεί να σκοτωθείς στον πόλεμο..όταν είσαι αστυνομικός σε καταδίωξη ή ληστεία..πυροσβέστης σε φωτιά..μεταλλορύχος να πεθάνεις από ασφυξία χιλιόμετρα κάτω από τη γη..ναυτικός να πνιγείς..
Σκοτώθηκαν δύο αστυνομικοί, όπως σκοτώνεται κάθε τρίτη μέρα ένας άνθρωπος στην εργασία του..το ερώτημα είναι αν φταίει κάποιος πέρα από τους κακοποιούς..αλλά βέβαια και να φταίει σιγά μην παραιτηθεί κάποιο από τα ανθρωπάρια που διοικούν την αστυνομία και είναι καλοί μόνο για δεξιώσεις και παρελάσεις..αυτοί που σκύβουν στον εκάστοτε υπουργό για να τους κρατήσει στη θέση τους..
Όταν είσαι στρατιωτικός μπορεί να σκοτωθείς στον πόλεμο..όταν είσαι αστυνομικός σε καταδίωξη ή ληστεία..πυροσβέστης σε φωτιά..μεταλλορύχος να πεθάνεις από ασφυξία χιλιόμετρα κάτω από τη γη..ναυτικός να πνιγείς..
Σκοτώθηκαν δύο αστυνομικοί, όπως σκοτώνεται κάθε τρίτη μέρα ένας άνθρωπος στην εργασία του..το ερώτημα είναι αν φταίει κάποιος πέρα από τους κακοποιούς..αλλά βέβαια και να φταίει σιγά μην παραιτηθεί κάποιο από τα ανθρωπάρια που διοικούν την αστυνομία και είναι καλοί μόνο για δεξιώσεις και παρελάσεις..αυτοί που σκύβουν στον εκάστοτε υπουργό για να τους κρατήσει στη θέση τους..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 4K
- Εμφανίσεις
- 112K
- Απαντήσεις
- 641
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις