Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
φώναξες;
Να κι ο φερθοπαπιοκλωνος!! Εσπευσε αμεσα!!!
φώναξες;
ο μεμος ναιΜεμος και ραφης ειναι ζωντανοι τυπε:παικτες πουλημενοι,η λιγδα δεν πεθαινει.
O Λακης καθαριζει το νεροπιστολο,συμφωνα με πηγες.
Μπατσοι,τα ιδανικα θυματα.το κρατος σημερα,εχει αναγκη τους δικους του ηρωες...
κριμα τα παιδια ρε μαγκες!!!!!! αλλα τα κολοκοματα και τα μεγαλολαμογια που καναν την χωρα τσατσικισταν δεν τους αγκιζει κανενας ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑς ΦΤΑΙΝΕ!!!!!!!!! καταντια ρε πουστη :S :S :S :S :S :S
ελα ρε,ο βεντουζας...μπαμ κανει!ο μεμος ναι
ο ραφμαν δεν ξερω
μπας και φταιει η κριση τυπε;Πάλι;;; ΠΑΛΙ ρε αμς φταίνε τα κόμματα.....ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ......ξεκολα΄τε με τα κόμματα και τους πολιτικούς ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ
φώναξες;
Πάλι;;; ΠΑΛΙ ρε αμς φταίνε τα κόμματα.....ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ......ξεκολα΄τε με τα κόμματα και τους πολιτικούς ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ
ventuzator.ο μεμος ναι
ο ραφμαν δεν ξερω
μπας και φταιει η κριση τυπε;
Βάλε Πρετεντέρη καλύτερα!!!Ειμαι περιεργος να ακουσω την γνωμη των κυριων Λαζοπουλου κ' Τσιπρα..!!
ο καθενας με τις επιλογες του...Μπατσοι,τα ιδανικα θυματα.
Ετοιμαζουν γραμμη για το νημα.Σε βλεπω να παιζεις μπαλα με αδειες κερκιδες. Που ειναι Φυλησυχος, στρειτ και λοιποι?
για ραφμαν???ελα ρε,ο βεντουζας...μπαμ κανει!
μην ανησυχείς.Σε βλεπω να παιζεις μπαλα με αδειες κερκιδες. Που ειναι Φυλησυχος, στρειτ και λοιποι?
λογικα τωρα ο κιθαρας πρεπει να επεσε στο πατωμα αναισθητος.....Με αυτη την οικονομικη κριση ολα να τα περιμενουμε.
Τυχαιο δε νομιζω
ακριβως οπως το ειπες !!! μπάτσος = λαμόγιο, γουρούνι, κοπρόσκυλο, πουλημένος. και ξερεις κατι ? γιατι να με νοιαξει για τον μπατσο? γυρευοντας πηγαινε...μπάτσος = λαμόγιο,γουρούνι,κοπρόσκυλο,πουλημένος,κτλ
σιγουρακι σε λεω...θα ερθει και η ωρα του παττακου.για ραφμαν???
οχι ρε τυπε αφου δεν λεει τιποτα για στυλιανο