kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
αναγκάζομαι να συμφωνήσω με το μοδεράτορα!!!![]()
άλλωστε εσύ μονάχα εάν αναγκαστείς μπορείς να συμφωνήσεις με κάποιον
αναγκάζομαι να συμφωνήσω με το μοδεράτορα!!!![]()
θα κρατήσουμε κι ενός λεπτού σιγή![]()
(φαντάζεσαι σκηνικό να είναι σε ένα στούντιο ηχογράφησης 5-6 γιαγιάδες και οι RC;)
δεν τα'πε κι άσχημα για αξιωματούχος.αναγκάζομαι να συμφωνήσω με το μοδεράτορα!!!![]()
άλλωστε εσύ μονάχα εάν αναγκαστείς μπορείς να συμφωνήσεις με κάποιον![]()
Δεν ειναι ετσι τα πραγματα...και οι 60 σελιδες επρεπε να ειναι μοιρολοι,σεβασμος και συληπητηρια..εντάξει ρε Μιτς κουβέντα γίνεται εδώ μέσα...
άλλωστε εξηντα τόσες σελίδες γράφτηκαν, τι περίμενες δηλαδή να πέφτει και στις εξήντα τόσες μοιρολόι;
δεν θα 'χε και νόημα άλλωστε...
απόψεις ανταλλάσσονται για το συμβάν και εξ αφορμής αυτού.
ναι δεν καταδικάσατε...
Cannot help being a smart ass έτσι;
Τι λες ωρέ Μανιαδάκη;
Είπα πολλές φορές: ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ή ΝΟΜΙΜΟΦΟΣΥΝΗΣ ΟΧΙ από τον ΠΠ!
Σάλτα και πηδήξου ωρέ!![]()
τι θέλει να πει ο ποιητής;
επειδή το λες εσύ tough guy;Ότι και ενός ΑΙΩΝΑ (αντί λεπτού) σιγή να τηρήσεις δεν θα ήταν κακό...
Δεν ειναι ετσι τα πραγματα...και οι 60 σελιδες επρεπε να ειναι μοιρολοι,σεβασμος και συληπητηρια..
Ειμαι μελος ενος αγγλικου φορουμ απο μια λεσχη μοτοσυκλετας,και υπαρχει ειδικο θρεντ για ατομα που χανουν την ζωη τους σε ατυχηματα,μελη του φορουμ....στο θρεντ αυτο μονο συληπητηρια και ευχες προς τους οικοιους του θυματος γραφονται....δεν αρχιζουν ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του τυπου ναι αλλα αμα προσεχε,αμα ειχε ιταλικο αντις γιαπωνεζικο,και φταιει η πολιτεια γιατι δεν εχουμε δρομους και διαφορα αλλα...Αυτα τα αναπτυσουν σε ξεχωριστο θρεντ...αυτο θα πει σεβασμος στον νεκρο...Αλλα ο ελληνας εχει μαθει να τα κανει ολα μια σαλατα..
Και μετα μου βγαινουν <<κυριοι>> του τυπου λαζοπουλοι τσιπρες και μου φωναζουν για τους μεταναστες..Αντε ρε αλητες....
Χανοντε οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΡΕ και εμεις κοιταμε τους μεταναστες μην παθουν τιποτα...
Συγνωμη αν προσβαλω καποιον αλλα ειμαι καπως λογο καποιου παρομοιου περιστατικου σε οικειο προσωπο πριν καποια χρονια...
Ωρες ωρες σκεφτομαι και λεω αν ειχαμε χουντα ολα αυτα δν θα υπηρχαν.....
Οχι τυπε για παρτη σου το κανεις....γιατι νιωθεις ετσι,εκτος και αν εισαι ζωο και την εχεις δει αλλιωςκαι μετά στέλνεις και το λινκ στην οικογένεια,
να αγαλλιάσουν οι άνθρωποι,
που οι μπουρδελιάρηδες της χώρας σκέφτηκαν τ' αδικοχαμένα παιδιά τους!
Υπάρχει πρωτόκολλο. Πρώτα τελείται κάποιο σημαντικό γεγονός, μετά οι συμπαθούντες το θύμα εκφράζουν την αγανάκτησή τους, στην συνέχεια οι αντίπαλοί τους λένε ότι καλά έπαθε, στην συνέχεια οι πιο ψύχραιμοι κατηγορούν την νεοελληνική κοινωνία και τους πολιτικούς, οι τεχνοκράτες εξηγουν με εξισώσεις τον θάνατο και πάντα καταλήγουμε σε μπινελίκια και γαμοσταυρίδια. Αυτά με avatar κώλους και τσιμπούκια ενώ ενθεν κι ένθεν των αναλύσεων ενημερωνόμαστε για το ποιές πουτάνες έχουν βάρδια στα studio.
Αυτα ειναι .....Δεν ειναι ετσι τα πραγματα...και οι 60 σελιδες επρεπε να ειναι μοιρολοι,σεβασμος και συληπητηρια..
Ειμαι μελος ενος αγγλικου φορουμ απο μια λεσχη μοτοσυκλετας,και υπαρχει ειδικο θρεντ για ατομα που χανουν την ζωη τους σε ατυχηματα,μελη του φορουμ....στο θρεντ αυτο μονο συληπητηρια και ευχες προς τους οικοιους του θυματος γραφονται....δεν αρχιζουν ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του τυπου ναι αλλα αμα προσεχε,αμα ειχε ιταλικο αντις γιαπωνεζικο,και φταιει η πολιτεια γιατι δεν εχουμε δρομους και διαφορα αλλα...Αυτα τα αναπτυσουν σε ξεχωριστο θρεντ...αυτο θα πει σεβασμος στον νεκρο...Αλλα ο ελληνας εχει μαθει να τα κανει ολα μια σαλατα..
Αυτο !!!!!Οχι τυπε για παρτη σου το κανεις....γιατι νιωθεις ετσι,εκτος και αν εισαι ζωο και την εχεις δει αλλιως