alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
λαζοπουλο ειδε κανεις σημερα?
Μεχρι ενα σημειο.
Δεν αντεξα μετα, μου ηρθε ναυτία.
Όχι,αλλά διατυπώθηκε η άποψη: ότι δεν έκλαψε-θρήνησε όσο έπρεπε...λαζοπουλο ειδε κανεις σημερα?
γεια σου πλεζουρα....τι κανεις μαν;Kαλά, αυτός ο gl μόνο για donwload τσόντας κάνει. Σε λίγο θα "είμαι" ο πλέζουρας
Αστο δεν καταλαβενεις και σε βαρεθηκα...Και ο σεβασμός είναι με το γραφτεί στο ίντερνετ,blogs ή να ειπωθεί τηλεοπτικά κάτι που μεθαύριο δεν θα έχει καμία ουσία κ θα έχει ξεχαστεί;;;
Αυτό καραγκιοζ μπερντές λέγεται.
Ποια Hayabusa ρε αγάμητεε αρχιδομαλάκα, αγάμητε ιδιοκτήτη του V-strom; Πες μας πάλι για τις ταξιδιωτικές σου εμπειρίες (ανεύρεση του Ριμινι με GPS ), εκεί που "γάμησες" και 2-3 Ιταλίδες και σάλτα γαμήσου, καραφλό χοντρό απόβρασμα...
γεια σου πλεζουρα....τι κανεις μαν;
Άμα πέθαινε κανένας μετανάστης η κλανομαρία θα έκλαιγε μέχρι τώρα εκτός και αν....Όχι,αλλά διατυπώθηκε η άποψη: ότι δεν έκλαψε-θρήνησε όσο έπρεπε...
Σαν χεσμένη γάτα ήτανε σήμεραΜεχρι ενα σημειο.
Δεν αντεξα μετα, μου ηρθε ναυτία.
Γιατι,σε θεωρω εγω αξιο να συνομιλεις μαζι μου;;
Δεν θυμαμαι να στο ζητησα,ουτε να σου ανοιξα καμμια κουβεντα
Ουτε και εκανα κανα σχολιο για καποια αποψη σου,καποια γνωμη σου
Λες οτι θες-λεω οτι θελω..
Και οι δυο μας κρινομαστε για αυτα που λεμε εδω σαν νικς,απροσωπα
Δημοκρατια δεν εχουμε;;
Γεια σου ρε Κλωναροπουλεεεεεε
Ρε για ποτε προλαβες και εφτιαξες τον κλωνα για να με βρισεις;
αααααααααχαχαχχαχαααχαχχαχα
Κατσε να αρχισουμε την γαμωμανες μεταξυ μας να πανε τα μελη που βλεπουν στα 200...
ελα ξεκινα,δωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Επειδη ταλαιπωρουνται οι μεταναστες πρεπει να αδιαφορουμε για τις εκτελεσεις αστυνομικων?κλάψ λυγμ.
κρίμα να χάνονται ζωές ανθρώπινες.
ζώα και οι λαθρομετανάστες βγήκαν από μάνα. απλά έτυχε να κανουν τσουλήθρα σε λάθος τόπο.
γαμημένα σκουλίκια που μας δείχνουν πόσο ανθρωπιστές είναι με πιτσιρικάδες του χιλιάρικου αλλά χαλαρά ρίχνουν λάθρους στο νερό για πνίξιμο
ο ανθρωπισμός ΡΕ ΖΩΑ δεν κοιτάει ούτε διαβατήριο ούτε ηλικία.
Με την ιδια λογικη, επειδη εχασε η ΑΕΚ το πρωταθλημα, πρεπει να αδιαφορω αν σταζει νερα η βεραντα μου στον κατω οροφο.
Πες μας για τις γυμνόστηθες Ιταλίδες μουνάρες που τρίβονταν στην καράφλα σου, μεγάλε Βαλεντίνο Ρόσσι, να χύσουμε
Συμφωνο απολυτα...το θεμα ειναι μην κανουμε το θρεντ αλλο ενα πολιτικο θρεντ...κλάψ λυγμ.
κρίμα να χάνονται ζωές ανθρώπινες.
ζώα και οι λαθρομετανάστες βγήκαν από μάνα. απλά έτυχε να κανουν τσουλήθρα σε λάθος τόπο.
γαμημένα σκουλίκια που μας δείχνουν πόσο ανθρωπιστές είναι με πιτσιρικάδες του χιλιάρικου αλλά χαλαρά ρίχνουν λάθρους στο νερό για πνίξιμο
ο ανθρωπισμός ΡΕ ΖΩΑ δεν κοιτάει ούτε διαβατήριο ούτε ηλικία.
το γαμησατε το θεμα καποιοι απο εσας μαγκες.και οι γαμημενοι κομπλεξικοι κλωνοι μαζι.καλο ταξιδι στους πιτσιρικαδες.
Γεια σου ρε Κλωναροπουλεεεεεε
Ρε για ποτε προλαβες και εφτιαξες τον κλωνα για να με βρισεις;
αααααααααχαχαχχαχαααχαχχαχα
Κατσε να αρχισουμε την γαμωμανες μεταξυ μας να πανε τα μελη που βλεπουν στα 200...
ελα ξεκινα,δωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Επειδη ταλαιπωρουνται οι μεταναστες πρεπει να αδιαφορουμε για τις εκτελεσεις αστυνομικων?
Ποια η συνδεση των δυο γεγονοτων?
Με την ιδια λογικη, επειδη εχασε η ΑΕΚ το πρωταθλημα, πρεπει να αδιαφορω αν σταζει νερα η βεραντα μου στον κατω οροφο.