Νέα

Χρύσα Φώσκολου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα misterakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 474
  • Εμφανίσεις 254K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
564
Πόντοι
81
Μεγάλε δεν είμαστε μέσα στον γαμιστρωνα του απλά έχει βρωμισει η πιάτσα. Από εκεί και πέρα όλα μπορεί να είναι αλήθεια και ψέματα.

mhtsos(2)

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
9.910
Πόντοι
1.056
Μεγάλε δεν είμαστε μέσα στον γαμιστρωνα του απλά έχει βρωμισει η πιάτσα. Από εκεί και πέρα όλα μπορεί να είναι αλήθεια και ψέματα.
Ας έγραφε "όπως λέει η πιάτσα κλπ κπ"/ Οχι σαν να είναι γραμματέας του Αδωνη και του έπιασε στο γραφείο!!!

Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
564
Πόντοι
81
Το μόνο που ξέρω εγω είναι ότι η τύπα κυκλοφορεί με αξεσουάρ αξίας που δεν συμβαδίζουν με τα μισθα της.

• Like
Αντιδράσεις: Naruto

mhtsos(2)

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
9.910
Πόντοι
1.056
Το μόνο που ξέρω εγω είναι ότι η τύπα κυκλοφορεί με αξεσουάρ αξίας που δεν συμβαδίζουν με τα μισθα της.
Ναι . Ωραία. Αυτό δεν σημαίνει οτι πρέπει να διαδίδουμε κίτρινες πληροφορίες χωρίς διασταύρωση επειδή είμαστε οι ανώνυμοι του πληκτρολογίου!!!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.380
Πόντοι
9.297
Mπορει να έχει έναν χρηματοδότη που να μην είναι και πολύ γνωστός.
Πολλές γυναίκες κυκλοφορούν πολύ πιο λαμπερές σε σχέση με τον μισθό τους γιατί κάποιος συμμετέχει σε αυτό.Ουτε η πρώτη είναι ούτε η τελευταία.
Ας είναι καλά να μας φτιάχνει και από εκεί και πέρα...:coffee:

linear

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Νοε 2014
Κριτικές
17
Like
4.578
Πόντοι
2.836
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
564
Πόντοι
81
Την είχα ανεβάσει πέρυσι με ρολεξακι και γκουτσι τσάντα..εκτός αν είναι μαϊμούδες. Από τα 2000 του open δεν βγαίνουν. Τεσπά καβλοραπανο είναι με σώμα για πουτσα και κούτελο για να κάτσει beriev. Θα ψάξει τον γάμο με πολιτικό καβατζωμενο κατά βάση και αν δεν της κάτσει θα γυρίσει προς συνάδελφο καβατζωμενο.

• Like
Αντιδράσεις: markes

skerbeles

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6
Πόντοι
0
Αν την τρώει ο άδωνις θα τον πω διπλά μάγκα γιατί έχει Ευγενία και τρώει και τέτοιο μούναρο. Όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε.

mhtsos(2)

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
9.910
Πόντοι
1.056
Την είχα ανεβάσει πέρυσι με ρολεξακι και γκουτσι τσάντα..εκτός αν είναι μαϊμούδες. Από τα 2000 του open δεν βγαίνουν. Τεσπά καβλοραπανο είναι με σώμα για πουτσα και κούτελο για να κάτσει beriev. Θα ψάξει τον γάμο με πολιτικό καβατζωμενο κατά βάση και αν δεν της κάτσει θα γυρίσει προς συνάδελφο καβατζωμενο.
To οτι θα πάει κατα βάση με πολιτικό και οχι π.χ. εφοπλιστή απο που συνάγεται???

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.657
Πόντοι
6.256
Mπορει να έχει έναν χρηματοδότη που να μην είναι και πολύ γνωστός.
Πολλές γυναίκες κυκλοφορούν πολύ πιο λαμπερές σε σχέση με τον μισθό τους γιατί κάποιος συμμετέχει σε αυτό.Ουτε η πρώτη είναι ούτε η τελευταία.
Ας είναι καλά να μας φτιάχνει και από εκεί και πέρα...:coffee:
χοντροκωλα:coffee:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.380
Πόντοι
9.297
Συνήθως αυτές που είναι πολύ μπαλκονατες κάπου υστερούν στην πίσω όψη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Λόγω κύκλου. Κατά βάση.. πιθανότητες..ας πάει και με αλιγάτορα. Πουτσα μας

Λόγω κύκλου. Κατά βάση.. πιθανότητες..ας πάει και με αλιγάτορα. Πουτσα μας
:cheesy::cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom