Kaulas123
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2024
- Like
- 284
- Πόντοι
- 20
Συμφωνώ φουλ για αντωνα πολύ καλήΠολυ καλή,
Και Αντωνά καλη
Συμφωνώ φουλ για αντωνα πολύ καλήΠολυ καλή,
Και Αντωνά καλη
Εγώ έχω φάει ένα κόλλημα με Μαριλινα Βακονδιου παρότι η μούρη της δε λέει τίποτα
Πορνιλιμπεραλ και εμένα μου αρέσει η ρουκ ζουκ βακονδιου (από εκεί την ειδε ο τουρκος και την πήρε στο σαρβαιβορ τελικά τίποτε δεν είναι τυχαίο ).Επίσης και η αζουμανακη πολύ ομορφη κοπέλα .
To apoluto mouni tou fetinou survivor prepei na exei Ena diko tou nhma
ΧρύσαΓέμισε η οθόνη μας ομορφιά. Εύγε στον νηματοθέτη που άνοιξε αυτο το νήμα.
Η κοπέλα είναι μουνάρα σε ολα της. Προσωπάρα, βυζάρες, κωλάρα, σέξυ εκφράσεις, ωραίο χαμόγελο , η τέλεια γυναίκα (και να φανταστείτε ειμαι του μελαχρινού συνήθως). Τυχερός οποιος την χαίρεται. Εμείς την χαιρόμαστε απο απόσταση για την ώρα , κάτι ειναι και αυτό.
Μόλις όμως ερθει Ελλάδα, θα στείλω ένα μπουκέτο με κόκκινα τριαντάφυλλα , όπως και την υποστήριξη που της παρείχα στο παιχνίδι. Αν είναι λίγο ευαίσθητη , πιστεύω θα λυγίσει και θα δεχτεί να βγούμε για ένα ποτάκι και να μετά να περπατήσουμε στην παραλία και να χαζέψουμε αγκαλιά το ηλιοβασίλεμα.
Πω ρε πουστη τους γαμησε όλους
Μην βρίζεις μαν πιο χαλαράΠω ρε πουστη τους γαμησε όλους
Τι τσιμπησεςΜην βρίζεις μαν πιο χαλαρά
Τι να φάω ρε μαν γαρίδες χταπόδια χτένια όστρακα ταραμοσαλάτα ντολμαδάκια καλαμαράκια λαγάνα σεμνά και ταπεινάΤι τσιμπησες
Ths xrusas?Κάνα σοσιαλ παίζει?
ΝαιThs xrusas?
@xrusaxatz kapws etsi
TipotaΈνα μεγάλο Μπράβο στο νηματοθετη , το είχαμε πελώρια ανάγκη ενα νημα για την καυλιαρα μας !!!!