Kaulas123
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2024
- Like
- 305
- Πόντοι
- 20
Συμφωνώ φουλ για αντωνα πολύ καλήΠολυ καλή,
Και Αντωνά καλη
Συμφωνώ φουλ για αντωνα πολύ καλήΠολυ καλή,
Και Αντωνά καλη
Εγώ έχω φάει ένα κόλλημα με Μαριλινα Βακονδιου παρότι η μούρη της δε λέει τίποτα
Πορνιλιμπεραλ και εμένα μου αρέσει η ρουκ ζουκ βακονδιου (από εκεί την ειδε ο τουρκος και την πήρε στο σαρβαιβορ τελικά τίποτε δεν είναι τυχαίο ).Επίσης και η αζουμανακη πολύ ομορφη κοπέλα .
To apoluto mouni tou fetinou survivor prepei na exei Ena diko tou nhma
ΧρύσαΓέμισε η οθόνη μας ομορφιά. Εύγε στον νηματοθέτη που άνοιξε αυτο το νήμα.
Η κοπέλα είναι μουνάρα σε ολα της. Προσωπάρα, βυζάρες, κωλάρα, σέξυ εκφράσεις, ωραίο χαμόγελο , η τέλεια γυναίκα (και να φανταστείτε ειμαι του μελαχρινού συνήθως). Τυχερός οποιος την χαίρεται. Εμείς την χαιρόμαστε απο απόσταση για την ώρα , κάτι ειναι και αυτό.
Μόλις όμως ερθει Ελλάδα, θα στείλω ένα μπουκέτο με κόκκινα τριαντάφυλλα , όπως και την υποστήριξη που της παρείχα στο παιχνίδι. Αν είναι λίγο ευαίσθητη , πιστεύω θα λυγίσει και θα δεχτεί να βγούμε για ένα ποτάκι και να μετά να περπατήσουμε στην παραλία και να χαζέψουμε αγκαλιά το ηλιοβασίλεμα.![]()
Μην βρίζεις μαν πιο χαλαράΠω ρε πουστη τους γαμησε όλους![]()
Τι τσιμπησεςΜην βρίζεις μαν πιο χαλαρά
Τι να φάω ρε μαν γαρίδες χταπόδια χτένια όστρακα ταραμοσαλάτα ντολμαδάκια καλαμαράκια λαγάνα σεμνά και ταπεινάΤι τσιμπησες
Ths xrusas?Κάνα σοσιαλ παίζει?
ΝαιThs xrusas?
@xrusaxatz kapws etsi
TipotaΈνα μεγάλο Μπράβο στο νηματοθετη , το είχαμε πελώρια ανάγκη ενα νημα για την καυλιαρα μας !!!!