Νέα

Χρύσα Χρυσάκι Γατάκι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KANONI TV
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 375K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
3 stους 3 αντρες που την εδειξα στα γρηγορα ειπαν το ιδιο ομοφωνα : για ενα μανικωμα καλη ειναι.
δεν εχω μεγαλυτερο δειγμα να ρωτησω,τι να κανω.

Bγες στο δρόμο

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
στα 4 ρε πας καλά ο κώλος είναι το δυνατό της σημείο άμα είναι πίπα θα τρέμει το φυλλοκάρδι σου με το στραπακιασμένο βαμπίρ

αχαχαχα
χαχαχαχαχα ποσο χαζηηηηηηηη :smitten:

John Hoston

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
στα 4 ρε πας καλά ο κώλος είναι το δυνατό της σημείο άμα είναι πίπα θα τρέμει το φυλλοκάρδι σου με το στραπακιασμένο βαμπίρ

:2funny: :2funny: :2funny: Ναι αλλά είναι κοντή φίλτατε. Οι κοντές για πιπούλες είναι ότι πρέπει. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
εκει ηθελα να καταληξω... προς τις γυναικες:οι πολυ κοντινοι σας φιλοι/αδερφοι/και ειδικα το αγορι σας, διαισθανονται οταν βλεπετε μια και την ζηλευετε,και δεν προκειται σε καμια περιπτωση να σας πουν οτι ειναι ωραια η οτι ναι θα πηγαινα μαζι της... χανοντας ετσι ποντους απο την εκτιμηση σας.... αλλα τι καθομαι και σας λεω τωρα...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τι εχουμε εδω?

την εχετε βγαλει ακομη τρανς αλβανιδα ή να ξαναπερασω?

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
εκει ηθελα να καταληξω... προς τις γυναικες:οι πολυ κοντινοι σας φιλοι/αδερφοι/και ειδικα το αγορι σας, διαισθανονται οταν βλεπετε μια και την ζηλευετε,και δεν προκειται σε καμια περιπτωση να σας πουν οτι ειναι ωραια η οτι ναι θα πηγαινα μαζι της... χανοντας ετσι ποντους απο την εκτιμηση σας.... αλλα τι καθομαι και σας λεω τωρα...
οι συγκεκριμενοι χεστηκαν για την εκτιμηση μου,αφου παρεθεσες εμενα.
μην κρινεις απο το πως σκεφτεσαι εσυ.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τι εχουμε εδω?

την εχετε βγαλει ακομη τρανς αλβανιδα ή να ξαναπερασω?
κοντα ειναι τυπε,περιμενε λιγο,ολοι αυτοι οι αδωνις του σαιτ,που θα χανανε το ενα τους χερι για να την ειχαν γκομενα,θα τα πουν και αυτα.κλασσικα πραγματα.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

ωραίος φίλε :thumbsup:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

εδώ το καταλαβαίνω εγώ ότι τη ζηλεύουνε
ουστ, μπαζόλες  :birdman:
πρώτα να πει ένας μπουρδελιάρης ότι σας τον φόραγε και μετά να μιλάτε, που ούτε γι'αυτό δεν είστε άξιες

μεμάααααααααααααααααααααααααααααααααααακι, εσένα σου αρέσει το κόμπακτ ασβεστοκαλυμμένο τούμπανο?  :rockon:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
μεμάααααααααααααααααααααααααααααααααααακι, εσένα σου αρέσει το κόμπακτ ασβεστοκαλυμμένο τούμπανο?  :rockon:

ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

συγκλοννννιστικα.... :shit:

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
οι συγκεκριμενοι χεστηκαν για την εκτιμηση μου,αφου παρεθεσες εμενα.
μην κρινεις απο το πως σκεφτεσαι εσυ.
δεν κρινω οπως σκεφτομαι μονοεγω.anyway δεν περιμενω να με καταλαβεις,οχι γιατι εισαι χαζη,αλλα γιατι εισαι γυναικα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δεν κρινω οπως σκεφτομαι μονοεγω.anyway δεν περιμενω να με καταλαβεις,οχι γιατι εισαι χαζη,αλλα γιατι εισαι γυναικα.
Ενω εσυ αντρακλας,με τον λυκο υπογραφη και τον σνεικ αβαταρ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

επειδη γενικα τους ρωταω για γκομενες διασημες και μη και περνω διαφορες απαντησεις ασε με να ξερω εγω καλυτερα ποτε και ποιος θελει να μου χαιδεψει τα αυτια για να μην ζηλεψω που θα πει καποια αλλη ωραια.( :rolleyes:)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
επειδη γενικα τους ρωταω για γκομενες διασημες και μη και περνω διαφορες απαντησεις ασε με να ξερω εγω καλυτερα ποτε και ποιος θελει να μου χαιδεψει τα αυτια για να μην ζηλεψω που θα πει καποια αλλη ωραια.( :rolleyes:)

το σκεπτικό του πάντως ήταν γενικά σωστό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom