You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Marie Fredriksson: Πέθανε η τραγουδίστρια των Roxette
- Μέλος που άνοιξε το νήμα company of heroes tho
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 41
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.322
- Πόντοι
- 3.656
τι βερμουτ ρε τεντυμποι στα 90ς??πολλα βερμουτ ρε τυποι...
τα νιατα μας
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.998
- Πόντοι
- 5.506
τοτε πηρα γραμοφωνο εγω ρε ...τι θεςτι βερμουτ ρε τεντυμποι στα 90ς??
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.322
- Πόντοι
- 3.656
πλεμπα μια ζωη...τοτε πηρα γραμοφωνο εγω ρε ...τι θες
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.998
- Πόντοι
- 5.506
μην βριζεις....πλεμπα μια ζωη...
η κοπελα ηταν και πολυ ταλαντουχα και ατυχη....
μας αφησε ωραιες αναμνησεις...
καλο ταξιδι να εχει
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
μην βριζεις....
η κοπελα ηταν και πολυ ταλαντουχα και ατυχη....
μας αφησε ωραιες αναμνησεις...
καλο ταξιδι να εχει
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Κομματαρα
iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Ταιριάζει και με τον καιρό σήμεραΚομματαρα
Κάθε τους τραγούδι και επιτυχία!!!
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Ταιριάζει και με τον καιρό σήμερα
Κάθε τους τραγούδι και επιτυχία!!!
iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Το συγκινητικό μήνυμα του τραγουδιστή των Roxette για το χαμό της Μαρί Φρέντρικσον
«Ο χρόνος περνά τόσο γρήγορα. Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που περνούσαμε μέρες και νύχτες στο μικροσκοπικό μου διαμέρισμα στο Χαλμσταντ, ακούγοντας τη μουσική που αγαπούσαμε, και κάνοντας απραγματοποίητα όνειρα. Και τι όνειρο ήταν εκείνο που τελικά μοιραστήκαμε. Μαρί, σε ευχαριστώ για όλα.
Ήσουν εξαιρετική μουσικός, υπέροχη φωνή και μοναδική ερμηνεύτρια. Ευχαριστώ που έβαψες τα ασπρόμαυρα τραγούδια μου με τα πιο όμορφα χρώματα. Ήσουν η καλύτερη φίλη μου για περισσότερα από 40 χρόνια. Είμαι περήφανος, είναι τιμή μου και είμαι ευτυχής που μπόρεσα να μοιραστώ τόσο από τον χρόνο σου, το ταλέντο, τη ζεστασιά, τη γενναιοδωρία και την αίσθηση του χιούμορ σου. Όλη μου η αγάπη πάει σε εσένα και την οικογένειά σου. Τα πράγματα δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια» έγραψε ο Περ Γκέσλε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.
«Ο χρόνος περνά τόσο γρήγορα. Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που περνούσαμε μέρες και νύχτες στο μικροσκοπικό μου διαμέρισμα στο Χαλμσταντ, ακούγοντας τη μουσική που αγαπούσαμε, και κάνοντας απραγματοποίητα όνειρα. Και τι όνειρο ήταν εκείνο που τελικά μοιραστήκαμε. Μαρί, σε ευχαριστώ για όλα.
Ήσουν εξαιρετική μουσικός, υπέροχη φωνή και μοναδική ερμηνεύτρια. Ευχαριστώ που έβαψες τα ασπρόμαυρα τραγούδια μου με τα πιο όμορφα χρώματα. Ήσουν η καλύτερη φίλη μου για περισσότερα από 40 χρόνια. Είμαι περήφανος, είναι τιμή μου και είμαι ευτυχής που μπόρεσα να μοιραστώ τόσο από τον χρόνο σου, το ταλέντο, τη ζεστασιά, τη γενναιοδωρία και την αίσθηση του χιούμορ σου. Όλη μου η αγάπη πάει σε εσένα και την οικογένειά σου. Τα πράγματα δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια» έγραψε ο Περ Γκέσλε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Εμενα προσωπικα οι μπαλαντες τους μ αρεσαν
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Το συγκινητικό μήνυμα του τραγουδιστή των Roxette για το χαμό της Μαρί Φρέντρικσον
Mixanodigos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 114
- Πόντοι
- 1
Εξαιρετικά συγκινητικό και ανθρώπινο το μήνυμα του τραγουδιστή των Roxette. Είναι φοβερό να τελειώνει μία φιλία 40 χρόνων. Καλό ταξίδι Marie Fredriksson, αθάνατα τα τραγούδια σας !!!Το συγκινητικό μήνυμα του τραγουδιστή των Roxette για το χαμό της Μαρί Φρέντρικσον