Νέα

Χρύσα Χρυσάκι Γατάκι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KANONI TV
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 375K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Σιγά το γκόμενο. Ένας μπάρμπας είναι με κάτι μάτια σαν και αυτά που έχουν τα Νεφελίμ του Λιακόπουλου... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Επειδή είναι μεγάλος σου αρέσει εεε?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ζηλευεις ε....;κριμα....πολυ θα θελα να δω καμια φωτο απο τα μπαζα που κρινουν τον κουκλο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
γράφει "και ειδικά το αγόρι σας" :headbang:

εσύ το έδεσες για τα αδέρφια επειδή αυτά ρώτησες :headbang:
μα ρε τυπε,αυτο ειναι αυτονοητο,ειναι λιγες οι γκομενες που θα μας ρωτησουν αν μας αρεσει καποια....και πολυ λιγοτεροι οι αντρες που θα απαντησουν ναι...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
εγω το καταλαβαινω αυτο που λεει ο κοσμας. δε θα θελα να μαθω οτι ο γκομενος μου θα γουσταρε να τον φορεσει στη χρυσα χρυσακι γατακι (:2funny:) γτ θα αναρωτιομουν ποσο μαλακας ειναι κ omg γουσταρει αυτη κ εμενα--->τελικα ποσο σκατα ειμαι? :S
οποτε ναι αν ηθελε να την πηδηξει, ας με αφησει στο σκοταδι. η αγνοια ειναι ευτυχια.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ζηλευεις ε....;κριμα....πολυ θα θελα να δω καμια φωτο απο τα μπαζα που κρινουν τον κουκλο.
URL]]

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Yπαρχει καποιος που να μπορει να μου εξηγησει 2 πραγματα που θελω στην ιστορια ????????/  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
εγω το καταλαβαινω αυτο που λεει ο κοσμας. δε θα θελα να μαθω οτι ο γκομενος μου θα γουσταρε να τον φορεσει στη χρυσα χρυσακι γατακι (:2funny:) γτ θα αναρωτιομουν ποσο μαλακας ειναι κ omg γουσταρει αυτη κ εμενα--->τελικα ποσο σκατα ειμαι? :S
οποτε ναι αν ηθελε να την πηδηξει, ας με αφησει στο σκοταδι. η αγνοια ειναι ευτυχια.
URL]]

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
παααααααααα ελεύθερη πτώση το έρμο, abort, abort  :helpplea:
i love you guys, see you in the other side
aaaaaaamaaaaaaaaazing graaaace