Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
εχει χαρη παω για υπνο αλλιως θα σε εφτιαχνα
καληνυχτα γατακιιιιιιιιι
Άντε να δούμε για πόση ώρα θα το "αναλύσουμε" ακόμα
δεν εισαι ο μονος που βαριεται
εχει χαρη παω για υπνο αλλιως θα σε εφτιαχνα
Άντε να δούμε για πόση ώρα θα το "αναλύσουμε" ακόμα
εχει μαλακια καλεσμενους ο θεμος...καταλαβαινεις....
καληνυχτα γατακιιιιιιιιι
δεν εισαι ο μονος που βαριεται
το διαβασα αυτο που εγραψες και σου ειπα οτι για σχεση ουτε εγω την κανω αλλα συνηθως για να γαμησεις καποια πρεπει να σου αρεσει κιολας τουλαχιστον.κοιτα Μπρατ διαβασε λιγο πιο πανω την γνωμη μου στο αμα την γαμαγα η οχι κ μετα ξαναποσταρε σωστα
για το καλο... οκ(σε ενα μπαζο χοντρη κοντη ασχημη κε κοιλια και σπυρακια θα εριχνες εναν για το καλο παλι ε..?φιλε εγω το ειπα απο την αρχη... εναν για το καλο θα της τον εριχνα...
αλλα γιατι εχει κατι πουτανε που με τραβαει, οχι γιατι ειναι ωραια...
+100φίλε αυτά είναι γνωστά...
εν προκειμένω, η τύπισσα αντικειμενικά έχει άσχημη φάτσα (κάποιοι μπορεί να την βλέπουμε σκυλέ, οκ), αλλά 1) όπως λες οι συντριπτική πλειοψηφία των αντρών θα της έριχνε έναν πήδουλο και 2) σε παραλία με μαγιό και γυαλί ηλίου άνετα συγκεντρώνει τα βλέμματα (εκεί και τα ζηλόφθονα των γυναικών) γιατί είναι και πολύ τουμπανάκι
γυμνασμένα είναι τα μπούτια της λέμε
αυτο εσενα νοιαζει χρυσο μου.εμενα στα αρκιδια μ΄'....Έχει Ίνα όμως!!!
σπυρακια δεν ανεφερα... ειναι κοντη και ασχημη, και αδυνατη δε τη λες... αλλα ναι, εχει κατι το πουτανε που με εξιταρει και εναν θα της τον εριχνα...το διαβασα αυτο που εγραψες και σου ειπα οτι για σχεση ουτε εγω την κανω αλλα συνηθως για να γαμησεις καποια πρεπει να σου αρεσει κιολας τουλαχιστον.για το καλο... οκ(σε ενα μπαζο χοντρη κοντη ασχημη κε κοιλια και σπυρακια θα εριχνες εναν για το καλο παλι ε..? +100
αμα τετοια ωρα ειχαμε τιποτα καλυτερο να κανουμε , θα το καναμε...
Μούναρος
εγώ τη ζηλεύω
νταξ? είμαι θεόμουνο τώρα?
με εφτιαξες βραδιατικα σιχαμενε.Το να αναλύεις όμως σε γυναίκα γιατί για μια φορά ή και παραπάνω η πλειοψηφία των αντρών τη συγκεκριμένη τη γάμαγε και να περιμένεις να σε καταλάβουν είναι δώρον άδωρον. Απαντάς απλά με ένα "Γιατί έτσι" και χτυπάς και το χέρι συνάμα
χεχεχε... δεν εχεις αδικοΤο να αναλύεις όμως σε γυναίκα γιατί για μια φορά ή και παραπάνω η πλειοψηφία των αντρών τη συγκεκριμένη τη γάμαγε και να περιμένεις να σε καταλάβουν είναι δώρον άδωρον. Απαντάς απλά με ένα "Γιατί έτσι" και χτυπάς και το χέρι συνάμα
να ξερεις οτι δε σε τιμαει οτι το χαψες.να ξέρεις ότι σε τιμάει που το παραδέχεσαι
Το να αναλύεις όμωςσε γυναίκαστη λουκρητία γιατί για μια φορά ή και παραπάνω η πλειοψηφία των αντρών τη συγκεκριμένη τη γάμαγε και να περιμένεις να σε καταλάβουν είναι δώρον άδωρον. Απαντάς απλά με ένα "Γιατί έτσι" καιχτυπάς και το χέριτης δίνεις και μια ξανάστροφη συνάμα
να ξερεις οτι δε σε τιμαει οτι το χαψες.
βρε τζινετι,δεν λεω για αυτην. αν ηταν λεω μια αλλη που να ηταν οντως μπαζο,χοντρη κοντη με σπυρακια θα τις εριχνες εναν για το καλο?αυτο λεω.μαλλον οχι οποτε καταληγουμε στο συμπερασμα οτι δεν ειναι παραλογο οτι θα της τον εριχνες της "γατακι" γιατι εχει κατι που σου αρεσει.σπυρακια δεν ανεφερα... ειναι κοντη και ασχημη, και αδυνατη δε τη λες... αλλα ναι, εχει κατι το πουτανε που με εξιταρει και εναν θα της τον εριχνα...
τοσο παραλογο ειναι ?
να ξέρεις ότι δε σε τιμάει που έχαψες ότι το έχαψα
να ξερεις οτι δε σε τιμαει οτι το χαψες.
κινδυνολογιες...επίσης, όποιος τη γαμήσει προσοχή, αυτό το ροζουλοελεκτρίκ πράμα που φοράνε τα σταρ ξέκωλα αντί για κραγιόν είναι τοξικό, τίγκα στον καρκίνο λέμε, προσοχή στις πίπες