Νέα

Χρύσα Χρυσάκι Γατάκι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KANONI TV
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 375K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
κοιτα Μπρατ διαβασε λιγο πιο πανω την γνωμη μου στο αμα την γαμαγα η οχι κ μετα ξαναποσταρε σωστα :cool2:
το διαβασα αυτο που εγραψες και σου ειπα οτι για σχεση ουτε εγω την κανω αλλα συνηθως για να γαμησεις καποια πρεπει να σου αρεσει κιολας τουλαχιστον.
φιλε εγω το ειπα απο την αρχη... εναν για το καλο θα της τον εριχνα...

αλλα γιατι εχει κατι πουτανε που με τραβαει, οχι γιατι ειναι ωραια...
για το καλο... οκ(σε ενα μπαζο χοντρη κοντη ασχημη κε κοιλια και σπυρακια θα εριχνες εναν για το καλο παλι ε..? :cool2:
φίλε αυτά είναι γνωστά...

εν προκειμένω, η τύπισσα αντικειμενικά έχει άσχημη φάτσα (κάποιοι μπορεί να την βλέπουμε σκυλέ, οκ), αλλά 1) όπως λες οι συντριπτική πλειοψηφία των αντρών θα της έριχνε έναν πήδουλο :zfuck: και 2) σε παραλία με μαγιό και γυαλί ηλίου άνετα συγκεντρώνει τα βλέμματα (εκεί και τα ζηλόφθονα των γυναικών) γιατί είναι και πολύ τουμπανάκι :rockon:
+100

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
το διαβασα αυτο που εγραψες και σου ειπα οτι για σχεση ουτε εγω την κανω αλλα συνηθως για να γαμησεις καποια πρεπει να σου αρεσει κιολας τουλαχιστον.για το καλο... οκ(σε ενα μπαζο χοντρη κοντη ασχημη κε κοιλια και σπυρακια θα εριχνες εναν για το καλο παλι ε..? :cool2:+100
σπυρακια δεν ανεφερα... ειναι κοντη και ασχημη, και αδυνατη δε τη λες... αλλα ναι, εχει κατι το πουτανε που με εξιταρει και εναν θα της τον εριχνα...
τοσο παραλογο ειναι ?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
αμα τετοια ωρα ειχαμε τιποτα καλυτερο να κανουμε , θα το καναμε...

Το να αναλύεις όμως σε γυναίκα γιατί για μια φορά ή και παραπάνω η πλειοψηφία των αντρών τη συγκεκριμένη τη γάμαγε και να περιμένεις να σε καταλάβουν είναι δώρον άδωρον. Απαντάς απλά με ένα "Γιατί έτσι" και χτυπάς και το χέρι συνάμα

Daylen

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
00712323076746421306.jpg
Μούναρος  :cum:
Και έχει και καυλιαρικο όνομα και επίθετο.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εγώ τη ζηλεύω  :birdman:

νταξ? είμαι θεόμουνο τώρα?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Το να αναλύεις όμως σε γυναίκα γιατί για μια φορά ή και παραπάνω η πλειοψηφία των αντρών τη συγκεκριμένη τη γάμαγε και να περιμένεις να σε καταλάβουν είναι δώρον άδωρον. Απαντάς απλά με ένα "Γιατί έτσι" και χτυπάς και το χέρι συνάμα
με εφτιαξες βραδιατικα σιχαμενε. :cum:

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
χεχεχε... δεν εχεις αδικο
αλλα κουβεντα να γινεται...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Το να αναλύεις όμως σε γυναίκα στη λουκρητία γιατί για μια φορά ή και παραπάνω η πλειοψηφία των αντρών τη συγκεκριμένη τη γάμαγε και να περιμένεις να σε καταλάβουν είναι δώρον άδωρον. Απαντάς απλά με ένα "Γιατί έτσι" και χτυπάς και το χέριτης δίνεις και μια ξανάστροφη συνάμα

επίσης, όποιος τη γαμήσει προσοχή, αυτό το ροζουλοελεκτρίκ πράμα που φοράνε τα σταρ ξέκωλα αντί για κραγιόν είναι τοξικό, τίγκα στον καρκίνο λέμε, προσοχή στις πίπες  :rockon:

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
σπυρακια δεν ανεφερα... ειναι κοντη και ασχημη, και αδυνατη δε τη λες... αλλα ναι, εχει κατι το πουτανε που με εξιταρει και εναν θα της τον εριχνα...
τοσο παραλογο ειναι ?
βρε τζινετι,δεν λεω για αυτην. αν ηταν λεω μια αλλη που να ηταν οντως μπαζο,χοντρη κοντη με σπυρακια θα τις εριχνες εναν για το καλο?αυτο λεω.μαλλον οχι  :cool2: οποτε καταληγουμε στο συμπερασμα οτι δεν ειναι παραλογο οτι θα της τον εριχνες της "γατακι" γιατι εχει κατι που σου αρεσει.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
να ξερεις οτι δε σε τιμαει οτι το χαψες. :sunglasses:

τι λες μωρή που θα με αμφισβητήσεις εμένανε ρε
όνειρο ζωής να πάω από καρκίνο του στόματος και να λένε οι μπουρδελιάρηδες ότι μου τονέριχναν έναμπούτσο γιατί είμαι μουνί της λάσπης.

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
επίσης, όποιος τη γαμήσει προσοχή, αυτό το ροζουλοελεκτρίκ πράμα που φοράνε τα σταρ ξέκωλα αντί για κραγιόν είναι τοξικό, τίγκα στον καρκίνο λέμε, προσοχή στις πίπες  :rockon:
κινδυνολογιες...
και στην τελικη, αν ειναι να παω απο κατι πανω στο ανθος της ηλικιας μου... ας ειναι απο πιπα...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ο φαντάρος είναι αυτός που γαμάει χοντρές και άσχημες?
να αφήσει το τηλεφωνάκι του στο κοντρόλ περικαλώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom