Νέα

Χρύσα Χρυσάκι Γατάκι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KANONI TV
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 375K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
οι αντρες εχουμε γουστο και λεμε οτι θελουμε :P

χαχαχαχα ρε ουστ :2funny:
τες παν...βασικη προϋποθεση σε ολο αυτο που ειπα πιο πανω ειναι να εισαι μπαζο αλλα να εχεις και το γνωθι σεαυτον :grin: αν εισαι μπαζο και νιωθεις θεα/θεος και κραζεις τους αλλους τοτε εχεις προβλημα :grin:

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
καλα οχι και δεν βλεπετε η κοπελα... μια χαρα ειναι και στο σωμα και στο προσωπο... δεν ειναι κοπελα οθτε για "σπιτι" ουτε για σχεση... αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι και ασχημη.

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
καλα οχι και δεν βλεπετε η κοπελα... μια χαρα ειναι και στο σωμα και στο προσωπο... δεν ειναι κοπελα οθτε για "σπιτι" ουτε για σχεση... αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι και ασχημη.
χμμμμ.....  :think: :think: :think:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
σε εχουνε καπου κλεισμενο γ χρονια κ εχεις ξεχασει πως ειναι μια γυναικα?!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
καλα οχι και δεν βλεπετε η κοπελα... [size=17pt]μια χαρα ειναι[/size] και στο σωμα και [size=17pt]στο προσωπο[/size]... δεν ειναι κοπελα οθτε για "σπιτι" ουτε για σχεση... αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι και ασχημη.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.297
Πόντοι
5.097
χαχαχαχα ρε ουστ :2funny:
τες παν...βασικη προϋποθεση σε ολο αυτο που ειπα πιο πανω ειναι να εισαι μπαζο αλλα να εχεις και το γνωθι σεαυτον :grin: αν εισαι μπαζο και νιωθεις θεα/θεος και κραζεις τους αλλους τοτε εχεις προβλημα :grin:
περα απο την πλακα
εγω εχω δηλωσει πως δεν ειμαι αντικειμενικος με τους αντρες
γιατι δεν μπορω να δω αντρα σαν ομορφο
εκτος βεβαια απο πασιφανη οπου διακρινεις καποιον ασχημο η καποιον πολυ ομορφο
ελαχιστες περιπτωσεις εως μηδαμινες η δευτερη :grin:

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
σε εχουνε καπου κλεισμενο γ χρονια κ εχεις ξεχασει πως ειναι μια γυναικα?!
χα χα χα... κοιτα εγω τα λεω χυμα, και ξερω οτι ολοι οσοι ειμαστε σε αυτο το σαιτ θα πηγαιναν μαζι τις εκτος απο τις γυναικες που ειστε εδω και προφανως την ζηλευετε και οι δυο εδω που την λενε μιλκο ο ενας και σε φαση ογκου ο αλλος, που και αυτοι θα πηγαιναν μαζι της αλλα σιγα μην το πουνε εδω...(αφου καθε βραδυ βγαινουν με playmates kai μοντελα) :cool2:

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
κοιτα Μπρατ διαβασε λιγο πιο πανω την γνωμη μου στο αμα την γαμαγα η οχι κ μετα ξαναποσταρε σωστα :cool2:

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
χα χα χα... κοιτα εγω τα λεω χυμα, και ξερω οτι ολοι οσοι ειμαστε σε αυτο το σαιτ θα πηγαιναν μαζι τις εκτος απο τις γυναικες που ειστε εδω και προφανως την ζηλευετε και οι δυο εδω που την λενε μιλκο ο ενας και σε φαση ογκου ο αλλος, που και αυτοι θα πηγαιναν μαζι της αλλα σιγα μην το πουνε εδω...(αφου καθε βραδυ βγαινουν με playmates kai μοντελα) :cool2:
φιλε εγω το ειπα απο την αρχη... εναν για το καλο θα της τον εριχνα...

αλλα γιατι εχει κατι πουτανε που με τραβαει, οχι γιατι ειναι ωραια...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
χα χα χα... κοιτα εγω τα λεω χυμα, και ξερω οτι ολοι οσοι ειμαστε σε αυτο το σαιτ θα πηγαιναν μαζι τις εκτος απο τις γυναικες που ειστε εδω και προφανως την ζηλευετε και οι δυο εδω που την λενε μιλκο ο ενας και σε φαση ογκου ο αλλος, που και αυτοι θα πηγαιναν μαζι της αλλα σιγα μην το πουνε εδω...(αφου καθε βραδυ βγαινουν με playmetes kai μοντελα) :cool2:

φίλε αυτά είναι γνωστά...

εν προκειμένω, η τύπισσα αντικειμενικά έχει άσχημη φάτσα (κάποιοι μπορεί να την βλέπουμε σκυλέ, οκ), αλλά 1) όπως λες οι συντριπτική πλειοψηφία των αντρών θα της έριχνε έναν πήδουλο :zfuck: και 2) σε παραλία με μαγιό και γυαλί ηλίου άνετα συγκεντρώνει τα βλέμματα (εκεί και τα ζηλόφθονα των γυναικών) γιατί είναι και πολύ τουμπανάκι :rockon:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

την ζηλευουμεεεεεεεεεεεεεεεεε
:2funny: :2funny:

εφτασε η στιγμη να το ακουσω κι αυτο :2funny:
γατακιιιιιιιιιιι

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
να ζηλεψω μια κοντη χοντρομπουτου με φατσα "ντυθηκα γκουερνικα της αποκριες".???????
εχει γυναικαρες γ να ζηλεψω....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Άντε να δούμε για πόση ώρα θα το "αναλύσουμε" ακόμα  :jerking: