Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
τελικα λαθος εκανα .... στα 17 με 17,5 ηταν ..... δεν καλοθυμαμαι ακριβως κιολας....
...
Προσπαθώ η δόλια, να το βουλώσω!
τελικα λαθος εκανα .... στα 17 με 17,5 ηταν ..... δεν καλοθυμαμαι ακριβως κιολας....
τυπε για να μη θυμασαι τη πρωτη σου φορα θα πρεπει να πηδαγες αβερτα οταν ησουν μικροςτελικα λαθος εκανα .... στα 17 με 17,5 ηταν ..... δεν καλοθυμαμαι ακριβως κιολας....
Αυτές σου οι ευαισθησίες μια μέρα θα σε καταστρέψουν, να μου το θυμηθείς
Γιατί ρε κοπελιά; Δεν θα σου ζητήσω βούλα ληξιαρχείουΔεν πρόκειται να σου απαντήσω.
Γιατι δεν απαντας μωρη σαβουρα το μπου? Λες και θα παθουμε κανενα σοκ απο την αληθειαΔεν πρόκειται να σου απαντήσω.
Απλά δεν κρίνω κάποια, με μέτρο σύγκρισης εμένα. Την θεωρώ άσχημη, πραγματικά σκατομούρα. Έχει ωραίο κώλο και το έχω αναφέρει κάπου μέσα στις 39 σελίδες, αλλά μέχρι εκεί.
Θα επρεπε να το κορνιζαρω ε ?Ρε τύπε μας δουλεύεις; Δεν θυμάσαι πότε πρωτογάμησες;
κλειστο εσυ, κλειστο .......
Προσπαθώ η δόλια, να το βουλώσω!
Γιατί ρε κοπελιά; Δεν θα σου ζητήσω βούλα ληξιαρχείου
Εμένα άμα μου δείξεις κάποιον και με ρωτήσεις, θα σου πω αν τον θεωρώ ομορφότερο ή ασχημότερο από 'μενα.
Γιατι δεν απαντας μωρη σαβουρα το μπου? Λες και θα παθουμε κανενα σοκ απο την αληθεια
τυπε για να μη θυμασαι τη πρωτη σου φορα θα πρεπει να πηδαγες αβερτα οταν ησουν μικρος
Ε οι περισσότερες μωρέ είναι (είμαστε? ) πιο όμορφες από το γατάκι χαχαχα
Αν ίσχυε αυτό, εγώ θα είχα πάθει πριαπισμό απ' την καύλαΕ οι περισσότερες μωρέ είναι (είμαστε? ) πιο όμορφες από το γατάκι χαχαχα
αντε καληνυχτα τυποι και τυπισσες !!!!!!
παω για νανι ....
πιο ομορφη μπορει να λες οτι εισαι,καλυτερο κωλο εχεις? ...εμ,εδω σε θελω
Αν ίσχυε αυτό, εγώ θα είχα πάθει πριαπισμό απ' την καύλα
Μα εδώ δεν μιλούμε για ωραία... εδώ έχουμε να κάνουμε μ' ένα υγρό όνειροΡε αλήθεια στην παραλία βλέπω ωραίες γκόμενες. Κι εσύ είσαι και σε νησί, τι διάολο.
Ωχ, χάνω το γαμπρό.
Κω. Έχεις έρθει φαντάρος; ;)Σε ποιο νησί είσαι ρε;
Μα εδώ δεν μιλούμε για ωραία... εδώ έχουμε να κάνουμε μ' ένα υγρό όνειρο
ναι κ ειμαι μεγαλο κελεπουρι ο ατιμος τεσπα τραγουδατε οσο θελετε,εμενα μια χαρα μου φαινεται το γατακι..κ μαπα κ κωλος κ βυζι..αντε λιγακι πιο ψηλη να τανε γιατι μου φαινεται ψιλομινιατουρα,αλλα κ'ετσι pas mal
Λάθος εποχή
δε πιστευω να πιστεψε κανεις στο γαλαζογκρι χρωματακι του ματιου