Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 442
- Πόντοι
- 166
Ειναι σαν την Ερμιόνη μας (Γρηγοριου) το παει στα πλαγιαστά και με τούρλα τον κώλο..
Σε dvd θα διέπρπε...
Σε dvd θα διέπρπε...
Το θέμα είναι να του κάνει αυτουνούΕ τι να σου πω. Άμα δω ένα πουτσαρά αλλά είναι αίσχος αίιισχος, δε θα μου κάνει κούκου, πώς το λένε.
Καινούριες φωτογραφίες της πανέμορφης Χρύσας!
http://www.sirina.tv/sites/default/files/others/gat4.jpg[/img[/URL]]
[/quote]το πανεμορφη που το ειδες απορω ?
αλλα νταξ γουστα ειναι αυτα.....
Και η μούρη της είναι υπέροχη και το σώμα της γαμάτο και οι βυζάρες τις θεικές και ο κώλος της θεσπέσιος
Θέλω να της κάνω όμορφο, γλυκό και αισθησιακό έρωτα
Την αγαπώ!
Καλά χαζή είσαι; Άμα έχω έναν τέτοιο κώλο στα χέρια μου, με τη μούρη της θ' ασχοληθώ; :S
Καλά στραβός είσαι; Στην τελευταία φωτογραφία!το πανεμορφη που το ειδες απορω ?
Δεν ξέρεις εσύ από αγνή αγάπη. Σκληρή γυναίκα! >Ω μωρέ, έχει αγνά αισθήματα!
Γιαούρτι ;)Χαρτοσακουλα τυπε ?
Aς το πάμε βήμα βήμα.
Η μούρη της σ'αρέσει?
Ο Μάριος ας πούμε, λέει ότι δεν τον νοιάζει η (αισχρή) μούρη της, με τέτοιο κώλο την πηδάει.
Ε τι να σου πω. Άμα δω ένα πουτσαρά αλλά είναι αίσχος αίιισχος, δε θα μου κάνει κούκου, πώς το λένε.
Δεν ξέρεις εσύ από αγνή αγάπη. Σκληρή γυναίκα! >
μια χαρα εκφυλοφατσα ειναι,δε με χαλαει..εχει πανω της κατω το προστυχο ...κι οπως τονισαν κ οι προλαλησαντες με τετοιο κωλο ολα τ'αλλα συγχωρουνται οπως κ να ταν η κοπελα ..οπως θα καταλαβες πανω απ'ολα εγω κοιταω τον εσωτερικο κοσμο της κοπελας
Μπροστά σ' αυτόν τον κώλο, όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοιΟk, got it. 2ος Ροκαβλόν χαχα
Ε τι να σου πω. Άμα δω ένα πουτσαρά αλλά είναι αίσχος αίιισχος, δε θα μου κάνει κούκου, πώς το λένε.
1 - σορρυ τυπε....Καλά στραβός είσαι; Στην τελευταία φωτογραφία!
Γιαούρτι ;)
Σε λιγο θα πας πεις οτι θελεις να γνωρισεις τους δικους της.Και η μούρη της είναι υπέροχη και το σώμα της γαμάτο και οι βυζάρες τις θεικές και ο κώλος της θεσπέσιος
Θέλω να της κάνω όμορφο, γλυκό και αισθησιακό έρωτα
Την αγαπώ!
Υπαρχουν και οι δονητες.αμα ο αλλος σου ναι εμφανισιακα τυφλα να χει ο μπραντ πιτ αλλα σου προκυψει μεγεθος τυρογαριδακι σου κανει κουκου?
Η ζωή μ'έκανε κυνική.
Οk, got it. 2ος Ροκαβλόν χαχα
αμα ο αλλος σου ναι εμφανισιακα τυφλα να χει ο μπραντ πιτ αλλα σου προκυψει μεγεθος τυρογαριδακι σου κανει κουκου?
Φρέσκο, άσπρο, παχύρευστο, ζεστό και ενυδατικό... το 'πιασες; ;)2 - αυτο με το γιαουρτι για εξηγησε το μου λιγο γιατι δεν το ξερω .....
Άμα έχουν τέτοιους κώλους κανένα πρόβλημαΣε λιγο θα πας πεις οτι θελεις να γνωρισεις τους δικους της.
Τι μπορει να κανεις ενας κωλος.
μαλιστα......Φρέσκο, άσπρο, παχύρευστο, ζεστό και ενυδατικό... το 'πιασες; ;)