Επισκέπτης
Γάμησέ τα φίλε μουΛάθος εποχή
Έχεις έρθει;
Απ' όσες ξέρω μόνο αυτή αξίζει, αλλά εξισοροπεί για όλες τις υπόλοιπεςΓαμώ τα μουνιά η Χρύσα.Το'χει τ'όνομα
Γάμησέ τα φίλε μουΛάθος εποχή
Απ' όσες ξέρω μόνο αυτή αξίζει, αλλά εξισοροπεί για όλες τις υπόλοιπεςΓαμώ τα μουνιά η Χρύσα.Το'χει τ'όνομα
Φαντάρος το 03.Το καλοκαίρι θα πήξει το μάτι σου.Ειδικά κάτι Εβραίες Θα χαρώ να σε επισκεφτώ τότεΓάμησέ τα φίλε μου
Έχεις έρθει;
Απ' όσες ξέρω μόνο αυτή αξίζει, αλλά εξισοροπεί για όλες τις υπόλοιπες
στα ορια του νανισμου τυπεΕκτος απο τρελο photoshop και τρελο makeup μιλαμε για ΤΟ ΤΡΕΛΟ κοντοπουτανο!!! χωρις τα ψηλοτακουνα, θα μυριζαν τα μαλια της ποδαριλα!
δεν πρεπει να ειναι πανω απο 1,45-1,50
στα ορια του νανισμου τυπε
Το γνωρίζω τύπε. Κοντά μια τριακονταετία εδώ είμαι τα καλοκαίριαΦαντάρος το 03.Το καλοκαίρι θα πήξει το μάτι σου.Ειδικά κάτι Εβραίες Θα χαρώ να σε επισκεφτώ τότε
Τό'χει τ'όνομα ρε λέμε,τέλος.
Η συγκεκριμένη είναι κοντοπούτανο, έχει φάτσα που μόνο γατάκι δεν θυμίζει. Εχει κάποια χάλια πάνω της. Αλλά στην περίπτωση που ήθελε μία ξεπέτα δεν νομίζω να σκεπτόμασταν με το πάνω κεφάλι, αλλά με το κάτω. Λάθος?
Η συγκεκριμένη είναι κοντοπούτανο, έχει φάτσα που μόνο γατάκι δεν θυμίζει. Εχει κάποια χάλια πάνω της. Αλλά στην περίπτωση που ήθελε μία ξεπέτα δεν νομίζω να σκεπτόμασταν με το πάνω κεφάλι, αλλά με το κάτω. Λάθος?
στα ορια του νανισμου τυπε
Δεν ξέρω τι λες εσύ, ο κιουρί την παντρεύεται πάντως.
ΚουφάλαΤο γνωρίζω τύπε. Κοντά μια τριακονταετία εδώ είμαι τα καλοκαίρια
Που υπηρέτησες;
ελα ομως που σιγουρα νομιζει οτι ειναι Η ΓΚΟΜΕΝΑ και θα σου ζηταει και λεφτα για να της τον ακουμπησεις!!!Η συγκεκριμένη είναι κοντοπούτανο, έχει φάτσα που μόνο γατάκι δεν θυμίζει. Εχει κάποια χάλια πάνω της. Αλλά στην περίπτωση που ήθελε μία ξεπέτα δεν νομίζω να σκεπτόμασταν με το πάνω κεφάλι, αλλά με το κάτω. Λάθος?
μην το λες τυπεέχει φάτσα που μόνο γατάκι δεν θυμίζει.
Κώος είμαι ρε! Γέννημα θρέμμα!Κουφάλα
282
μην το λες τυπε
Δεν ξέρω τι λες εσύ, ο κιουρί την παντρεύεται πάντως.
μην το λες τυπε
αυτή δεν είναι μόνο κοντή.στα ορια του νανισμου τυπε