Νέα

Χρύσα Χρυσάκι Γατάκι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KANONI TV
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Γλειφιτζουρενια......

Επισκέπτης
Γάμησέ τα φίλε μου :headbang:
Έχεις έρθει;
Απ' όσες ξέρω μόνο αυτή αξίζει, αλλά εξισοροπεί για όλες τις υπόλοιπες :rockon:
Φαντάρος το 03.Το καλοκαίρι θα πήξει το μάτι σου.Ειδικά κάτι Εβραίες :zfuck:Θα χαρώ να σε επισκεφτώ τότε :grin:
Τό'χει τ'όνομα ρε λέμε,τέλος.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εκτος απο τρελο photoshop και τρελο makeup μιλαμε για ΤΟ ΤΡΕΛΟ κοντοπουτανο!!! χωρις τα ψηλοτακουνα, θα μυριζαν τα μαλια της ποδαριλα!

δεν πρεπει να ειναι πανω απο 1,45-1,50  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
στα ορια του νανισμου τυπε :grin:

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
466
Πόντοι
166
Η συγκεκριμένη είναι κοντοπούτανο, έχει φάτσα που μόνο γατάκι δεν θυμίζει. Εχει κάποια χάλια πάνω της. Αλλά στην περίπτωση που ήθελε μία ξεπέτα δεν νομίζω να σκεπτόμασταν με το πάνω κεφάλι, αλλά με το κάτω. Λάθος?

Επισκέπτης
Φαντάρος το 03.Το καλοκαίρι θα πήξει το μάτι σου.Ειδικά κάτι Εβραίες :zfuck:Θα χαρώ να σε επισκεφτώ τότε :grin:
Τό'χει τ'όνομα ρε λέμε,τέλος.
Το γνωρίζω τύπε. Κοντά μια τριακονταετία εδώ είμαι τα καλοκαίρια :2funny:
Που υπηρέτησες;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Η συγκεκριμένη είναι κοντοπούτανο, έχει φάτσα που μόνο γατάκι δεν θυμίζει. Εχει κάποια χάλια πάνω της. Αλλά στην περίπτωση που ήθελε μία ξεπέτα δεν νομίζω να σκεπτόμασταν με το πάνω κεφάλι, αλλά με το κάτω. Λάθος?

Και τα....κατω κεφαλια συμφωνουν

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Δεν ξέρω τι λες εσύ, ο κιουρί την παντρεύεται πάντως. :cheesy:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215

λυπάμαι καλύτερα να δώσω 20άρικο και να μήν μου πρήζει τα αρχίδια μετα.

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
ελα ομως που σιγουρα νομιζει οτι ειναι Η ΓΚΟΜΕΝΑ και θα σου ζηταει και λεφτα για να της τον ακουμπησεις!!!
ασε ρε... τωρα που εχω μαθει και πως να τον παιζω με τα 2 χερια... τελειωσε... παω μονο για γκομενακια που ειναι 7+ γιατι οπως ξερουμε αν πετυχει η μαλακια...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
έχει φάτσα που μόνο γατάκι δεν θυμίζει.
μην το λες τυπε :grin:
ugly_cats_24.jpg

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
Δεν ξέρω τι λες εσύ, ο κιουρί την παντρεύεται πάντως. :cheesy:

μπα που να φας τη γλωσσα σου κακιασμενη,δε ειμαι ακομα για γαμους κ πανηγυρια :P..πρεπει να ωριμασει πρωτα το παιδι που κρυβω μεσα μου κ μετα βλεπουμε :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom