You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χρονια Πολλα σε οσους/οσες εορταζουν σημερα.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 143
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Ho Ho Ho
ο κοκκαλης εισαι ρε?
χρονια πολλα τυποι μου
Επισκέπτης
Welcome to the club !!!Χρόνια σας πολλά ρε μάγκες..
Από έναν μεθυσμένο που έχει αϋπνίες
talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
και σα σήμερα επίσης το 1642 κάποιος Άιζακ Νιούτον και το 1918 Ανουάρ ΣαντάτΣυναγωνιστές χρόνια πολλά!Σε 'μας αλλά και στις καλές μας φίλες από την Ανατολική Ευρώπη κι όχι μόνο!
Συνημμένα
MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Kυριες και κυριοι, ενα πιωμενο off topic, χρονια πολλα κι 'απο μενα! Μολις γυρισα απο το καζινο της Παρνηθας. Αναψα ενα Romeo and Juliette και σας γραφω. Ακοουω Carbon Based Lifeforms. Ευγε στον τυπακο που τους παρουσιασε προχθες... Τραγικη χασουρα... 12 χιλαρικακια off, αλλα εις τον πουτσον μου! Εξαλλου, μια με δυο φορες το χρονο παω εκει... Λογικως,σημερα το πρωι θα επρεπε να μου χτυπησουν το κουδουνι για τα καλαντα. Κανεις ομως. Αναπαντεχο! Τα νεα ελληνοπουλα δε γουσταρουν εκ γεννετης τη δουλεια... Κατι Αλβανακια τσεκαρα.... Και αναρωτιεμαι... Χθες οι ελιες , σημερα τα καλαντα, αυριο τι?
MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Mολις ειδα τη μαλακια που εγραψα χθες, γυρνωντας πιωμενος απο το καζινο.Φυσικα και δεν εχασα 12. Αν εχανα τοσα, δε θα ηταν καθολου εις τον πουτσον μου... Και φυσικα δε θα ειχα διαθεση ουτε για πουρο,ουτε για μουσικη. Η αληθεια ειναι, οτι τα μεθυσμενα μου δαχτυλα πατησαν το 2 (που ειναι το σωστο νουμερο) και ξωφαλτσα προφανως πατηθηκε και το 1 διπλα. Το περιεργο ειναι οτι πριν το στειλω σιγουρα το τσεκαρα. Φανταστειτε πιωμα. Κανω τη διορθωση αυτη πριν το παρει κανεις ειδηση και με παρει (και με το δικιο του) με τις ντοματες...Kυριες και κυριοι, ενα πιωμενο off topic, χρονια πολλα κι 'απο μενα! Μολις γυρισα απο το καζινο της Παρνηθας. Αναψα ενα Romeo and Juliette και σας γραφω. Ακοουω Carbon Based Lifeforms. Ευγε στον τυπακο που τους παρουσιασε προχθες... Τραγικη χασουρα... 12 χιλαρικακια off, αλλα εις τον πουτσον μου! Εξαλλου, μια με δυο φορες το χρονο παω εκει... Λογικως,σημερα το πρωι θα επρεπε να μου χτυπησουν το κουδουνι για τα καλαντα. Κανεις ομως. Αναπαντεχο! Τα νεα ελληνοπουλα δε γουσταρουν εκ γεννετης τη δουλεια... Κατι Αλβανακια τσεκαρα.... Και αναρωτιεμαι... Χθες οι ελιες , σημερα τα καλαντα, αυριο τι?
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Mολις ειδα τη μαλακια που εγραψα χθες, γυρνωντας πιωμενος απο το καζινο.Φυσικα και δεν εχασα 12. Αν εχανα τοσα, δε θα ηταν καθολου εις τον πουτσον μου... Και φυσικα δε θα ειχα διαθεση ουτε για πουρο,ουτε για μουσικη. Η αληθεια ειναι, οτι τα μεθυσμενα μου δαχτυλα πατησαν το 2 (που ειναι το σωστο νουμερο) και ξωφαλτσα προφανως πατηθηκε και το 1 διπλα. Το περιεργο ειναι οτι πριν το στειλω σιγουρα το τσεκαρα. Φανταστειτε πιωμα. Κανω τη διορθωση αυτη πριν το παρει κανεις ειδηση και με παρει (και με το δικιο του) με τις ντοματες...
Και δυο χιλιαρικα δεν ειναι λιγα λεφτα φιλε drambuie, αλλα καλα να σαι να βγαζεις και να τα σπρωχνεις.
Χρονια Πολλα.
KingEdward
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 53
- Πόντοι
- 6
Χρόνια πολλά...(αν και..λίγο εκτός τόπου-χρόνου)
so... "Καλά Χριστούγεννα"
so... "Καλά Χριστούγεννα"
MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
easyrider77, σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Ανταποδιδω τις ευχες!Και δυο χιλιαρικα δεν ειναι λιγα λεφτα φιλε drambuie, αλλα καλα να σαι να βγαζεις και να τα σπρωχνεις.
Χρονια Πολλα.
Κι 'αυτο λαθος το 'γραψα. Τα καλαντα τα λενε την παραμονη. Στο καζινο πηγα ανημερα. Αρα, η σκεψη μου λειτουργησε με καθυστερηση μιας μερας... Καταραμενο πιοτι... Υπερβολικες ποσοτητες μπορουν να σε χαζεψουν στη στιγμη. Παντως,οντως κανεις δε πατησε για τα καλαντα.Μαλλον δεν σου ηρθαν για τα καλαντα γιατι επεσε συρμα οτι ξεφραγκιαστηκες
Περαστικα :- :-
Επισκέπτης
Χρόνια πολλά σε όλους!!!!!!!!!!!
ΥΓΕΙΑ, δεν υπάρχει μεγαλύτερο αγαθό απο αυτό.... Όλα τ' αλλα έπονται...
Να είστε όλοι καλά
ΥΓΕΙΑ, δεν υπάρχει μεγαλύτερο αγαθό απο αυτό.... Όλα τ' αλλα έπονται...
Να είστε όλοι καλά
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.