panbar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.548
- Πόντοι
- 446
Την είδα σήμερα που έτυχε να είμαι σπίτι και να ανοίξω το χαζοκούτι ...
Δυνατό μιλφόνι ...
Δυνατό μιλφόνι ...
Εχουμε τραβήξει μαλακιες μικροι για την κυρια Χριστινα!!!Εχει κ καύλα φωνή!!!Την είδα σήμερα που έτυχε να είμαι σπίτι και να ανοίξω το χαζοκούτι ...
Δυνατό μιλφόνι ...
Α, είναι χρόνια στο γυαλί ...Εχουμε τραβήξει μαλακιες μικροι για την κυρια Χριστινα!!!Εχει κ καύλα φωνή!!!
Πολλα χρονια ηταν στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ,δτο γυαλι νομίζω λιγοτεραΑ, είναι χρόνια στο γυαλί ...
Εγώ δεν πολυπαρακολουθώ, οπότε δεν την είχα ξαναδεί.
Και γενικά, απ' ότι βλέπω τώρα, έχει αναβαθμιστεί η ΕΡΤ.
Έχει τώρα στην ΕΡΤ3 μια εκπομπή, Μέρα με Χρώμα λέγεται και η παρουστιάστρια είναι εξίσου δυνατή ... Έλσα Ποιμενίδου λέγεται.
Μπράβο στην ΕΡΤ!
Δεν την ήξερα. Τώρα την γκούγκλαρα. Καλό!Καλη αλλά σαν την Λιναρα τη Δρούγκα δεν εχει
Βαρα ελεύθερα.. ΥπερμιλφαραΔεν την ήξερα. Τώρα την γκούγκλαρα. Καλό!
Ρε φιλε πήγαινε αυτοκτόνα από το να γράφεις τέτοιες μλκιεςΤην είδα σήμερα που έτυχε να είμαι σπίτι και να ανοίξω το χαζοκούτι ...
Δυνατό μιλφόνι ...
@stadeos @alfreewind εντάξει, γούστα είναι αυτά, αλλά ρε σεις, τι σχέση έχει το εμφανισιακό με το αν είναι επιτυχημένη, φιλελέρα κλπ. Εγώ την έβαλα απλά ως εικόνα, τίποτε άλλο.
@midas69 είπαμε, γούστα είναι αυτά, αλλά σιγά μην αυτοκτονήσω κιόλας. Αν δεν σ' αρέσει ok, μέχρι εκεί όμως.
Αυτη συνεχεια ραδιο ηταν. Πως τον επαιζες δηλαδη, ειναι σα να βλεπεις τσοντα στο ραδιοφωνοΕχουμε τραβήξει μαλακιες μικροι για την κυρια Χριστινα!!!Εχει κ καύλα φωνή!!!
Και υπερβολήν και για χαβαλέ. Μην πας Ν αυτοκτονήσεις επειδή κάποιος στοπε στο μπου.@stadeos @alfreewind εντάξει, γούστα είναι αυτά, αλλά ρε σεις, τι σχέση έχει το εμφανισιακό με το αν είναι επιτυχημένη, φιλελέρα κλπ. Εγώ την έβαλα απλά ως εικόνα, τίποτε άλλο.
@midas69 είπαμε, γούστα είναι αυτά, αλλά σιγά μην αυτοκτονήσω κιόλας. Αν δεν σ' αρέσει ok, μέχρι εκεί όμως.
Ντερτυ τωλκινγκ.Αυτη συνεχεια ραδιο ηταν. Πως τον επαιζες δηλαδη, ειναι σα να βλεπεις τσοντα στο ραδιοφωνο
Αν ενδιαφέρεσαι ψαχνεις!!! Υπήρχε και το FbΑυτη συνεχεια ραδιο ηταν. Πως τον επαιζες δηλαδη, ειναι σα να βλεπεις τσοντα στο ραδιοφωνο
Εκεί τρώνε φανερά.ΕΤ1,εκει που οι φοροι σου πιανουν τόπο