Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος,αλλά κ όλα τα λεφτά του κόσμου να έχεις,μπορείς να τα χαλάσεις ''σε μια ζαριά'' που λέει ο λόγος...
ΦΙλε μου καλε για να τα χασει με μια ζαρια αυτος πρεπει να υπαρχει και καποιος αλλος να εχει τα λεφτα να τα παιξει κοντρα και να καλυψει αν του βγει η ζαριά του Μελι.. , και θα δυσκολευτεί πολυ ο συγκεκριμενος να βρει καποιον να τον παιξει στα ισα στα δικα του νουμερα ...η αν εχουν οι συμπαικτες λιμιτ τοτε πρεπει να χασει αυτος συνεχομενες παρα παρα πολλες φορες για να τα κλαψει τα φραγκα
ελα ρε γιατρε εδω βαρεσε κανονι η λιμαν μπραδερς η AIG με ενεσης του αμερικανικου δημοσιου κρατηθηκε
διαβαζα δε προ ημερων πως ενας εφοπλιστης πιτερ γεωργακοπουλος λεει ο οποιος ηταν μεσα στους 3 μεγαλυτερους του κοσμο πριν καποια χρονια το 2013 εκανε αιτηση υπαγωγης στο αντιστοιχο αρθο 99 τον ηπα
ο μελισσανιδης τζουνιορ πως θα τα γαμησει τη μανα ολα σε χρονο ντε τε τωρα
Γιατρε εχω απαιτησεις απο εσενα ....
δεν θελω να εισαι προχειρος ...αυτα πρεπει να τα ξερεις , ο Πητερ Γεωργοπουλος μπηκε στο αρθο γιατι εκανε την μεγαλυτερη μαλακια που μπορουσε να κανει καποιος στο κοσμο ή γκαντεμια μπορεις να το πεις ή προσχεδιασμενο
Παει και παιρνει το 2010 3 βαπορια 150 μυρια δολλαρια και στο καπακι αγοραζει κατι βαπορια που ειχε ο αντρας την Γιάννας 700 μυρια δολλαρια , κοντα στο 1,4 δις πανε αυτα με τα εξοδα δανεισμου γιατι δεν καταφερε να πουλησει μετοχες και αναγκαστηκε να παρει δανεια κτλ και απο εκεινη την στιγμη η τιμη στα ναυλα παει στο χειροτερο σημειο που ειχε εδω και 14 χρονια , δηλαδη για το πουτσο τιμη , και μενει με τα βαπορια στο κωλο , παει να μπει αρθο , τον σωνουν με ενεση ρευστοτητας ενα fund και το 2012-13 ψαχνει ενα δις δανεικα που το βρισκει για να παρει παλι κατι βαπορια και κλεινει και ενα ντιλ με κινεζους για μεταφορα αργου πετρελαιου ...Βρες μου εναν εσυ που κανει βουτια χρεους 1,4 δις και σε 3 χρονια ξανασηκωνεται ;)
και 2 σημειωσεις , κανει διαδικασιες για αρθο οταν χρωσταει 1.4 δις και η εταιρια εχει παγια κοστους 1,7 δις ;)
Και το καλυτερο , ο Πητερ ειναι μελος του Διοικητικού συμβουλιου σε ποια εταιρια ? ..................................................................................του Μελισσανιδη ;)
Γιατρε ... δεν θελω να εισαι αφηρημένος αλλη φορα ;)
Σορρυ για το οφ τοπικ