n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
τρελος εισαι ρε γιατρε μια χαρα ντυσιμο ειναι αλλα τι να κανουμε ρε γμτ που δεν αντεχουν τα αυτια και το στομαχι μας πλεον τετοια μολυνση ηχου
Με καύλωσε γαμώ το Θεό της.......
Πας μια τουαλετα και πυρφοριζεις..........
Με τέτοιο ντύσιμο πιστεύω στο κέντρο που τραγουδάει,να επιτρέπεται η και το
Εντάξει τώρα,μόνο εμφάνιση για κέντρο διασκέδασης δεν είναι αυτή.... Γιατί δεν πάει σε στρίπ κλάμπ??
Εκεί θα ταιριάζει καλύτερα το όλο πακέτο....
Το ντύσιμο είναι μια χαρά,αρκεί όπως είπα να επιτρέπεται η και το .....τρελος εισαι ρε γιατρε μια χαρα ντυσιμο ειναι αλλα τι να κανουμε ρε γμτ που δεν αντεχουν τα αυτια και το στομαχι μας πλεον τετοια μολυνση ηχου
Και εμένα άσχημα.......Με καύλωσε γαμώ το Θεό της.......
Ναι......αλλά,άλλο να την βλέπεις και ναΠας μια τουαλετα και πυρφοριζεις..........
ναι ρε γιατρε αν θελεις να πας να ακουσεις τραγουδιστρια θα πας να ακουσεις τι χαρουλα οχι την κολετσαΤο ντύσιμο είναι μια χαρά,αρκεί όπως είπα να επιτρέπεται η και το .....
Αλλωστε ελάχιστοι πηγαίνουν για να την ακούσουν να τραγουδάει....
Στην τελική,γαμάς καμία Ελλεηνίδα και ξεκαυλώνεις...............Ναι......αλλά άλλο να την βλέπεις και να
Άσε που στην τουαλέτα μπορεί να υπάρχει ένα επιπλέον πρόβλημα... Μπορεί να μη σου σηκώνεται (γενικά το λέω) επειδή θα ακούγεται μέχρι εκεί.... Είναι αλλιώς να την βλέπεις κοντά.....
Δεν έχεις και άδικο......ναι ρε γιατρε αν θελεις να πας να ακουσεις τραγουδιστρια θα πας να ακουσεις τι χαρουλα οχι την κολετσα
απλως πλεον αυτη η κακοφωνια και κακη μουσικη δεν παλευεται οσο τελειο και αν ειναι το μπανιστιρι
Σωστός.......Στην τελική,γαμάς καμία Ελλεηνίδα και ξεκαυλώνεις...............
για να φευγουν τα χοντρα (τα τυρια κοινως)Στην τελική,γαμάς καμία Ελλεηνίδα και ξεκαυλώνεις...............
Έτσι μου έρχεται να τα ρίξω σε ένα καριολάκι αύριο στο GYM...........να την γαμήσω μόνο...........μοιάζει με την Chun-Li......για να φευγουν τα χοντρα (τα τυρια κοινως)
Εδώ θέλουμε ιδέες.........απλως γιατρε δεν εχω βρει ακομη τον τροπο να αποφευγουμε μεν την βαβουρα αλλα να εχουμε το τρομερο μπανιστιρι
street fighter?Έτσι μου έρχεται να τα ρίξω σε ένα καριολάκι αύριο στο GYM...........να την γαμήσω μόνο...........μοιάζει με την Chun-Li......
Πολύ μουνάκι.......
Θα το σκίσω το ξεκώλι..........street fighter?
ωραιο το τεμαχιον...χωσου μπιλυ...
Θα το σκίσω το ξεκώλι..........
Γρήγορα να πάω και για ......κρυώνει το νερό......Σκεφτομαι να πω μια μαλακια τωρα αλλα θα αρχισετε τα μπινελικια...