Οσο πιο πολυ γερναει, τοσο πιο ΒΡΩΜΙΑΡΑ ( ) γινεται
ΕΤΣΙ πρεπει...
Οσο πιο πολυ γερναει, τοσο πιο ΒΡΩΜΙΑΡΑ ( ) γινεται
ΕΤΣΙ πρεπει...
Τα είπα πριν.........Την παλιο-βρώμα.......................
οχι οτι εχεις αδικο γιατρε φενεται αλωστε ακομη και με τοσο εντονο μακιγιαζ οτι εχει σημαδια στο προσωποΛοιπον...
Επειδη υπηρχε μια ΕΜΜΕΣΗ επαγγελματικη επαφη (μην αρχισετε τα σιγα ρε γαμια και τετοια δεν ειπα οτι τη γαμησα η τετοια) μιας εβδομαδας η γκομενα στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΕΝ ΠΟΛΥΒΛΕΠΕΤΑΙ
οχι οτι ειναι ασχημη αλλα εχει "σπασμενο" προσωπο με σημαδια κτλ κτλ ενω δεν θα ελεγα πως ενθουσιαζεσαι υπερμετρα.
Η αδερφη της όμως παιδια (Τζενιφερ) ειναι απιστευτο παρ ότι εχει λιγο περιφερεια και οχι τοσο εντυπωσιακο προσωπο..
Αντε την ειπα τη μαλακια μου βριστε αφοβα τωρα
οχι οτι εχεις αδικο γιατρε φενεται αλωστε ακομη και με τοσο εντονο μακιγιαζ οτι εχει σημαδια στο προσωπο
πρεπει να εχει στεναχωρεθει πολυ το κορμι μετα το θανατου του αγαπημενου της ε? :S :S
μετρια πραματα γιατρε εως αδιαφορα που θα ελεγε και ο κριτικοςκαι για του λογου το αληθες
Επειδη ειπα πως ειναι χαλια στην καθημερινοτηταΓιατί καλέ να σε βρίσουμε.?? Να την θέλουμε,όχι να την ζωγραφίσουμε.....
ενω τωρα γιατρε πρεπει να την εχει παρει πολυ απο κατω απ τι βλεπω στις φωτο με βαλιουμ πρεπει να την εχετε ε? :SΜιλαω και για πριν το θανατο του αγαπημενου της να φανταστεις...οποτε φαντασου τωρα..
Ναι η φωτο την αδικει καταφορα αλλα αμα την δεις απο κοντα αστα...μετρια πραματα γιατρε εως αδιαφορα που θα ελεγε και ο κριτικος
ενω τωρα γιατρε πρεπει να την εχει παρει πολυ απο κατω απ τι βλεπω στις φωτο με βαλιουμ πρεπει να την εχετε ε? :S
ενω τωρα γιατρε πρεπει να την εχει παρει πολυ απο κατω απ τι βλεπω στις φωτο με βαλιουμ πρεπει να την εχετε ε? :S
...έλα ρε γαμιά (πλάκα κάνω).....την έχω δει καί εγώ,έχει σπυράκια αλλά στα @@ μας....θελει σκίσιμο...Λοιπον...
Επειδη υπηρχε μια ΕΜΜΕΣΗ επαγγελματικη επαφη (μην αρχισετε τα σιγα ρε γαμια και τετοια δεν ειπα οτι τη γαμησα η τετοια) μιας εβδομαδας η γκομενα στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΕΝ ΠΟΛΥΒΛΕΠΕΤΑΙ
οχι οτι ειναι ασχημη αλλα εχει "σπασμενο" προσωπο με σημαδια κτλ κτλ ενω δεν θα ελεγα πως ενθουσιαζεσαι υπερμετρα.
Η αδερφη της όμως παιδια (Τζενιφερ) ειναι απιστευτο παρ ότι εχει λιγο περιφερεια και οχι τοσο εντυπωσιακο προσωπο..
Αντε την ειπα τη μαλακια μου βριστε αφοβα τωρα
που εισαι εσυ ρε?σε εχει φαει το τσατ σπαμ να πουμεΡε γιατρε το εριξε στο τραγουδι για να ξεχασει
κοιτα επειδη ειμαι και φυσιογνωμα να πουμε τα μουτρα της δεν μου κανουν για σκατοχαρακτηρα μεγαλο σε σχεση παντα με το χωρο που κινειταιΗ "επαφή" διηρκησε 10-15 μερες max η αληθεια ειναι πως ήταν κάπως...δεν μπορω να στο περιγραψω..καμμια σχεση με το γελαστο των φωτο..σαν μουτρωμενη αλλα οχι αγενης και τετοια...σαν καταθλιπτικη ας πουμε
Εντάξει δεν χάλασε και ο κόσμος.....Επειδη ειπα πως ειναι χαλια στην καθημερινοτητα
Μπα η Παλερμο τον εφαγεπου εισαι εσυ ρε?σε εχει φαει το τσατ σπαμ να πουμε
αστα να μας τα πει ο nipcle που ειναι επαγγελματικα συνδεδενενος
Όχι ρε......για μπάνιο είχε πει πως θα πήγαινε....Ο άλλος χεζει?