Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.186
- Πόντοι
- 4.280
Είπα κι εγώ.. θα εμφανιστεί, δεν θα εμφανιστεί.. μου έλειψες !
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.6/png/unicode/64/2764.png)
Είπα κι εγώ.. θα εμφανιστεί, δεν θα εμφανιστεί.. μου έλειψες !
Γλυκό μου παιδί !είμαι πριν απο εσένα εδώ και θα συνεχίσω να είμαι και μετά απο εσένα!
Πες στους 8 να γράψουν κριτική, όχι μόνο ερωτήσεις να σου σπάνε τα παπαρια!
όχι απαραίτητα ρε man! Τσακωνόμαστε και για την εκτόνωσή μας! Ε οκ θέλουμε και μια αφορμή να πούμε!16/7, 8*160. Τσακωθείτε χαϊβάνια-χάρη της κάνετε.
ναι κοριτσάκι μου πες μου...Γλυκό μου παιδί !
καλά και εσύ μην πιστεύεις τα πάντα!16/7, 8*160. Τσακωθείτε χαϊβάνια-χάρη της κάνετε.
Σήμερα είσαι λίγο πιο γλυκούληςναι κοριτσάκι μου πες μου...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλά και εσύ μην πιστεύεις τα πάντα!
με γλύκαναν τα λόγια σουΣήμερα είσαι λίγο πιο γλυκούλης![]()
Αχ εσυμε γλύκαναν τα λόγια σου
τώρα αυτό για καλό της το το έγραψες?Σαντρα φαίνεσαι καυλαρος μοιάζεις και λίγο στην Τουνη ανυπομονώ να σε συναντήσω μια από αυτές δις μέρες![]()
Πες τα .. έλεος.. ?τώρα αυτό για καλό της το το έγραψες?
Έχεις δει το πρόσωπο της Τούνη?![]()
Μια συμβουλή απο έναν μεγαλύτερο σου και απο κάποιον λίγο πιο έμπειρο.Αχ εσυ![]()
Αφού μοιάζεις λίγο ! βέβαια εσενα φαίνεται πολύ πιο γλυκό το προσωπάκι σου αλλά έχετε παρόμοια χαρακτηριστικάΠες τα .. έλεος.. ?
Εντάξει κύριε μου !Μια συμβουλή απο έναν μεγαλύτερο σου και απο κάποιον λίγο πιο έμπειρο.
Να ακούς προσεχτικά τους ανθρώπους που έχουν πιο οξύ λόγο , παρά αυτούς που σου χαϊδεύουν τα αυτιά!
Τώρα τι να σου πω ?Αφού μοιάζεις λίγο ! βέβαια εσενα φαίνεται πολύ πιο γλυκό το προσωπάκι σου αλλά έχετε παρόμοια χαρακτηριστικά
Ξυπνησα με όρεξηΚαλά τι καφέ πίνει η Σάντρα και έχει τόση όρεξη και κέφι σήμερα?![]()
Σαντρα φαίνεσαι καυλαρος μοιάζεις και λίγο στην Τουνη ανυπομονώ να σε συναντήσω μια από αυτές δις μέρες![]()
Συνεχίστε, συνεχίστε.. έχω πάρει καφέ και παρακολουθάω ?