Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.222
- Πόντοι
- 4.280
Είπα κι εγώ.. θα εμφανιστεί, δεν θα εμφανιστεί.. μου έλειψες !
Είπα κι εγώ.. θα εμφανιστεί, δεν θα εμφανιστεί.. μου έλειψες !
Γλυκό μου παιδί !είμαι πριν απο εσένα εδώ και θα συνεχίσω να είμαι και μετά απο εσένα!
Πες στους 8 να γράψουν κριτική, όχι μόνο ερωτήσεις να σου σπάνε τα παπαρια!
όχι απαραίτητα ρε man! Τσακωνόμαστε και για την εκτόνωσή μας! Ε οκ θέλουμε και μια αφορμή να πούμε!16/7, 8*160. Τσακωθείτε χαϊβάνια-χάρη της κάνετε.
ναι κοριτσάκι μου πες μου...Γλυκό μου παιδί !
καλά και εσύ μην πιστεύεις τα πάντα!16/7, 8*160. Τσακωθείτε χαϊβάνια-χάρη της κάνετε.
Σήμερα είσαι λίγο πιο γλυκούληςναι κοριτσάκι μου πες μου...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλά και εσύ μην πιστεύεις τα πάντα!
με γλύκαναν τα λόγια σουΣήμερα είσαι λίγο πιο γλυκούλης
Αχ εσυμε γλύκαναν τα λόγια σου
τώρα αυτό για καλό της το το έγραψες?Σαντρα φαίνεσαι καυλαρος μοιάζεις και λίγο στην Τουνη ανυπομονώ να σε συναντήσω μια από αυτές δις μέρες
Πες τα .. έλεος.. ?τώρα αυτό για καλό της το το έγραψες?
Έχεις δει το πρόσωπο της Τούνη?
Μια συμβουλή απο έναν μεγαλύτερο σου και απο κάποιον λίγο πιο έμπειρο.Αχ εσυ
Αφού μοιάζεις λίγο ! βέβαια εσενα φαίνεται πολύ πιο γλυκό το προσωπάκι σου αλλά έχετε παρόμοια χαρακτηριστικάΠες τα .. έλεος.. ?
Εντάξει κύριε μου !Μια συμβουλή απο έναν μεγαλύτερο σου και απο κάποιον λίγο πιο έμπειρο.
Να ακούς προσεχτικά τους ανθρώπους που έχουν πιο οξύ λόγο , παρά αυτούς που σου χαϊδεύουν τα αυτιά!
Τώρα τι να σου πω ?Αφού μοιάζεις λίγο ! βέβαια εσενα φαίνεται πολύ πιο γλυκό το προσωπάκι σου αλλά έχετε παρόμοια χαρακτηριστικά
Ξυπνησα με όρεξηΚαλά τι καφέ πίνει η Σάντρα και έχει τόση όρεξη και κέφι σήμερα?
Σαντρα φαίνεσαι καυλαρος μοιάζεις και λίγο στην Τουνη ανυπομονώ να σε συναντήσω μια από αυτές δις μέρες
κούκλαΣυνεχίστε, συνεχίστε.. έχω πάρει καφέ και παρακολουθάω ?