troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.413
- Πόντοι
- 3.296
Εδω καποιος ειπε οτι μοιαζει στη φαιη σκορδαΔεν πήγες ακόμα σε οφθαλμίατρο;
Εδω καποιος ειπε οτι μοιαζει στη φαιη σκορδαΔεν πήγες ακόμα σε οφθαλμίατρο;
Ναι φιλε οταν αυτη εκτιθεται λεει ποια ειναι κανει βιντεο και θελει να γινει πορνοσταρ εμεις τι να κανουμε ;Όλες οι απόψεις των μελών πρέπει να είναι σεβαστές Είναι ένα κορίτσι μόλις 21 ετών που παράλληλα παίζει στο θέατρο και επίσης έχει αγόρι, οικογένεια κλπ ...
Καλό λοιπόν είναι να αναλογιστούμε όλα αυτά, να τη σεβόμαστε και να της φερόμαστε με την αξιοπρέπεια που της αρμόζει.
Θεωρώ προσωπικά ότι εσύ είσαι πολύ αξιοπρεπής και κάτω από ώριμη σκέψη τελικά θα συμφωνήσεις μαζί μου.
Nothing more nothing less.
Δεν θα διαφωνήσω σε τίποτα τύπε μου και μπράβο για την όποια προσπάθεια κάνει στην προσωπική της ζωή.Φίλε μου σε συμπαθώ και εγώ πάρα πολύ όπως συμπαθώ το ίδιο και όλα τα μέλη του φόρουμ ανεξαρτήτως.
Είμαστε μια διαδικτυακή κοινότητα ανταλλάσοντας όλοι τις απόψεις μας.
Όλες οι απόψεις των μελών πρέπει να είναι σεβαστές και όσο είναι δυνατόν μακριά από αντιπαραθέσεις.
Στο συγκεκριμένο θέμα της Σάντρας τώρα.
Η άποψη μου είναι ότι η Χριστίνα αυτή τη στιγμή είναι σε μειονεκτική θέση γιατί όλοι γνωρίζουμε ποιά είναι προσωπικά σε αντίθεση με όλους εμάς που είμαστε ανώνυμοι σχολιάζοντας πάντα εκ του ασφαλούς.
Είναι ένα κορίτσι μόλις 21 ετών που παράλληλα παίζει στο θέατρο και επίσης έχει αγόρι, οικογένεια κλπ ...
Καλό λοιπόν είναι να αναλογιστούμε όλα αυτά, να τη σεβόμαστε και να της φερόμαστε με την αξιοπρέπεια που της αρμόζει.
Θεωρώ προσωπικά ότι εσύ είσαι πολύ αξιοπρεπής και κάτω από ώριμη σκέψη τελικά θα συμφωνήσεις μαζί μου.
Nothing more nothing less.
Για το concept ρε τύπε ... και τα κουνελάκια στο Playboy Mansion στο σεξ την ουρίτσα δεν τη βγάζουνΝαι φιλε οταν αυτη εκτιθεται λεει ποια ειναι κανει βιντεο και θελει να γινει πορνοσταρ εμεις τι να κανουμε ;
Μια απορια εχω τη μασκα γιατι την εβαλε οταν βγαινει χυμα ετσι
Εχει πολυ πνευμα αλλα ειναι λογω ηλικιαςΔεν θα διαφωνήσω σε τίποτα τύπε μου και μπράβο για την όποια προσπάθεια κάνει στην προσωπική της ζωή.
Υπάρχεί όμως μια διαφωνία.
όταν εκτίθεται εδώ μέσα θα πρέπει να δεχτεί και τις άσχημες και τις μέτριες κριτικές!
Σε όλες τις κοινωνίες, είτε εκεί έξω στην αληθινή ζωή είτε σε ένα forum που είναι μια μικρή κοινωνία θα πρέπει να ξέρεις τι γράφεις και γιατί το γράφεις,(εκτός αν ποστάρεις στο φύλλο μηδεν)
Να σεβαστώ την ηλικία της,το αγόρι της, το θέατρο της αλλά όταν έρχεται και μου ζητάει 160€ με χιουμορακι και πνεύμα ότι θα πάρει την ανιούσα και έχει μέτριες κριτικές , τότε θα υποθέσω ότι δεν σέβεται και εκείνη με την σειρά της τα χρήματα που της δίνει ο καθένας μας!
και η Αντριάνα έχει πνεύμα και όταν ανέβασε την τιμή δεν άνοιξε μύτη!Εχει πολυ πνευμα αλλα ειναι λογω ηλικιας
Ή έχει ρεπό. Που έχει δηλαδή.αμα θα απανταει μεχρι το βραδυ εδω μεσα η κοπελλα ή δεν εχει δουλεια ή εχει γραμματεα να ασχολειται με τους χασομερηδες
εκδίδεται και δεν το ξέρουμε?H femalecoach τι άποψη να έχει περί του νήματος??
Ναιδεν το έγραψα για αυτό!
Τώρα πετάς την μπάλα στην εξέδρα!
Πολλές κάνουν τέτοια πράγματα και απλά δεν διαφημίζονται!
Tο δεύτερο,εδώ δεν είμαστε σίγουροι ότι είναι γυναίκα??εκδίδεται και δεν το ξέρουμε?
Η απλώς επειδή εκφέρει άποψη παντός επιστητού?
και η Αντριάνα έχει πνεύμα και όταν ανέβασε την τιμή δεν άνοιξε μύτη!
Ξέρεις γιατί?
Γιατί τιμάει το τελευταίο ευρώ και φεύγεις απο εκει υποβασταζόμενος!
Εγώ είμαι ΑΡΗΣ. Άμα συναντηθούμε θα γίνει της 《Αριστοτέλους 》
όχι όχι δεν κατάλαβες, εννοείται ότι όλες είναι διαφορετικές αλλίως δεν θα είμασταν εδώ μέσα να το ψάξουμε.Φίλε μου εδώ κάνεις εσύ ένα τεράστιο λάθος.
Άλλο Αντριάνα και άλο Σάντρα όπως πολύ σωστά ανέφερε και η Σάντρα, άλλο Αριάνα και άλλο Σάντρα.
Το κάθε κορίτσι είναι καί προσφέρει κάτι το διαφορετικό και αυτό είναι και το ωραίο και συναρπαστικό στον αγοραίο έρωτα.
Αλίμονο αν όλες ήταν ίδιες και προσέφεραν τις ίδιες υπηρεσίες.
Από εκεί και πέρα ο καθένας μας επιλέγει ποιά θα ξανασυναντήσει για τους δικούς του λόγους.
όχι όχι δεν κατάλαβες, εννοείται ότι όλες είναι διαφορετικές αλλίως δεν θα είμασταν εδώ μέσα να το ψάξουμε.
Το νόημα ήταν μια κοπέλα νέα με 160€ και πνεύμα όπου της την πέσανε πολλοί με μια που ανέβασε την τιμή της,με πνεύμα και όλοι βαράνε μαλακία στην σειρά μέχρι να κλείσουν ραντεβού!
Πρόσεχε δεν έπσεσα στην λούμπα να συγκρινω άλλες κοπέλες πιο οικονομικές,δεν αναφέρθηκα στο οικονομικό καθαυτό όσο στο χιουμοράκι που προσπάθησε να πουλήσει πάνω σε αυτό το θέμα!
Για ποιά Σοφία αναφέρεσαι και την ονομάζεις Ξινομούρικο ρε φίλος? Του Μάγου? Το διαβάζω και έχω μία απορία ?Εκτός από τον νόμο προσφοράς και ζήτησης, τον δρόμο τον δείχνει και το παρελθόν.
Από Αλίκη μέχρι Σοφία, άλλη πολύ, άλλη πάρα πολύ, άλλη λιγότερο ανέβασαν τιμή.
Και είναι και το θέμα της σύγκρισης στο γυναικείο μυαλό. Θα σου πει είναι δυνατόν το ξινομούρικο Σοφάκι να ζητάει τον ουρανό με τ΄ άστρα κι εγώ με τα «ψίχουλα»;