LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Παυλίδη μάλλονΓια ποιά Σοφία αναφέρεσαι και την ονομάζεις Ξινομούρικο ρε φίλος? Του Μάγου? Το διαβάζω και έχω μία απορία ?
Παυλίδη μάλλονΓια ποιά Σοφία αναφέρεσαι και την ονομάζεις Ξινομούρικο ρε φίλος? Του Μάγου? Το διαβάζω και έχω μία απορία ?
Πρέπει να έχει βάλει λίγο ρούμι μέσα ?Καλά τι καφέ πίνει η Σάντρα και έχει τόση όρεξη και κέφι σήμερα?
Εχεις δικιο τυπε το κάθε κορίτσι είναι καί προσφέρει κάτι το διαφορετικό ξερεις ομως τη κοινο προσφερουν οι περισσοτερες φολες και για την εν λογο δεν εχουν ακουστει και τα καλητερα μες τις ωρες της ειναι κι αυτος ειναι ο λογος που δε την εχω συναντησει δε θα ρισκαρω πλεον τα χρηματα μου κι ας ειναι μουναρα το ρισκαρα με μια γνωστη 3 φορες και τις 3 κατω του μετριου γι αυτα που πηρε ποτε ξαναΦίλε μου εδώ κάνεις εσύ ένα τεράστιο λάθος.
Άλλο Αντριάνα και άλο Σάντρα όπως πολύ σωστά ανέφερε και η Σάντρα, άλλο Αριάνα και άλλο Σάντρα.
Το κάθε κορίτσι είναι καί προσφέρει κάτι το διαφορετικό και αυτό είναι και το ωραίο και συναρπαστικό στον αγοραίο έρωτα.
Αλίμονο αν όλες ήταν ίδιες και προσέφεραν τις ίδιες υπηρεσίες.
Από εκεί και πέρα ο καθένας μας επιλέγει ποιά θα ξανασυναντήσει για τους δικούς του λόγους.
Γράψε και στον κατάλογο αν θες να μένουν.είχα πει θα επανέλθω.
συνάντηση με τη σάντρα χθες.
?Η διαφορά μεταξύ του καλού .....
Μουσικό διάλειμμα και καλά?Εγώ λέω να βάλω λίγο μουσική στην παρέα για να ελαφρύνουμε λίγο τη διάθεση
Καθότι έχω διατελέσει στα νιάτα μου αρκετές φορές dj σε μαζώξεις
Χριστίνα αυτό για σένα,να το βάλεις και να διαβάζεις τα σχόλιά μας με τη συνοδεία του
Έτσι για να ανέβουμε λιγάκι
Μας απαγόρεψαν το χορό στα μαγαζιά,μας έβαλαν να καθόμαστε αδερφέ μουΜουσικό διάλειμμα και καλά?
εγω στα μπουρδελα πλεον αντι να ζητησω προκαταρτικα, χορευω 2 λεπτα τανγκο με την πουταναΜας απαγόρεψαν το χορό στα μαγαζιά,μας έβαλαν να καθόμαστε αδερφέ μου
Οπότε να μια ευκαιρία για εκτόνωση!
Μάλιστα...... δηλαδή αδικήθηκε στο GNTM, γιατί δεν έκατσε να την πηδήξει κάποιος (κριτής, παράγωγος κλπ), γιατί δεν είναι πουτάνα........ αλλά τελικά έγινε πουτάνα.
λυμενος γριφος ειναι αυτος φερε μας κατι πιο δυσκολοΕλα φτανει κουρασε αυτο το θεμα..
Παμε εδω ....εχουμε δουλεια να κανουμε....
Φολέγανδρος: «Βλέπουν» έγκλημα πίσω από τον θάνατο της 26χρονης - Τα νέα ευρήματα ανατρέπουν τα πάντα
Νέα τροπή φαίνεται να παίρνει το θρίλερ που εκτυλίσσεται στο Κυκλαδίτικο νησί. Ανάστατη η Φολέγανδρος από τον θάνατο της 26χρονης Γαρυφαλλιάς. Η κοπέλαwww.newsit.gr
??Είχα πει κάποτε πως όταν γυρίσω ταινία δεν θα ανεβάσω τη τιμή για να μην χάσω τους καλούς μου πελάτες.. με τις μαλακιες που διαβάζω εδώ μέσα, σίγουρα θα το πάω πάνω από 300 αν συνεχίζετε να με νευριάζετε.. μη σώσετε και με πάρετε ραντεβού ρε ?
H femalecoach τι άποψη να έχει περί του νήματος??
Tο δεύτερο,εδώ δεν είμαστε σίγουροι ότι είναι γυναίκα??
Ελα φτανει κουρασε αυτο το θεμα..
Φολέγανδρος: «Βλέπουν» έγκλημα πίσω από τον θάνατο της 26χρονης - Τα νέα ευρήματα ανατρέπουν τα πάντα
Νέα τροπή φαίνεται να παίρνει το θρίλερ που εκτυλίσσεται στο Κυκλαδίτικο νησί. Ανάστατη η Φολέγανδρος από τον θάνατο της 26χρονης Γαρυφαλλιάς. Η κοπέλαwww.newsit.gr
λυμενος γριφος ειναι αυτος φερε μας κατι πιο δυσκολο
Ελα φτανει κουρασε αυτο το θεμα..
Πήρα ρεπό σήμερα, για αυτό.. ?αμα θα απανταει μεχρι το βραδυ εδω μεσα η κοπελλα ή δεν εχει δουλεια ή εχει γραμματεα να ασχολειται με τους χασομερηδες