Παιδιά μου γλυκά δεν χρειάζεται να μαλώνετε μεταξύ σας.. γιατί δεν ρωτάτε εμένα να σας τα πω όπως είναι εγώ τα πράγματα;;
Σαν πουτανα δεν θα γαμηθω ποτέ με όποιον να ναι, τι να κάνω, για να γίνει αυτό πρέπει και να μου το βγάλει ο άλλος. Συγγνώμη αν σας το χαλάω αλλά ναι, έτσι είναι, προτιμώ να είμαι αληθινή από το να προσποιούμαι οργασμούς και καυλες τη στιγμή που είμαι μαζί σας.
Δεύτερον, παιδιά, αυτή είναι η τιμή, δεν την μάθατε τώρα, 2 χρόνια την ξέρετε. Τι σας έχει πιάσει τώρα δεν μπορώ να καταλάβω, ή μάλλον μπορώ, απλά μου φαίνεται αστείο και δεν θέλω να το σχολιάσω. Αν σας αρέσει καλώς, αν όχι , υπάρχουν πολύ φθηνότερες, και ίσως και καλύτερες από μένα (γούστα είναι αυτά), ανοίξτε τα πλοκάμια σας σαν σωστοί γυπαετοι και περάστε καλά!
Επίσης, μην συνδέετε το CG με το πορνό, δεν έχουν καμιιιιιια απολύτως σχέση, και αυτό προσπάθησα να εξηγήσω χθες και στους 8 πελάτες που είχα που πράγμα ρώτησαν όλοι το ίδιο πράγμα.
Σταματηστε να αναλώνεστε χωρίς κανέναν απολύτως λόγο, καλοκαίρι είναι γαμηστε, πιείτε κανένα ποτακι, και αφήστε το πως με λένε, αν θα ανεβάσω τιμή, αν θα με πάρει ο Purna η αν θα μου κάνει κριτική ο John. Μερικοί από εδώ ξέρετε ποσό πολύ σας συμπαθώ.
Adios