pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.285
- Πόντοι
- 3.556
Έτσι ακούγεται ... τώρα όταν κλείνει η πόρτα του ζευγαριού δεν ξέρει κανείς τι γίνεταιΤεο Ιννα τα ειχαν;
Έτσι ακούγεται ... τώρα όταν κλείνει η πόρτα του ζευγαριού δεν ξέρει κανείς τι γίνεταιΤεο Ιννα τα ειχαν;
Χμμμ βεβαιαΈτσι ακούγεται ... τώρα όταν κλείνει η πόρτα του ζευγαριού δεν ξέρει κανείς τι γίνεται
Τεο - Ιννα swing Χριστίνα - Κι ο έτσι .... τι σόι 4αδα θα ναι αυτή τώρα αλλά τεσπαΧμμμ βεβαια
Αλλο σεξ κανει καποιος μπροστα και αλλο πισω απο τις καμερες(ετσι εχω ακουσει να λενε διαφοροι πορν σταρ σε συνεντευξεις,δεν εχω προσωπικη πειρα απο sex on camera)
Θα ειχε ενδιαφερον ωστοσο το ζευγαρι να γυρισει και με αλλους παρτενερ...
Θα ηταν πιο spicy...
Αν ταιριαξει η χημεια των ηθοποιων γιατι οχι;Τεο - Ιννα swing Χριστίνα - Κι ο έτσι .... τι σόι 4αδα θα ναι αυτή τώρα αλλά τεσπα
Ε ναι συναινετικό γιατί αλλιώς πάει προς γερμανική ανωμαλιάρικη τσόνταΑν ταιριαξει η χημεια των ηθοποιων γιατι οχι;
Ποσους ηθοποιοθς εχει η sugar babes στο δυναμικο της;
Ολο και καποιοι αλλοι εκτος ζευγαριου ισως ταιριαξουν...
Με συζητηση φυσικα και αμοιβαια συναινεση ολων των συμμετεχοντων..
Πριν πεσει το τειχος του Βερολινου...μας μεγαλωναν τετοιες τσοντες...σε τι αναμνησεις με πας τυπε μου...Ε ναι συναινετικό γιατί αλλιώς πάει προς γερμανική ανωμαλιάρικη τσόντα
Λες να πειραματιστεί η Χριστίνα και να αναβιώσει παλιό ρεύμα με μεταμοντέρνα οπτική ? Πρωτοποριακό !Πριν πεσει το τειχος του Βερολινου...μας μεγαλωναν τετοιες τσοντες...σε τι αναμνησεις με πας τυπε μου...
Πριν πεσει το τειχος του Βερολινου...μας μεγαλωναν τετοιες τσοντες...σε τι αναμνησεις με πας τυπε μου...
Vintage style!...Λες να πειραματιστεί η Χριστίνα και να αναβιώσει παλιό ρεύμα με μεταμοντέρνα οπτική ? Πρωτοποριακό !
Εισαι μεγιστος τυπε μου!
Vintage style!...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εισαι μεγιστος τυπε μου!
Με ρώσικη υπόθεση παραλλαγή το έχουν κάνει ήδη οι Έλληνες πρωτοπόροι στο Αυστηρώς Κατάλληλο
Με ρώσικη υπόθεση παραλλαγή το έχουν κάνει ήδη οι Έλληνες πρωτοπόροι στο Αυστηρώς Κατάλληλο
στο έφτιαξα λίγο... να έχει επαφή με την πραγματικότητα...Ωραίο πρόσωπο, αρμονικό και γυμνασμένο σώμα με μέτριες υπηρεσίες συνθέτουν μια αδιάφορη κατά τα άλλα Ελληνική πρόταση.
Θεωρώ ότι με τις κατάλληλες διασυνδέσεις έσω-έξω θα ανεβάσει την τιμή όπου νάναι...
στο έφτιαξα λίγο... να έχει επαφή με την πραγματικότητα...