Νέα

Χριστιάνα Θάνου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gmakro
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 468K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.313
Πόντοι
206
Εν τω μεταξυ αυτη αν ειναι τωρα 25 σε λιγα χρονια δε θα λεει να παιζει παιχνιδακια..οποτε ανετα βγαινει στη βιζιτα και θα παιρνει και καλο μαρουλι,.ας ελπισουμε οτι ο βυζολαγνος ειναι κανας νταβας και θα χαρει τις ζαρες αυτες και οτι καποια στιγμη θα την προωθησει και σε μας τους καθημερινους βυζολαγνους
Ούτε οι πουτανες του μεταξουργειου δε πρέπει να σου κάθονται εσένα... Τόσα αποθυμενα...

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Έχω καιρό να γράψω στο φόρουμ αλλά πολύ μαζεμένη μαλακία στον εγκέφαλο ρε τύποι... Δηλαδή είναι πουτάνα επειδή απ'ότι φαίνεται διάλεξε να είναι με κάποιον ο οποίος μάλλον έχει φράγκα... Μάλισταααα, ας αφήσουμε στην άκρη ότι αυτό δεν το ξέρουμε, στο gaming πέφτουν πολλά λεφτά, σκεφτείτε ότι η Rockstar με το GTA V έχει πουλήσει 100 εκατομύρια κόπιες, μιλάμε για δις... Η διαφήμιση στις μέρες μας έχει πεθάνει όπως την ξέραμε, οι μιλένιαλς ξεκίνησαν να βλέπουν youtubers και unboxers για να αγοράσουν ένα προιόν τα προιόντα που αυτοί προωθούν αυτά πάνε και παίρνουνε. Παραδείγματος χάριν, μπείτε λίγο και δείτε unboxings από το PICO f1 κινέζικο κινητό της xiaomi και μετά μπείτε δείτε τις πωλήσεις του. Σ'αυτή την μπίζνα είναι και η τύπισσα μαζί με το gameworld ή όπως στον πούτσο λέγεται η μπίζνα που έχει στήσει ο γκόμενος της. Οι εταιρείες λοιπόν που τους καλούν σε εκθέσεις και τους τα σκάνε χοντρά και τους τα έχουν ΟΛΑ πληρωμένα. Αλλα ας υποθέσουμε ότι όντος τα χει με έναν random χορηγό. Δεν μιλάμε για την Φαρμάκη, ούτε για την Σάσα Μπάστα. Μιλάμε για μια τύπισσα η οποία έγινε γνωστή κάνοντας πραγματικά αυτό που της άρεσε, παίζοντας παιχνίδια. Δεν έδειξε το μουνί της στην τιβι, δεν έγινε γνωστή επειδή την πήδηξε ένας τραγουδιάρης ή κανας μπαλαδόρος. Αν τώρα αυτή η τύπισσα τα χει με έναν τυπά που έχει 5 φράγκα so be it, ποιος χέστηκε... Καλός η κακός αυτοί που έχουν 5 φράγκα αυτοί έχουν τον χρόνο, την όρεξη, τον αέρα και τα μέσα να πηδήξουν καλά μουνιά... Στο κάτω κάτω ποιος απο δώ θα προτιμούσε η κόρη του να είναι με εναν delivερα αντί για έναν επιχειρηματία; Αλλά ας αφήσουμε τις κόρες, ποιος από δω μέσα θα προτιμούσε να παντρευτεί μια μουνάρα που είναι καθαρίστρια σε χέστρες από μια μέτρια κοπέλα που ο μπαμπάκας της έχει γράψει 5 γκαρσονιέρες. Καλώς ή κακώς όλοι μας το συμφέρον μας κοιτάμε, κανείς δεν πήγε μπροστά χωρίς να ψάχνει το καλύτερο... Μη τρελαθούμε. Δεν ξέρω που αποφασίστηκε ότι το να τα χει μια γκόμενα με κάποιον με οικονομική άνεση την κάνει αυτόματα πουτάνα, μάλλον σε κάποιο thread εδώ μέσα που δεν έχω διαβάσει ακόμα...

Δεν έχω καμία πρόθεση να το παίξω δικηγόρος της γκόμενας, μου είναι αδιάφορη... Αλλά φτάνει με τις μαλακίες, είναι σαν να λες ότι η μάνα σου, η μάνα μου και κάθενος η μάνα η οποία παντρεύτηκε έκανε 2-3 κουτσούβελα και έμεινε σπίτι να τα μεγαλώσει, έψαχνε τον χορηγό που θα δουλεύει για πάρτη της ενώ αυτή θα είναι αραχτή και light.

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.458
Πόντοι
216
Έλα manasou, μη χανεσαι! Είσαι η φωνη της λογικής

bill noxas

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
268
Πόντοι
26
Έχω καιρό να γράψω στο φόρουμ αλλά πολύ μαζεμένη μαλακία στον εγκέφαλο ρε τύποι... Δηλαδή είναι πουτάνα επειδή απ'ότι φαίνεται διάλεξε να είναι με κάποιον ο οποίος μάλλον έχει φράγκα... Μάλισταααα, ας αφήσουμε στην άκρη ότι αυτό δεν το ξέρουμε, στο gaming πέφτουν πολλά λεφτά, σκεφτείτε ότι η Rockstar με το GTA V έχει πουλήσει 100 εκατομύρια κόπιες, μιλάμε για δις... Η διαφήμιση στις μέρες μας έχει πεθάνει όπως την ξέραμε, οι μιλένιαλς ξεκίνησαν να βλέπουν youtubers και unboxers για να αγοράσουν ένα προιόν τα προιόντα που αυτοί προωθούν αυτά πάνε και παίρνουνε. Παραδείγματος χάριν, μπείτε λίγο και δείτε unboxings από το PICO f1 κινέζικο κινητό της xiaomi και μετά μπείτε δείτε τις πωλήσεις του. Σ'αυτή την μπίζνα είναι και η τύπισσα μαζί με το gameworld ή όπως στον πούτσο λέγεται η μπίζνα που έχει στήσει ο γκόμενος της. Οι εταιρείες λοιπόν που τους καλούν σε εκθέσεις και τους τα σκάνε χοντρά και τους τα έχουν ΟΛΑ πληρωμένα. Αλλα ας υποθέσουμε ότι όντος τα χει με έναν random χορηγό. Δεν μιλάμε για την Φαρμάκη, ούτε για την Σάσα Μπάστα. Μιλάμε για μια τύπισσα η οποία έγινε γνωστή κάνοντας πραγματικά αυτό που της άρεσε, παίζοντας παιχνίδια. Δεν έδειξε το μουνί της στην τιβι, δεν έγινε γνωστή επειδή την πήδηξε ένας τραγουδιάρης ή κανας μπαλαδόρος. Αν τώρα αυτή η τύπισσα τα χει με έναν τυπά που έχει 5 φράγκα so be it, ποιος χέστηκε... Καλός η κακός αυτοί που έχουν 5 φράγκα αυτοί έχουν τον χρόνο, την όρεξη, τον αέρα και τα μέσα να πηδήξουν καλά μουνιά... Στο κάτω κάτω ποιος απο δώ θα προτιμούσε η κόρη του να είναι με εναν delivερα αντί για έναν επιχειρηματία; Αλλά ας αφήσουμε τις κόρες, ποιος από δω μέσα θα προτιμούσε να παντρευτεί μια μουνάρα που είναι καθαρίστρια σε χέστρες από μια μέτρια κοπέλα που ο μπαμπάκας της έχει γράψει 5 γκαρσονιέρες. Καλώς ή κακώς όλοι μας το συμφέρον μας κοιτάμε, κανείς δεν πήγε μπροστά χωρίς να ψάχνει το καλύτερο... Μη τρελαθούμε. Δεν ξέρω που αποφασίστηκε ότι το να τα χει μια γκόμενα με κάποιον με οικονομική άνεση την κάνει αυτόματα πουτάνα, μάλλον σε κάποιο thread εδώ μέσα που δεν έχω διαβάσει ακόμα...

Δεν έχω καμία πρόθεση να το παίξω δικηγόρος της γκόμενας, μου είναι αδιάφορη... Αλλά φτάνει με τις μαλακίες, είναι σαν να λες ότι η μάνα σου, η μάνα μου και κάθενος η μάνα η οποία παντρεύτηκε έκανε 2-3 κουτσούβελα και έμεινε σπίτι να τα μεγαλώσει, έψαχνε τον χορηγό που θα δουλεύει για πάρτη της ενώ αυτή θα είναι αραχτή και light.
Respect!!

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.955
Πόντοι
6.030

Σωστός ο φίλος!!!

mitroglou43

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Έχω καιρό να γράψω στο φόρουμ αλλά πολύ μαζεμένη μαλακία στον εγκέφαλο ρε τύποι..............

Ολόσωστος προφανώς αυτό προσπαθώ να πω και γω αλλα δεν καταλαβαίνει κανεις.

Αλλα δεν τα έχει με τον Γρυπάρη

Ezra

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
313
Πόντοι
26
Έχω καιρό να γράψω στο φόρουμ αλλά πολύ μαζεμένη μαλακία στον εγκέφαλο ρε τύποι... Δηλαδή είναι πουτάνα επειδή απ'ότι φαίνεται διάλεξε να είναι με κάποιον ο οποίος μάλλον έχει φράγκα... Μάλισταααα, ας αφήσουμε στην άκρη ότι αυτό δεν το ξέρουμε, στο gaming πέφτουν πολλά λεφτά, σκεφτείτε ότι η Rockstar με το GTA V έχει πουλήσει 100 εκατομύρια κόπιες, μιλάμε για δις... Η διαφήμιση στις μέρες μας έχει πεθάνει όπως την ξέραμε, οι μιλένιαλς ξεκίνησαν να βλέπουν youtubers και unboxers για να αγοράσουν ένα προιόν τα προιόντα που αυτοί προωθούν αυτά πάνε και παίρνουνε.

αυτο που λες για το gaming ισχυει για το εξωτερικο
μην τρελαθουμε οτι παιζουνε τρελα λεφτα στην Ελλαδα για το gaming
και στο καναλι της και gameworld που βλεπω εχει 5-10 χιλ views
δεν βγαζεις σοβαρα λεφτα ετσι

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.273
Πόντοι
9.931

Ετσι ακριβώς, με 60000 συνδρομητές στον κανάλι τους δεν βγάζουν τίποτα ιδικά αν τα μοιράζουν στα δυο, αν ήταν έτσι η  unboxholics me 500000 συνδρομητές θα ηταν εκατομμυριουχοι.

mitroglou43

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
1

Δεν έβγαζε τώρα βγάζει παρα πολλά.

Το gameworld είναι για τον πούτσο καβαλα...πήγαινε δες τους Unboxholics  να δεις τι λεφτά βγάζουν.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
602
Πόντοι
246
Δηλαδή είναι πουτάνα επειδή απ'ότι φαίνεται διάλεξε να είναι με κάποιον ο οποίος μάλλον έχει φράγκα...
οχι, ειναι απλως gold digger με οργανο τα βυζια της

στο gaming πέφτουν πολλά λεφτά, σκεφτείτε ότι η Rockstar με το GTA V έχει πουλήσει 100 εκατομύρια κόπιες, μιλάμε για δις... Η διαφήμιση στις μέρες μας έχει πεθάνει όπως την ξέραμε, οι μιλένιαλς ξεκίνησαν να βλέπουν youtubers και unboxers για να αγοράσουν ένα προιόν τα προιόντα που αυτοί προωθούν αυτά πάνε και παίρνουνε. Παραδείγματος χάριν, μπείτε λίγο και δείτε unboxings από το PICO f1 κινέζικο κινητό της xiaomi και μετά μπείτε δείτε τις πωλήσεις του. Σ'αυτή την μπίζνα είναι και η τύπισσα μαζί με το gameworld ή όπως στον πούτσο λέγεται η μπίζνα που έχει στήσει ο γκόμενος της. Οι εταιρείες λοιπόν που τους καλούν σε εκθέσεις και τους τα σκάνε χοντρά και τους τα έχουν ΟΛΑ πληρωμένα.
δεν τα εχει με τον γρυπαρη πλεον, εαν εννοεις αυτον
επισης το gaming εχει λεφτα αλλα για τις εταιρειες gaming και τους πασιγνωστους ξενους gamers που εχουν παγκοσμιο κοινο, οχι για αυτους εδω χαμω της ψωροκωσταινας που τα μεγαλυτερα καναλια απο το youtube βγαζουν 500 ευρω το μηνα και απο χορηγιες αλλα 1000 ευρω το μηνα (στην καλυτερη) και τα σπανε στα 4

Αλλα ας υποθέσουμε ότι όντος τα χει με έναν random χορηγό. Δεν μιλάμε για την Φαρμάκη, ούτε για την Σάσα Μπάστα. Μιλάμε για μια τύπισσα η οποία έγινε γνωστή κάνοντας πραγματικά αυτό που της άρεσε, παίζοντας παιχνίδια. Δεν έδειξε το μουνί της στην τιβι, δεν έγινε γνωστή επειδή την πήδηξε ένας τραγουδιάρης ή κανας μπαλαδόρος. Αν τώρα αυτή η τύπισσα τα χει με έναν τυπά που έχει 5 φράγκα so be it, ποιος χέστηκε... Καλός η κακός αυτοί που έχουν 5 φράγκα αυτοί έχουν τον χρόνο, την όρεξη, τον αέρα και τα μέσα να πηδήξουν καλά μουνιά...
τα παραδειγματα ειναι απειρα αδερφε, ποσα γνωστα μουνια δεν ξερουμε που ενω στις συνεντευξεις ζητανε ειλικρινεια και χιουμορ, πανε και πηδιονται μονο με λεφταδες που στις περισσοτερες περιπτωσεις δεν κοιταζονται κι ολας

Στο κάτω κάτω ποιος απο δώ θα προτιμούσε η κόρη του να είναι με εναν delivερα αντί για έναν επιχειρηματία; Αλλά ας αφήσουμε τις κόρες, ποιος από δω μέσα θα προτιμούσε να παντρευτεί μια μουνάρα που είναι καθαρίστρια σε χέστρες από μια μέτρια κοπέλα που ο μπαμπάκας της έχει γράψει 5 γκαρσονιέρες. Καλώς ή κακώς όλοι μας το συμφέρον μας κοιτάμε, κανείς δεν πήγε μπροστά χωρίς να ψάχνει το καλύτερο...
εγω θα προτιμουσα η κορη μου να παντρευτει ντελιβερα αν ηταν γαμω τα παιδια παρα επιχειρηματια αν ηταν μουνης. και η βικτορια καρυδα επιχειρηματια παντρευτηκε αλλα τωρα ο επιχειρηματιας ειναι κατω απο το χωμα κι αυτη θα ζει με σεκιουριτυ μεχρι να πεθανει
και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ θα προτιμουσα να γαμαω μουναρα καθαριστρια παρα σαυρα με 5 διαμερισματα

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.955
Πόντοι
6.030
Ρε παιδιά εφοριακοί είσαστε και σας νοιαζει ποσα βγάζει;

:2funny: :2funny: :2funny:

solid2525

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Like
16
Πόντοι
0

φιλε μου μαλλον μιλας για τους πρωτοκλασσατους youtubers του εξωτερικου...ειναι σα να λες οτι το ποδοσφαιρο βγαζει φραγκα γιατι ο ροναλντο εκλεισε συμβολαιο 100εκ...δηλαδη κανεις λανθασμενη εκτιμηση της στατιστικης ικανοτητας...λιγο αμα ψαχτεις θα δεις οτι το ελληνικο γιουτουμπ πρακτικα εχει μηδεν εσοδα...στην ελλαδα βγαζουν ελαχιστοι και αυτο εμμεσα, απο χορηγους, πωλησεις μπλουζακια κλπ και συμφωνιες με εταιρειες...η θανου σιγουρα δεν ειναι σε αυτη την κατηγορια, δεν ειναι σοβαρη γκειμερ, δεν εχει κανενα συμβολαιο της προκοπης, και την προβαλουν τοσα χρονια ΜΟΝΟ λογω βυζιων (τα οποια ειναι πραγματικα υπεροχα)

αυτο που κραζουν ολοι εινια αυτο που ειναι χρονια τωρα αξιας κραξιματος και ειναι το gold digging...οποιος κανει αυτο το πραγμα απολαμβανει τσαμπα ζωαρα με αντιτιμο να τον κραζουν ολοι...γενικα κατι παιρνεις κατι χανεις, απλα ειναι παντα μαλακια να βλεπεις αξιοπρεπη μουνακια να καβλαντιζονται με πορνογερους αντι να ζουν μια αξιοπρεπη ζωη, και αυτο για να κανουν απλα μια χλιδατη αλλα κενη κατα τ αλλα ζωη...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.273
Πόντοι
9.931
Θυμαμαι πριν 3-4 χρονια ειχα βρει μια τυπισα gamer στο Twitch με βυζια στο ιδιο μεγεθος με αυτα της Θανου, η γκομενα ειχε δεκαδες χιλιάδες view όταν έπαιζε, αλλα αυτη έδειχνε τα βυζια της πολυ περισσότερο απο τι η Θανου και δεν το επαιζε σοβαρη gamer. Αν εκανε το ιδιο η Θανου με συνδρομή τοτε ναι θα μπορουσε να βγάζει κάλο μηνιάτικο.

solid2525

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Like
16
Πόντοι
0
Δωσε λινκ φιλε αλλιως δεν εγινε ποτε  :2funny:

Alex Mason

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
1.120
Πόντοι
206
+1 στο πουλι!

πουτανα οχι δε μπορουμε να την πουμε σε καμια περιπτωση.

απλα πιθανων βρηκε καποιον με $$ και ισως βγαζει και τιποτα ψιλα απο χορηγους και κανει τη ζωη της.
gamer η χριστιανα? χαχαχα γελαει ο κοσμος ρε σεις.

Επισκέπτης
οχι, ειναι απλως gold digger με οργανο τα βυζια της
δεν τα εχει με τον γρυπαρη πλεον, εαν εννοεις αυτον
επισης το gaming εχει λεφτα αλλα για τις εταιρειες gaming και τους πασιγνωστους ξενους gamers που εχουν παγκοσμιο κοινο, οχι για αυτους εδω χαμω της ψωροκωσταινας που τα μεγαλυτερα καναλια απο το youtube βγαζουν 500 ευρω το μηνα και απο χορηγιες αλλα 1000 ευρω το μηνα (στην καλυτερη) και τα σπανε στα 4
τα παραδειγματα ειναι απειρα αδερφε, ποσα γνωστα μουνια δεν ξερουμε που ενω στις συνεντευξεις ζητανε ειλικρινεια και χιουμορ, πανε και πηδιονται μονο με λεφταδες που στις περισσοτερες περιπτωσεις δεν κοιταζονται κι ολας
εγω θα προτιμουσα η κορη μου να παντρευτει ντελιβερα αν ηταν γαμω τα παιδια παρα επιχειρηματια αν ηταν μουνης. και η βικτορια καρυδα επιχειρηματια παντρευτηκε αλλα τωρα ο επιχειρηματιας ειναι κατω απο το χωμα κι αυτη θα ζει με σεκιουριτυ μεχρι να πεθανει
και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ θα προτιμουσα να γαμαω μουναρα καθαριστρια παρα σαυρα με 5 διαμερισματα

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Γελάω με τα αυτά που λες  :2funny:
Υποκριτής και με την χωλή έτοιμη να σε πνίξει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom