Νέα

Χριστιάνα Θάνου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gmakro
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 451K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.849
Πόντοι
9.931
Μέχρι να της πέσουν τα βυζιά....μετά θα επανέλθει στην πραγματικότητα
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Αναλογικά πρέπει να είναι τα πιο ακριβά φυσικά βυζιά στην Ελλάδα αυτή τι στιγμή :grin:
Προκειμένου να τα χαμουρεψεις πρέπει να τα πας βόλτα με Porsche, να τα ταΐσεις στην Ιθάκη και να πας και ενα ταξιδάκι μέχρι την Σιγκαπούρη :2funny:

grasdas

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2012
Like
100
Πόντοι
1
Καλησπέρα,

Η Θάνου δεν τα έχει με τον Γρυπάρη έλεος...ο Γρυπάρης δεν έχει χρήμα ούτε για να πλένει τα δόντια του.

Επειδή έχω μιλήσει μαζί τις από κοντά, για αυτό το λίγο που τις μίλησα ως χαρακτήρας είναι συζητήσιμη αλλα τέρμα ψώνιο...έχει ψωνιστεί πλέων αρκετά.

Όσο για τον γκόμενο τις τον έχω δει σε ένα event είναι φραγκάτος.

η θάνου είχε προφίλ σε dating site με sugar daddies, στο seeking.com... τώρα το έσβησε

nontas82

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2018
Like
2.581
Πόντοι
456
Καλησπέρα,

Η Θάνου δεν τα έχει με τον Γρυπάρη έλεος...ο Γρυπάρης δεν έχει χρήμα ούτε για να πλένει τα δόντια του.

Επειδή έχω μιλήσει μαζί τις από κοντά, για αυτό το λίγο που τις μίλησα ως χαρακτήρας είναι συζητήσιμη αλλα τέρμα ψώνιο...έχει ψωνιστεί πλέων αρκετά.

Όσο για τον γκόμενο τις τον έχω δει σε ένα event είναι φραγκάτος.
ο γρυπαρης δεν ειναι δροσερος  :huh: :huh:

mitroglou43

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Το καταλάβαμε ότι είναι φραγκατος αφού την είχε σχεδόν μια εβδομάδα στην Σιγκαπούρη
Το ξέρω, απλά το είπα για κάποιους που νομίζουν ότι τα έχει με τον βλάκα τον γρυπάρη  :2funny:

Μέχρι να της πέσουν τα βυζιά....μετά θα επανέλθει στην πραγματικότητα
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Μπα δεν θα τις πέσουν τα προστατεύει καλά :grin:

πεσμένα είναι, απλά φοράει σουτιέν που τα ανορθώνει
Μπα δεν νομίζω και από τα μαγιό που φοράει φαίνονται ότι είναι κάπως στητά.

η θάνου είχε προφίλ σε dating site με sugar daddies, στο seeking.com... τώρα το έσβησε
Καλά και στο Badoo είχε, δεν έχει να λέει...και άλλοι ημι-διασημοι youtubers έχουν στο badoo profile δεν σημαίνει ότι είναι βίζιτες...άσε που τα περισσότερα είναι fake οποτε δεν μου λέει κάτι.

ο γρυπαρης δεν ειναι δροσερος  :huh: :huh:
Βλάκας και μδ είναι :2funny: :2funny: :2funny:

grasdas

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2012
Like
100
Πόντοι
1
Το ξέρω, απλά το είπα για κάποιους που νομίζουν ότι τα έχει με τον βλάκα τον γρυπάρη  :2funny:
Μπα δεν θα τις πέσουν τα προστατεύει καλά :grin:
Μπα δεν νομίζω και από τα μαγιό που φοράει φαίνονται ότι είναι κάπως στητά.
Καλά και στο Badoo είχε, δεν έχει να λέει...και άλλοι ημι-διασημοι youtubers έχουν στο badoo profile δεν σημαίνει ότι είναι βίζιτες...άσε που τα περισσότερα είναι fake οποτε δεν μου λέει κάτι.
Βλάκας και μδ είναι :2funny: :2funny: :2funny:

απλά διάλεξε τον πιο φραγκάτο από τους εκατοντάδες που στέλνανε... δεν πηδιόταν με όλους... γιατί νομίζεις τα είχε τα προφίλ; για να διευρύνει τις επιλογές της!

mitroglou43

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
1
απλά διάλεξε τον πιο φραγκάτο από τους εκατοντάδες που στέλνανε... δεν πηδιόταν με όλους... γιατί νομίζεις τα είχε τα προφίλ; για να διευρύνει τις επιλογές της!

Μα δεν διαφωνώ μαζί σου.
Απλά δεν την κάνει βίζιτα.
Ψωνίστηκε με την όλη "διασημότητα" που είχε και το εκμεταλλεύτηκε...

cupracing

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
34
Like
2.415
Πόντοι
2.411
Αν την δείτε γυμνή με τις ραγάδες που έχει ούτε 80€ δεν θα δίνατε.

grasdas

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2012
Like
100
Πόντοι
1
Μα δεν διαφωνώ μαζί σου.
Απλά δεν την κάνει βίζιτα.
Ψωνίστηκε με την όλη "διασημότητα" που είχε και το εκμεταλλεύτηκε...

και αυτό βίζιτα είναι.. απλά μονογαμική βίζιτα... τα έφτιαξε με τον πιο φραγκάτο

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.849
Πόντοι
9.931
Η Τυπισα έπιασε το Τζοκερ! Έπεσε σε φραγκατο βυζολατρη, μέχρι αυτος να βαρεθεί να παίζει με τα βυζια της και ανακαλυψη οτι πηδάει μια μέτρια γκόμενα θα του φάει αρκετά λεφτά.

mitroglou43

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Αν την δείτε γυμνή με τις ραγάδες που έχει ούτε 80€ δεν θα δίνατε.

Ποτε δεν θα έδινα λεφτά για να γαμήσω και ειδικά για την Θάνου, gamer να είσαι και να τρέχεις στα event, τότε έχεις ελπίδες.
Και σιγά μην σκεφτώ τις ραγάδες που σχεδόν η κάθε Ελληνίδα έχει.

και αυτό βίζιτα είναι.. απλά μονογαμική βίζιτα... τα έφτιαξε με τον πιο φραγκάτο

Όχι.
Απλά είναι gold digger, βρήκε έναν με λεφτά για να έχει άνετη ζωή.

Καμποσος

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2018
Like
6
Πόντοι
0
Τα βυζια της είναι για πολλά χαστουκια

Thank me later

Συνημμένα

• IMG_20181103_162009.jpg
    IMG_20181103_162009.jpg
    252,8 KB · Εμφανίσεις: 269

eder12

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2015
Like
242
Πόντοι
21
απιστευτες βυζαρες..και να μην εισαι βυζολαγνος σαν τον γκομενο της γινεσαι..αστειο παντως το οτι δεν ανεβαζει φωτο τον γκομενο,μαλλον για να συνεχισει να καυλωνει τα πιτσιρικια που πηγαινουν στα events και να νομιζουν οτι εχουν ελπιδα..

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.849
Πόντοι
9.931
αστειο παντως το οτι δεν ανεβαζει φωτο τον γκομενο,μαλλον για να συνεχισει να καυλωνει τα πιτσιρικια που πηγαινουν στα events και να νομιζουν οτι εχουν ελπιδα..

Αυτη είναι η σύγχρονη ελληνιδα φιλε στις 100 φώτο οι 95 θα είναι είτε μονη της, είτε με τις φίλες της και στις 5 θα είναι με τον γκόμενο.

mitroglou43

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
1
απιστευτες βυζαρες..και να μην εισαι βυζολαγνος σαν τον γκομενο της γινεσαι..αστειο παντως το οτι δεν ανεβαζει φωτο τον γκομενο,μαλλον για να συνεχισει να καυλωνει τα πιτσιρικια που πηγαινουν στα events και να νομιζουν οτι εχουν ελπιδα..

Δεν την συμφέρει να δείξει ότι έχει γκόμενο, γιατί θα χάσει τους 15χρόνους παρθένους fans τις που τρέχουν στα event για πάρτι τις...είναι και αυτός ένας τρόπος να βγάλεις λεφτά

REDor

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Like
0
Πόντοι
0
Οτι και να λέμε....ζα ρες βυ απλά  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.819
Πόντοι
2.846
Μαστάριααααααα  :boobies: :boobies: :tits: :tits: :erection: :erection:

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
Το βλέμμα όμως... Όλα τα λεφτά

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Εν τω μεταξυ αυτη αν ειναι τωρα 25 σε λιγα χρονια δε θα λεει να παιζει παιχνιδακια..οποτε ανετα βγαινει στη βιζιτα και θα παιρνει και καλο μαρουλι,.ας ελπισουμε οτι ο βυζολαγνος ειναι κανας νταβας και θα χαρει τις ζαρες αυτες και οτι καποια στιγμη θα την προωθησει και σε μας τους καθημερινους βυζολαγνους

Επισκέπτης
Εν τω μεταξυ αυτη αν ειναι τωρα 25 σε λιγα χρονια δε θα λεει να παιζει παιχνιδακια..οποτε ανετα βγαινει στη βιζιτα και θα παιρνει και καλο μαρουλι,.ας ελπισουμε οτι ο βυζολαγνος ειναι κανας νταβας και θα χαρει τις ζαρες αυτες και οτι καποια στιγμη θα την προωθησει και σε μας τους καθημερινους βυζολαγνους

:jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom