Νέα

Χριστιάνα Θάνου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gmakro
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 451K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.853
Πόντοι
9.931
τυπε και μενα με πονηρεψες τώρα,τετοια ταξιδια δε βγαινουν μονο με gaming,πρεπει να κανει κι άλλες δουλειες,να δειγματιζει τάπερ και τέτοια

Εγώ πιστεύω ότι έχει πέσει σε φραγκατο βυζολατρη και τον αρμέγει οικονομικά.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.267
Πόντοι
5.006
ταξιδευει και σε buisiness class για ντουμπαι, προφανως ειναι πολυ σκληροι gamers και δε χανουν εκπομπη της οι γιαχαμπιμπιδες   :wanker:
Στο ντουμπαι πλεον εχει περισσοτερες ελληνιδες παρα καμηλες...αμα δει κανα ξενος τα ινσταγκραμ των ελληνιδων θα νομιζει οτι η ελλαδα ανηκει στα ηνωμενα αραβικα εμιρατα... :S

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
Στο ντουμπαι πλεον εχει περισσοτερες ελληνιδες παρα καμηλες...αμα δει κανα ξενος τα ινσταγκραμ των ελληνιδων θα νομιζει οτι η ελλαδα ανηκει στα ηνωμενα αραβικα εμιρατα... :S
μαλλον εχει καλο νερο στο ντουμπαϊ τυπε :S

eder12

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2015
Like
242
Πόντοι
21
οπως ειπε και ο anemodouras α ρε τι κανουν ενα ζευγαρι μεγαλα  :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.853
Πόντοι
9.931
Τελικά την παρεξηγήσαμε την κοπέλα τύποι μου :grin: στην Σιγκαπούρη πήγαινε! (Άλλος ένας φθηνός τουριστικός προορισμός :rolleyes: :sunglasses:)

solid2525

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Like
16
Πόντοι
0
ας ειχες βυζια τυπε....τωρα το πτυχιο βαλτο εκει που ξερεις  :happy: :happy:

παντως καλα κανει η γκομενα, και εγω δε νομιζω να ειναι πουτανα, απλα βρηκε βυζολατρη μεγαλο με τσεπες...μαγκες και εγω αμα ειχα τοσα φραγκα μια χαρα θα της τα κερνουσα...

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
ας ειχες βυζια τυπε....τωρα το πτυχιο βαλτο εκει που ξερεις  :happy: :happy:
ναι τυπε ειχε πάρει φτυχιο βοιδοσχολης ο πασοκος και τον αδικεισαι η κοινωνια αλλα τον δικαιωσε το κλεφτοπασοκ που αν και στουρνος τον βολεψε να τρωγει να πινει και να τα ξυνει τζάμπα και να πιρφοριζει σαν ημετερος τη καθε κουλα,σουλα,τούλα,σιχαματα κακο ψοφο να χετε μας καταστρέψατε :vomit:

dantis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Like
10
Πόντοι
6
Οκ καλη φαση αλλα πολλα πεταμενα ευρω... Ελπιζω να μην τα κλαιει ο τυπος...

solid2525

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Like
16
Πόντοι
0
Οκ καλη φαση αλλα πολλα πεταμενα ευρω... Ελπιζω να μην τα κλαιει ο τυπος...

φιλε αμα ο τυπος εχει φραγκα για να ταξιδευει σε ολο τον κοσμο με ιδιωτικα τζετ η μπιζνες με γκομενιτσες προφανως και ξερει πολυ καλα τι κανει...

οποτε εχει κλεισει ενα ντιλ οπως τον βολευει με το μουνακι που καβλαντιζει...ισως εχει βαλει στοχο να τραβηξει φωτο σε διαφορα σημεια του πλανητη με τα χυσια του στις βυζαρες της...το θεμα ειναι να αποκτησουμε προσβαση σε αυτο το υλικο...θελω πολυ να δω αυτες τις βυζαρες bouncing :O

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
Τελικά οι gamers την περνάνε πολύ χλιδάτα τύπε. Τι μαλάκες ήμασταν που πήγαμε και πήραμε πτυχίο αντί να πέσουμε με τα μούτρα στις κονσόλες.  :headbang:
εσυ επεσες μετα μουτρα στις πακοψωλες που σου εχουνε κανει τη σουφρα τουνελ του μετρο, απλα επειδη εισαι ηλιθια αντι να σε πληρωνουν τους τα καθεσαι τσαμπα, γιαυτο καθε μερα κλεινει η συγγρου εκει που κανεις πιατσα  :zfuck:

grasdas

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2012
Like
100
Πόντοι
1
δεν σας κάνει εντύπωση που σε όλα τα πανάκριβα ξενοδοχεία κλπ που ανεβάζει φωτό είναι πάντα μόνη της; κρύβει τον σπόνσορα πορνόγερο που την πηδάει;

solid2525

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Like
16
Πόντοι
0
Γιατι, πρεπει να τον βγαλει στη φορα ;

Επισκέπτης
δεν σας κάνει εντύπωση που σε όλα τα πανάκριβα ξενοδοχεία κλπ που ανεβάζει φωτό είναι πάντα μόνη της; κρύβει τον σπόνσορα πορνόγερο που την πηδάει;

επειδή είσαι κουτσομπόλα πρέπει να δείξει με ποιον γαμιέται;  :huh: :huh:
κοίτα μην είναι κανένας νέος παντός και μείνεις με την κακία ότι είναι πορνογερος  ;)

mitroglou43

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα,

Η Θάνου δεν τα έχει με τον Γρυπάρη έλεος...ο Γρυπάρης δεν έχει χρήμα ούτε για να πλένει τα δόντια του.

Επειδή έχω μιλήσει μαζί τις από κοντά, για αυτό το λίγο που τις μίλησα ως χαρακτήρας είναι συζητήσιμη αλλα τέρμα ψώνιο...έχει ψωνιστεί πλέων αρκετά.

Όσο για τον γκόμενο τις τον έχω δει σε ένα event είναι φραγκάτος.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.853
Πόντοι
9.931
Καλησπέρα,

Η Θάνου δεν τα έχει με τον Γρυπάρη έλεος...ο Γρυπάρης δεν έχει χρήμα ούτε για να πλένει τα δόντια του.

Επειδή έχω μιλήσει μαζί τις από κοντά, για αυτό το λίγο που τις μίλησα ως χαρακτήρας είναι συζητήσιμη αλλα τέρμα ψώνιο...έχει ψωνιστεί πλέων αρκετά.

Το καταλάβαμε ότι είναι φραγκατος αφού την είχε σχεδόν μια εβδομάδα στην Σιγκαπούρη

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Καλησπέρα,

Μέχρι να της πέσουν τα βυζιά....μετά θα επανέλθει στην πραγματικότητα
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom