Νέα

Χρήση προφυλακτικού και στύση...τέλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bratan2024
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 93
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Bratan2024

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
913
Πόντοι
81
Καλημέρα μύστες συναγωνιστές και Χρόνια πολλά σε όλους. Θέλω να εκφράσω ένα προβληματισμό που αφορά στη χρήση προφυλακτικού. Συγκεκριμένα όταν χρησιμοποιώ προφυλακτικό η στύση πέφτει κατακόρυφα. Σε σημείο που κατά τη διείσδυση μπορει να μου πέσει τελείως μετά από λίγα λεπτά. Παντρεμένος γαρ βέβαια με τη γυναίκα μου δεν χρησιμοποιώ προφυλακτικό αλλά αν θέλω για καμμία έξτρα περίσταση να βάλω ξέρω προκαταβολικά ότι θα μου πέσει. Ξέρω ότι δεν ανακάλυψα την Αμερική κ ότι είναι λογικό να υπάρχει διαφορά στην διέγερση με και χωρίς αλλά το προφυλακτικό με ξενερώνει απίστευτα σε σημείο που δεν έχω καμμιά διέγερση λόγω της τριβής και προβληματίζομαι μήπως υποβόσκει κάποιο άλλο πρόβλημα δυσλειτουργίας αφού κανονικά θα πρεπε να δουλεύει το εργαλείο και με αυτό. Είμαι μεσήλικας να πω. Υπάρχουν κ αλλοι που τους πέφτει μόλις το βάλουν, μηπως πρέπει να κόψω τη μαλακιά τελείως για να αποκτήσει το εργαλείο την αρχική του ευαισθησία; Δεκτές όλες οι γνώμες και αποψεις

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.287
Πόντοι
1.046
Τι να πω κι εγώ, που το προφυλακτικό με πονάει!

Μια λύση, που εμένα με βόλεψε, είναι να βάζω λιπαντικό durex πρώτα και μετά προφυλακτικό.

Redpilot

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
326
Πόντοι
21
Στην αγορά υπάρχουν χιλιάδες προφυλακτικά. Δοκιμάστε και κανένα άλλο μέχρι να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά δικαιολογίες.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.306
Πόντοι
6.056
Καλημέρα μύστες συναγωνιστές και Χρόνια πολλά σε όλους. Θέλω να εκφράσω ένα προβληματισμό που αφορά στη χρήση προφυλακτικού. Συγκεκριμένα όταν χρησιμοποιώ προφυλακτικό η στύση πέφτει κατακόρυφα. Σε σημείο που κατά τη διείσδυση μπορει να μου πέσει τελείως μετά από λίγα λεπτά. Παντρεμένος γαρ βέβαια με τη γυναίκα μου δεν χρησιμοποιώ προφυλακτικό αλλά αν θέλω για καμμία έξτρα περίσταση να βάλω ξέρω προκαταβολικά ότι θα μου πέσει. Ξέρω ότι δεν ανακάλυψα την Αμερική κ ότι είναι λογικό να υπάρχει διαφορά στην διέγερση με και χωρίς αλλά το προφυλακτικό με ξενερώνει απίστευτα σε σημείο που δεν έχω καμμιά διέγερση λόγω της τριβής και προβληματίζομαι μήπως υποβόσκει κάποιο άλλο πρόβλημα δυσλειτουργίας αφού κανονικά θα πρεπε να δουλεύει το εργαλείο και με αυτό. Είμαι μεσήλικας να πω. Υπάρχουν κ αλλοι που τους πέφτει μόλις το βάλουν, μηπως πρέπει να κόψω τη μαλακιά τελείως για να αποκτήσει το εργαλείο την αρχική του ευαισθησία; Δεκτές όλες οι γνώμες και αποψεις
δεν μπορεις να κανεις τιποτα

ειναι αναγκαιο κακο η δεν γαμας καθολου η γαμας με αυτο το γαμιδι το λαστιχο που κοβει το 70% της καυλας η γινεσαι αντιστρατηγος απο τα παρασημα

αυτα
50ευρω

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.408
Πόντοι
6.955
Εχω το ιδιο προβλημα το οποιο εμφανιστηκε κατα τα 40 και ειχα τους ιδιους προβληματισμους με εσενα.

Kavlokalikantzaros

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Like
769
Πόντοι
81
Είναι 100% ψυχολογικό τύπε. Λίγο σε τρώνε οι ενοχές για το 'παράνομο', λίγο που μπορεί να σε ξενερώνει η εκάστοτε κορασίδα. Το ότι με τη γυναίκα σου λειτουργείς κανονικά, αποδεικνύει πως δεν υφίσταται κανένα φυσιολογικό πρόβλημα. Όλα στο μυαλό είναι.

Κόψε τη μαλακία τρεις μέρες, πήγαινε σε ένα στανταράκι που να σε καυλώνει πολύ, χωρίς άγχος και δες.

Το είχα πάθει μικρός αυτό, 19-20, όταν ψυχαναγκαζόμουν να γαμάω τύπισσες που καθόλου δε γούσταρα πραγματικά επειδή...ήθελαν και ποιός ήμουν εγώ να πω όχι; Ως Πέος του Θεού, είχα αποστολή. Δε θα 'μενε λελούδι απότιστο. Πώς το ξεπέρασα;

Κόψιμο μαλακίας, παρακολούθηση τσοντών με γκόμενες παρόμοιες μ'εκείνες που δε γούσταρα, προκειμένου να διαστρεβλωθεί και να διευρυνθεί το πορνοένστικτό μου και τέλος, ευτυχής αποφοίτηση μόλις ξεκίνησα να γαμάω μόνο εκείνες που με καύλωναν αληθινά.

OP
OP
B

Bratan2024

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
913
Πόντοι
81
πάρε κανένα χάπι τυπε για αρχή
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τη γυναίκα γιατί την γαμας ακόμα?
Χάπι δε νομίζω ότι μου χρειάζεται τυπε αφού χωρίς προφυλακτικό μια χαρά μου σηκώνεται και παραμένει δηλωμένος. Τη γυναίκα τη γαμαω ακόμα γτ με καυλώνει ακόμα αφενός και αφετέρου αν δε τη γαμησω εγώ θα τη γαμησει αλλος

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.025
Πόντοι
3.425
μιλάς για ξενοπήδημα με πουτάνες ή με γκόμενες?

με την πουτάνα είναι απαραίτητο...
αν είναι της προκοπής θα τα καταφέρεις με την καπότα...αν είναι μέτρια και δεν σε φτιάξει θα υποστείς το μέλωμα

τώρα αν είναι γκομενάκι...κάνε έναν έλεγχο για την ποιότητά της και προχώρησε ακάποτα.
δεν έχει νόημα να γαμάς γκόμενα με καπότα...
μου θυμίζεις φίλο μου που από τον φόβο του ξενογαμάει (δεν αλλάζει γκόμενα συχνά....) και χρησιμοποιεί πάντοτε καπότα!!!!!
καλύτερα να πηγαίνεις σε πουτάνες τότε...δεν μου βγάζει κανένα νόημα να γαμάς γκόμενα με καπότα.

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
28.882
Πόντοι
11.146
...μαγκα καταρχην σου πεφτει οταν βαζεις λαστιχο ΚΑΙ με την γυναικα σου ή μόνο με τις "περιπετειουλες"? Δοκιμασε να βαλεις και με την γυναικα σου, δες αντιδραση και τοτε θα εισαι σιγουρος οτι φταιει το λαστιχο! Σε αυτη την περιπτωση δοκιμασε διαφορα πραγματα, πχ βαλε λιγο λιπαντικο πριν φορεσεις ο προφυλακτικο, δοκιμασε να παρεις μεγαλυτερο νουμερο προφυλακτικου (εγω την ειχα πατησει ετσι, με λαθος μικρο νουμερο, εσφιγγε και δν αιματωνοταν ο πουτσος) κτλ.
Αν είναι θεμα υγειας που ειναι κοινο στους ανω των 40-50, τσεκαρισε χοληστερινη και λογους που φραζουν αρτηριες κ δν αιματωνεται ο πουτσος.
Αν παλι ειναι ψυχολογικο-ενοχικο το θεμα τοτε δν μπορει να σε βοηθησει κανενας μας. Βρες τα με τον εαυτο σου !!! :hi:

Τελευταία τροποποίηση:

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.835
Πόντοι
206
Εγώ ξέρω ή σου σηκώνεται με τον αέρα ή κάπου παίζει πρόβλημα…

η καραμέλα με τα προφυλακτικά ότι ρίχνουν την στύση είναι επιστημονικής φαντασίας σενάριο.

43 και βάλω δεν βάλω το ίδιο είναι.

gremlin

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2010
Like
514
Πόντοι
21
Εγω θα προτείνω μια διαφορετική προσέγγιση. Βρες μια δικαιολογία (πχ εχω ενα τσούξιμο στο πουλί και μεχρι να κάνω εξετάσεις για ουρολοίμωξη ας το χρησιμοποιούμε μπλα μπλα κλπ) και ξεκίνα να βάζεις προφυλακτικό με την γυναίκα σου. Κατι σαν προπονηση-προετοιμασια. Οταν φτάσεις να την πηδάς χωρίς να σου πέφτει , λογικά θα εισαι έτοιμος για τα περαιτέρω.

Satir0s

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2015
Like
342
Πόντοι
21
Εγώ ξέρω ή σου σηκώνεται με τον αέρα ή κάπου παίζει πρόβλημα…

η καραμέλα με τα προφυλακτικά ότι ρίχνουν την στύση είναι επιστημονικής φαντασίας σενάριο.

43 και βάλω δεν βάλω το ίδιο είναι.
Επειδή δεν σου έχει τύχει ρε τύπε δεν σημαίνει ότι δεν συμβαίνει στον υπόλοιπο κόσμο, αυτες οι απόλυτες απόψεις είναι κακό πράγμα να ξέρεις.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.679
Πόντοι
9.297
Εχω το ιδιο προβλημα το οποιο εμφανιστηκε κατα τα 40 και ειχα τους ιδιους προβληματισμους με εσενα.
Φυσιολογική φθορά του οργανισμού...ου γαρ έρχεται μόνον.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.196
Πόντοι
2.356
Το ακάποτο είναι ευλογία.
Είναι μεγάλη τύχη να πέφτεις σε γκόμενα που το γουστάρει. Γιατί δυστυχώς, πολλές φοβούνται.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.679
Πόντοι
9.297
Η αλήθεια είναι το άθλημα μας ,προ'υ'ποθετει σωματική κοπωση για την μετάβαση στον στόχο που θα χτυπήσουμε.Σε κάποιες περιπτώσεις αυτό μπορεί να επηρεάσει την απόδοση ιδίως σε καπνιστές...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.679
Πόντοι
9.297
Το ακάποτο είναι ευλογία.
Είναι μεγάλη τύχη να πέφτεις σε γκόμενα που το γουστάρει. Γιατί δυστυχώς, πολλές φοβούνται.
Δεν θέλουν να μείνουν έγκυες από τον κάθε τυχάρπαστο καγκουρα...εκτός αν είναι εγκεφαλικά νεκρές η έχουν τόσα φράγκα ώστε να μην τις νοιαζει η συνδυασμός και των δύο.

Εγγρ.
22 Νοε 2022
Like
51
Πόντοι
0
dude, συνδύασε την ιδέα χρήσης προφυλακτικού με την ιδέα χρήσης πίσω τρύπας στην παρτενέρ (γυναίκα ή γκόμενα).

μερικές φορές η πρόδρομη σκέψη που έχουμε για μία σεξουαλική συνεύρεση παίζει ρόλο για καλύτερη στύση. Διότι το να αιματωθεί περισσότερο το σημείο, ξεκινάει απο την βιοχημική διαδικασία που είναι παράγωγο της σκέψης σε ότι αφορά το σεξουαλικό.

κοινώς, "χτύπα" το θέμα στην πηγή.

πρόσθετη (τεχνητή) βιοχημεία βοηθάει, αλλά αν δεις στο λένε και στην συνταγογράφηση οι ιατροί, ότι δεν προκαλεί ερεθισμό απο μόνη της.

it's all in the mind.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom