Νέα

Χρήση όπλων μαζικής καταστροφής εναντίων αμάχων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα toro
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.157
Πόντοι
1.686
Η συζητηση αρχισε απο το οτι οι Αραβες ηταν πιο πολλοι και μετα πηγαν οι Εβραιοι και ειπαν "εδω ειναι δικο μας"...
Με τον πολεμο "μεταναστευσαν" και οι πλουσιοι Εβραιοι εκει οι φτωχοι πηγαν για λιπασμα... Ειναι αυτονοητο ρε μπουνταλα...ειναι δυνατον να στειλεις εκατομυρια με λεωφορεια και τρενα??? Ακομα θα επρεπε να στελνει....
Αν αλλαξει η σχεση Πακιστανων-Ελληνων εδω,και πουν "εδω ειναι Πακισταν" εσυ θα το δεχτεις????

Μέχρι τότε, θα ζει ;

Ειπε ότι είναι γιατρός από το 1979 .

Αρα δεν είναι > 60 ετών ;

Μετά θάνατον , τι Πακιστάν , τι Ελλάδα ...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Η συζητηση αρχισε απο το οτι οι Αραβες ηταν πιο πολλοι και μετα πηγαν οι Εβραιοι και ειπαν "εδω ειναι δικο μας"...
Με τον πολεμο "μεταναστευσαν"
και οι πλουσιοι Εβραιοι εκει οι φτωχοι πηγαν για λιπασμα... Ειναι αυτονοητο ρε μπουνταλα...ειναι δυνατον να στειλεις εκατομυρια με λεωφορεια και τρενα??? Ακομα θα επρεπε να στελνει....
Αν αλλαξει η σχεση Πακιστανων-Ελληνων εδω,και πουν "εδω ειναι Πακισταν" εσυ θα το δεχτεις????
και λεει οτι η σχεση αλλαξε,,πουθενα δεν λεει ΥΠΕΡ...παλιονυφιτσα....

Τον ΠΡΩΤΟ παγκόσμιο πόλεμο λέει το άρθρο λέμε! Μετά το 1922!!!
Εσύ μας φλώμωσες στις μπαρούφες που σου είχε πει ο παππούς σου για το 40-45.

Έλεος πια με τον κάθε καθυστερημένο που θέλει να πουλήσει και πνεύμα!

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Μέχρι τότε, θα ζει ;

Μετά θάνατον , τι Πακιστάν , τι Ελλάδα ...

Τύπε Βλάχε, μου θυμίζεις έναν τυπάκο που λέγονταν Βλώκεμορτ... Μήπως τον γνωρίζεις;

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Μέχρι τότε, θα ζει ;

Δεν χρειάζεται να υποθέτεις! Το έχω πει πόσον ετών είμαι. Ακριβώς 60.
Γεννημένος το 1955, πανεπιστήμιο το 1973, πτυχίο στα 6 χρόνια παρά τρεις μήνες, το 1979.

Επίσης έχω δηλώσει ότι έχω σοβαρούς λόγους να μην με ενδιαφέρει και πολύ πόσο θα ζήσω ακόμα. Αυτό το πέτυχες...

Επισκέπτης
Α, κι εσύ με τον Λε Πεν είσαι; :)

Το 1.000.000 νεκρών Ελλήνων σε ποια χρονική περίοδο αναφέρεται αλήθεια;

Δεν μπορω να σου απαντησω με σιγουρια, ουτε εχω τη διαθεση να το ψαξω αυτη την ωρα. Νομιζω κατα τη διαρκεια του Ελληνοιταλικου πολεμου και της κατοχης.

Οχι, με τον Τσιπρα ημουν, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι καταπινω αμασητα τα παραμυθια των σιωνιστων περι ολοκαυτωματος.
Αν οι διωξεις μερικων χιλαδων εβραιων κατα τον 2ο ΠΠ ηταν ολοκαυτωμα, τοτε τι ηταν ?
η ισωπεδωση της Δρεσδης απο τους συμμαχους
ο βομβαρδισμος του Πειραια απο τους Αγγλους
οι ριψεις ατομικων βομβων σε Χιροσημα-Ναγκασακι

Αν η σφαγη στη Σρεμπρενιτσα ηταν εγκλημα πολεμου τοτε τι ηταν ?

η επιθεση στη Λιβυη του Κανταφι
η περσυνη εισβολη των εβραιων στη Γαζα
οι επικοισμοι παλαιστηνιακων εδαφων απο εβραιους
η εισβολη στο Ιρακ

και αλλα πολλα που βαριεμαι να τα γραφω....

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.794
Πόντοι
1.756
Τον ΠΡΩΤΟ παγκόσμιο πόλεμο λέει το άρθρο λέμε! Μετά το 1922!!!
Εσύ μας φλώμωσες στις μπαρούφες που σου είχε πει ο παππούς σου για το 40-45.

Έλεος πια με τον κάθε καθυστερημένο που θέλει να πουλήσει και πνεύμα!
Εγω σου ειπα οτι ξεχωριζαν τους Εβραιους... Αλλοι με τις κλωτσιες στα φορτηγα,και αλλοι σε λεωφορεια κυριοι με τα τσαντακια τους...
Στα δικαστηρια δεχονται τους ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ... και οχι αυτους που καπου διαβασαν,και κατι ακουσαν,και μαζεψαν ιστοριες για να γραψουν ενα βιβλιο...
Ετσι κ ο παππους,σ αρεσει δεν σ αρεσει,ηταν αυτοπτης μαρτυρας,θες δεν θες,τον κωλο σου να βαρας κατω...
Ουτε θαυμαζω αυτα που εγιναν τοτε,ουτε θαυμαζω τους Ισραηλινους που δηθεν "αμυνονται" τωρα....

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.794
Πόντοι
1.756
Δεν μπορω να σου απαντησω με σιγουρια, ουτε εχω τη διαθεση να το ψαξω αυτη την ωρα. Νομιζω κατα τη διαρκεια του Ελληνοιταλικου πολεμου και της κατοχης.

Οχι, με τον Τσιπρα ημουν, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι καταπινω αμασητα τα παραμυθια των σιωνιστων περι ολοκαυτωματος.
Αν οι διωξεις μερικων χιλαδων εβραιων κατα τον 2ο ΠΠ ηταν ολοκαυτωμα, τοτε τι ηταν ?
η ισωπεδωση της Δρεσδης απο τους συμμαχους
ο βομβαρδισμος του Πειραια απο τους Αγγλους
οι ριψεις ατομικων βομβων σε Χιροσημα-Ναγκασακι

Αν η σφαγη στη Σρεμπρενιτσα ηταν εγκλημα πολεμου τοτε τι ηταν ?

η επιθεση στη Λιβυη του Κανταφι
η περσυνη εισβολη των εβραιων στη Γαζα
οι επικοισμοι παλαιστηνιακων εδαφων απο εβραιους
η εισβολη στο Ιρακ

και αλλα πολλα που βαριεμαι να τα γραφω....
Τυπε το ολοκαυτωμα εγινε κανονικα,μην τα ισοπεδωνουμε ολα...
Βεβαια εχουμε δωσει πολυ βαρυτητα εκει και ξεχαμε ολα τα αλλα,εχεις δικιο εδω...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.157
Πόντοι
1.686
Επίσης έχω δηλώσει ότι έχω σοβαρούς λόγους να μην με ενδιαφέρει και πολύ πόσο θα ζήσω ακόμα. Αυτό το πέτυχες...

Ετσι λένε όλοι, αλλά όταν αρρωστήσουν τα λένε αλλοιώς...

Γιατί ασχολείσαι τόσο πολύ με τους Εβραίους ;
Εχεις εβραίκή καταγωγή ;

Πολλοί εβραιοι πέθαναν στο ΒΠΠ αλλά ΔΕΝ πολέμησαν τους ναζί ,
αντίθετα δούλευαν στα εργοστάσιά τους.
Οι ναζί νικηθηκαν από αυτούς που τους πολέμησαν ,
που είναι οι στρατιώτες από τη Ρωσία, τις ΗΠΑ,οι  Αγγλοι, οι Νεοζηλανδοί
οι Ελληνες κτλ.
Οι απώλειες των στρατιωτών αυτών είναι πολύ μεγαλύτερες από
τις απώλειες των Εβραίων, ακομα και με βάση τους υπολογισμούς
των Εβραίων.
Ποιοί λοιπόν είναι άξιοι να τους μνημονεύουμε ;
Οι πολλαπλάσιοι στρατιώτες που πολέμησαν ηρωϊκά τους ναζί και
τους νίκησαν, ή οι πολύ λιγότεροι Εβραίοι, που δεν πολέμησαν και
εργαζόντουσαν , αναγκαστιικά βέβαια, στα εργοστάσια των ναζί ;

Αυτό το πράγμα , οι ηρωϊκοί στρατιώτες να είναι
σε δεύτερη μοίρα από αυτούς που φοβόντουσαν και
συνεργάστηκαν από φόβο με τους ναζί, είναι απαράδεκτο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν τον θαυμαζω καθολου τον παππου,εγω λεω τι εβλεπε...
Διαβασε το αρθρο που εγραψε Εβραιος και πες μου στην τριτη παραγραφο το ποσοστο των Αραβων στην Παλαιστινη....
ελα γινε παλι ρεζιλι.... περιμενω απαντηση...

κάτι είπες ότι ο Χίτλερ τους ξαπόστελνε στην Παλαιστίνη

"«Οι Βρετανοί προκειμένου να βρουν συμμάχους εναντίων των Οθωμανών κατά την διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου είχαν δώσει υποσχέσεις για κράτος στην περιοχή και προς τους Εβραίους και προς τους Παλαιστίνιους. Βέβαια, εκείνη την εποχή, οι Παλαιστίνιοι Άραβες στην Παλαιστίνη ήταν πάνω από 85 τοις εκατό του πληθυσμού. Με σταδιακή όμως, εγκατάσταση Εβραίων καθ’ όλη τη διάρκεια του Μεσοπολέμου από το 1922 μέχρι το 1940, η πληθυσμιακή σύνθεση άλλαξε. Αυτό οδήγησε σε μεγάλες συγκρούσεις και μετά ήρθε το Ολοκαύτωμα στην Ευρώπη από τους Ναζί, το οποίο δημιούργησε ακόμα πιο μεγάλες διεθνείς πιέσεις στην Βρετανία για να δημιουργήσει ένα κράτος Εβραίων στην περιοχή της Παλαιστίνης», προσθέτει. Στην απόφαση αυτοί οι Άραβες αντέδρασαν έντονα, καθώς θεώρησαν ότι δεν μπορεί να γίνει ένα τέτοιο κράτος σε μια περιοχή όπου είχαν πλειοψηφία. Έτσι το 1947, τα Ηνωμένα Έθνη και μετά από μεγάλη διπλωματική μάχη, αποφάσισαν ότι θα πρέπει να δημιουργηθούν δύο κράτη στην Παλαιστίνη: ένα Ισραηλινό και ένα Παλαιστινιακό."

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.887
Πόντοι
3.715
μόνο που έγινε μόνο το Γιαχβεδοκράτος ενώ ο Αλλάχ, αν και μεγάλος, δεν έφτασε να φτιάξει κράτος για τους Παλαιστίνιους...δεν ήταν πιο μεγάλος από το Γιαχβέ, δεν ήξερε τον κατάλληλο κόσμο στις σωστές θέσεις.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μόνο που έγινε μόνο το Γιαχβεδοκράτος ενώ ο Αλλάχ, αν και μεγάλος, δεν έφτασε να φτιάξει κράτος για τους Παλαιστίνιους...δεν ήταν πιο μεγάλος από το Γιαχβέ, δεν ήξερε τον κατάλληλο κόσμο στις σωστές θέσεις.

εφτιαξε ο ΟΗΕ αλλά δεν το θέλουν οι Παλαιστίνιοι… θέλουν το κράτος των άλλων…

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16

Οι Ισραηλινοι επιβίωσαν των επιθέσεων από ΟΛΑ τα αραβικά κράτη που είχαν συνορα με αυτό λόγω των πολεμιστών του( βλέπε γιομ κιπουρ, πολεμο των 6 ημερων. πολεμο της φθορας κα) Οσο υποστηριζαν τους Ισραηλινούς οι ΗΠΑ, αλλο τόσο υποστηριζαν τους αραβες οι Σοβιετικοι.
Απλα οι μεν ειχαν λογικη, οι άλλοι ειχαν allah akba

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom