Νέα

Ποιο είναι το μυστικό σας όπλο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα voltairos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Άρα με 1300 το μήνα εγώ  καλύτερα σπίτι μαλακία. Μια μονοκατοικία αν είχα σε παραθαλάσσιο μέρος θα γάμαγα...ακόμα και Ωρωπό. Όπως και να το κανεις το διαμέρισμα βγάζει μια μιζέρια... Εκτός φυσικά αν είναι 200 τετραγωνικά κλπ

Κανεις μεγαλο λαθος τυπε.

Ανετα μπορεις να γαμας καλα μουνια ανω του μετριου, δεν εχεις θεμα με τα 1300 που λες.

Αλλου θα εχεις διαφορα θεματα και δεν γαμας, οχι παντως στο οικονομικο.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.803
Πόντοι
4.655
Γατάκια, το Νο. 1 μυστικό όπλο είναι να είσαι ο εαυτός σου, με τα καλά και τα κακά του, να λές όχι εκεί που πρέπει και ναι εκεί που χρειάζεται.

Τι μου λέτε τώρα για αυτιά και κλειτορίδες. Για να φτάσεις σε αυτό το σημείο, η γκόμενα ήδη έχει αποφασίσει να πηδηχτεί.

Π

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Tις σκουιρτάρω. Γενικά παθαίνουν πλάκα όταν χύνουν με αυτόν τον τρόπο. Παρεκτός που νιώθουν ότι κάνεις κάτι μονον γιαυτές και αυτό γυρνά υπέρ σου.
Ρε stockadoura εισαι θεουλης ρε φιλε..  :kneel:  :uglystupid: Και πώς το κάνεις αυτό, τους λές για τα φ16 που περνανε ξυστα απο τα ντροουν και τα στολαρουν?  :2funny: τι sexy talker εισαι εσυ ωρε?!! Σταματα και λιγο το σκουιρταρισμα, πλημμυρισαμε  :headbaning2:

OP
OP
V

voltairos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2014
Κριτικές
10
Like
434
Πόντοι
291
Δεν είναι αυτό το πρόβλημα
Είμαι πάνω από το μέσο όρο σε μήκος και περίμετρο αλλά τελειώνω στο 10λεπτο αν δεν έχω βαρέσει την ίδια μέρα και πότε δεν έχω καταφέρει πάνω από 2 φορές σερί.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.696
Πόντοι
736
Κανεις μεγαλο λαθος τυπε.

Ανετα μπορεις να γαμας καλα μουνια ανω του μετριου, δεν εχεις θεμα με τα 1300 που λες.

Αλλου θα εχεις διαφορα θεματα και δεν γαμας, οχι παντως στο οικονομικο.
1300 όντως είναι περίπου 2 βασικοι μισθοι , αλλα παίζουν ρόλο και άλλα πράγματα όπως πχ αν νοικιάζει το διαμέρισμα η είναι δικό του , αν έχει τίποτα δόσεις σε γραμμάτεια κτλ. η τίποτα διατροφές , γενικά παιζουν αρκετά πράγματα ρόλο στο πόσο άνετος η όχι είναι κανεις οικονομικά , όχι μόνο ο νηματοθέτης γενικά μιλώντας.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
1300 όντως είναι περίπου 2 βασικοι μισθοι , αλλα παίζουν ρόλο και άλλα πράγματα όπως πχ αν νοικιάζει το διαμέρισμα η είναι δικό του , αν έχει τίποτα δόσεις σε γραμμάτεια κτλ. η τίποτα διατροφές , γενικά παιζουν αρκετά πράγματα ρόλο στο πόσο άνετος η όχι είναι κανεις οικονομικά , όχι μόνο ο νηματοθέτης γενικά μιλώντας.

Μια χαρα θα παιζει μπαλα αν γνωριζει το αθλημα και ακολουθει τους "κανονες".

Δεν ειναι πυρηνικη φυσικη ουτε ακατορθωτοι αθλοι, απλα πραγματα θελει να ακολουθεις και τελος, παιζεις κανονικα και ζεις μια χαρα.

nevermind_

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2020
Like
0
Πόντοι
1
Ποιο είναι το μυστικό σας όπλο για να μην μείνετε σε ons και να την κάνετε να σας ξεχωρίσει;

Περίεργο, ποτέ μου δε είχα τέτοιο πρόβλημα - είχα ακριβώς  το αντίθετο. Όποτε έτυχε να κάνω ons -και δεν τύχαινε συχνά.... από καθηγήτριες πανεπιστιμίου, ελεύθερες, παντρεμένες, μεγαλύτερες ή μικρότερες (ακόμα και πουτάνες) πάντα επιδίωκαν να έχουν μια σχέση μαζί μου. Συνήθως εγώ ήμουν αυτός που δεν ήθελε.

nevermind_

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2020
Like
0
Πόντοι
1
Το μυστικό μου όπλο λοιπόν είναι ότι δίνω μάλλον πολύ καλή εντύπωση μετά, παρά πριν την όποια γνωριμία με κάποια. Η καλύτερα μάλλον ότι δεν δίνω γενικά καλή πρώτη εντύπωση, οπότε αν κάποια με επιλέξει είμαι μετά γι αυτήν μια ευχάριστη έκπληξη.. Δεν το κάνω επίτηδες, έτσι μου βγαίνει.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Ποιο είναι το μυστικό σας όπλο για να μην μείνετε σε ons και να την κάνετε να σας ξεχωρίσει;
Εγω θα ηθελα να μου δωσεις συμβουλες για να παραμενω σε ονς και να τις στελνω στο διαολο ευκολα κ γρηγορα δασκαλε!

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Γατάκια, το Νο. 1 μυστικό όπλο είναι να είσαι ο εαυτός σου, με τα καλά και τα κακά του, να λές όχι εκεί που πρέπει και ναι εκεί που χρειάζεται.

Τι μου λέτε τώρα για αυτιά και κλειτορίδες. Για να φτάσεις σε αυτό το σημείο, η γκόμενα ήδη έχει αποφασίσει να πηδηχτεί.

Π
Ωραια τα λες χυστη μου!

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :headbaning2:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ρε stockadoura εισαι θεουλης ρε φιλε..  :kneel:  :uglystupid: Και πώς το κάνεις αυτό, τους λές για τα φ16 που περνανε ξυστα απο τα ντροουν και τα στολαρουν?  :2funny: τι sexy talker εισαι εσυ ωρε?!! Σταματα και λιγο το σκουιρταρισμα, πλημμυρισαμε  :headbaning2:
Όχι, τύπε. Τους λέω για έναν επικό μαλάκα που έγραψε το παρακάτω:

Το βίντεο δε λαμβάνει υπόψη του καθόλου το βασικό όπλο της Τουρκίας, που είναι τα εξοπλισμένα και μη, drones. Σκεφτείτε  ότι αυτη τη στιγμη εχει λιγο λιγοτερα απο 100, που μπορουν να φερουν ενα ή δύο πυραυλους, και παραγει 3 το μηνα. Με αυτα και μονο μπορει να κερδισει εναν πολεμο λιγων ημερων καθως οι απωλειες που θα εχουμε σε υποδομες και αεροσκαφη θα ειναι τεραστιες, ενω αυτοι αντε να χασουν ολα τα drones, που αποκλειεται. Και χωρις να ανοιξει τουρκικη μυτη. Οποτε δε χρειαζεται μετα να προελασει και να καταλαβει την Κυπρο, οπως λεει το βιντεο γιατι δεν ειναι μαλακες, ο,τι κανουν το κανουν μετα απο σχεδιασμο. Με την ελληνικη αεροπορια off, και την ανυπαρξια πορων για να αγορασουμε νεα αεροσκαφη, θα εχουν κερδισει τα παντα.

Κι όταν συνειδητοποιούν ότι αναφέρεται στα Bayraktar που γλεντάνε ο Άσαντ στη Συρία και ο Χαφτάρ στη Λιβύη απο το πολύ γέλιο τους φευγουν και πλημμυρίζουν τον τοπο.

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606
Ποιο είναι το μυστικό σας όπλο;

Η ομορφιά μου.... :springsmile: και η  :bigdick: ψωλάρα μου! :heavymetalbig: