Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
μαλακα δεν καις εγκεφαλικα κυταρα με Χιο;
άλλο ν ακούς μαλακίες από την tv και άλλο από το pc
μαλακα δεν καις εγκεφαλικα κυταρα με Χιο;
άλλο ν ακούς μαλακίες από την tv και άλλο από το pc
Αν σας ενδιαφερει παιδια, ξερω 2 φοβερους επενδυτες μελη του σαιτ να σας βοηθησουν σ'αυτα τα θεματα.
Η μεγαλυτερη στιγμη στην καριερα τους ηταν η επενδυση σχεδον ολων τους των χρηματων στην ουκρανια σε γριβνα, 1-2 μηνες πριν ξεσπασει ο πολεμος.
αν τα στείλεις έξω και επαληθευθεί το κακό σενάριο περί δραχμής (ή εκτύπωσης ευρώ από την Ραχήλ) τότε αν τυχόν ξαναφέρεις τα λεφτά σου στην Ελλάδα θα ανακηρυχθείς εθνικός ευεργέτης…
ακόμη έχω δύο ΒΑΣ (βεβαιώσεις αγοράς συναλλάγματος ή ροζ χαρτάκια) που δεν τα χρησιμοποίησα….
με τέτοιες βεβαιώσεις για παράδειγμα μπορούσες να μην πληρώσεις φόρο όταν αγόραζες ένα ακίνητο (απαλλαγή αν η αγορά συνοδευόταν από αντίστοιχο ποσό σε ΒΑΣ), κάλυπτες τεκμήρια και πόθεν έσχες κλπ κλπ κλπ…
και φυσικά κανένας δεν ρωτούσε που τα βρήκες και τα έφερες…..
δεν έπρεπε (και δεν υπάρχει περίπτωση να τεθεί ποτέ όρος) να δικαιολογήσεις που τα βρήκες… ήταν εκτός οποιασδήποτε ιδέας πόθεν έσχες….
Έχω βγάλει Γερμανία πάνω από 20 άτομα και μια Α.Ε. για να ανοίξουν λογαριασμό. 24 ώρες διαδικασία, εύκολα και άνετα για τα άτομα, αρκετά δύσκολη διαδικασία για εταιρίες. Εγώ έβγαλα χρήματα δικά μου από το 2009 με καλό επιτόκιο για τη Γερμανία. Τώρα όλοι παίρνουν εκεί 0,3% κι εγώ ως παλιός καταθέτης 4%. Οι Γερμανοί μου λένε ότι τους κλέβω!!! Μην χαρίζετε τον κόπο σας σε κανένα λαμόγιο πολιτικό. Εξαφανίστε τα λεφτά σας, γιατί κανένας δεν θα σας πει ευχαριστώ. Την άλλη βδομάδα ξαναπάω με πελάτες.
φυσικά.... αλλά δεν τον φέρνεις στην Ελλάδα εκτός αν είναι να κάνεις κάποια επένδυση (πχ αγορά μιας κατοικίας, αγορά αγροτικής γής) χαμηλού ρίσκου ή ομόλογα σε ρήτρα ξένου νομίσματος (σαν εκείνα που είχε βγάλει ο Ζολώτας με ρήτρα δολλάριο, επιτόκιο 14% και δυνατότητα επανεξαγωγής κεφαλαίου στο νόμισμα που έφερες)...Ναι ρε εσύ αλλά αν γίνει δραχμή, όντως το κεφάλαιο σου αυτόματα θα έχει κετιναχθεί προς τα πάνω γιατί θα είσαι σε ευρώ. Όταν όμως το φέρεις πάλι στη χώρα, σκέφτεσαι ότι μπορεί σαν Έλληνας πολίτης ότι χρήματα φέρνεις να δέχονται την όποια υποτίμηση?
Καλά και γιατί τους πας εσύ?
Εμπιστεύεσαι ως Έλληνας τη Γερμανία για καταθέσεις?
Σκέφτεσαι μήπως διαλυθεί το ευρώ και γυρίσει σε Μάρκο ποτέ ? Χίλιες φορές να πήγαινα σε Ελβετία ή Νορβηγία και πάνω από όλα Αμερική παρά σε Γερμανία
αυτο το ειχα αναρωτηθει και εγω,εσυ τι βλεπεις να γινεται τελικα τυπε;Καλά και γιατί τους πας εσύ?
Εμπιστεύεσαι ως Έλληνας τη Γερμανία για καταθέσεις?
Σκέφτεσαι μήπως διαλυθεί το ευρώ και γυρίσει σε Μάρκο ποτέ ? Χίλιες φορές να πήγαινα σε Ελβετία ή Νορβηγία και πάνω από όλα Αμερική παρά σε Γερμανία
Γεια σου Καζακη αρχηγε
Το ζωικο κεφαλαιο που λειπει για να εχουμε αυταρκεια κρεατος θελει για να γινει 2-3 χρονια και όχι 6 μηνες.
Ουτε από τα σπιτια μας δεν θα μπορούμε να βγουμε μια και το μετρό χρειαζεται ανταλλακτικα SIEMENS, το ιδιο και οι φωτεινοι σηματοδοτες.
Θα καθομαστε λοιπον ολοι στα σπιτια μας και θα τρωμε ψαρια από το πρωι μεχρι το βραδυ
αυτα που λεει ο καζακης δεν ειναι φαντασιες τωρα τι θα γινει στην ελλαδα ουδεις μπορει να πει με ακριβεια
χαιρετω κ γω geoman ;) δεν αναφερομουν σ αυτα που γραφεις .ο καζακης δεν λεει μονο αυτα . τωρα κ μενα αυτο περι αυταρκειας εντος 6 μηνων λαθος μου φαινεται
δεν ξερω ουτε ειμαι οπαδος του ουτε τον παρακολουθω τακτικα . αλλα οντως πολλα απ αυτα που λεει ειναι αληθειαδεν μας λεει τυπε τι θα κανει μ' αυτους που εχουν τα ευρω σπιτι τους, αν τους επικυρηξει, αν θα φτιαξει ειδικα μαγαζια (shop) όπως στο πρωην αντολικο μπλοκ για τους εχοντες συναλλαγμα και τους αλλοδαπούς :S