Νέα

Χρήματα εκτός Ελλάδος / Δραχμή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 723
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ασφάλεια χρημάτων

• ΕΚΤΟΣ Ελλάδος

Ψήφοι: 25 29,1%
  • ΕΔΩ στις τράπεζες παρόλο που είναι πολλά τα λεφτά

Ψήφοι: 15 17,4%
  • ΘΑ τα ΚΡΥΨΩ σπίτι

Ψήφοι: 17 19,8%
  • Τα έκανα χρυσό

Ψήφοι: 5 5,8%
  • Χρηματηστήριο

Ψήφοι: 3 3,5%
  • Θυρίδα

Ψήφοι: 4 4,7%
  • Λίγα έξω, λίγα σπίτι, λίγα χρυσό κλπ..

Ψήφοι: 17 19,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86

mouzak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
κατα  αλλα  λεμε  πεινα  και κριση  στο  ελλαδισταν!  αρε  μερκελ  που σας  χρειαζεται!

KavlomenosPoutanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2014
Like
23
Πόντοι
1
Πάντως τωρα με τις κάρτες στα @@ σας . Και 0 ευρω να έχετε στην Ελλάδα. Τραβάτε με κάρτες χρήματα απο έξω.

Πάντως αν θέλετε υπάρχει τρόπος να βάλετε κάπου τα χρήματα έξω... άλλα να μην υπάρχει τράπεζα στην μέση...  Και να τραβάτε κανονικά λεφτά...  Έως και 300χιλιάρικα μπορείτε να το κάνετε αυτο.. ποιο πολλά θα υπάρχει πρόβλημα..  :2funny:

Όποιος κατάλαβε..κατάλαβε..  ;)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Τα παιδια μας πρεπει να στειλουμε εξω μαζι με τα λεφτα μας

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
εγω το 1/3 των καταθεσεων το εβγαλα εχθες εξω. το βαλα σε 1 λογαριασμο που ειχα απο φοιτητης.

Πρεπει να εισαι πολυ στοκος για να τα εχεις ολα στο ελλαδισταν. Αν συμβει ατυχημα, τα χασες ολα. Ο σαμαρας, π.χ κοιταγα το ποθεν εσχες του και εχει τα περισσοτερα στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ !

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
389
Πόντοι
36
Με βάση την ενδεχόμενη εκλογή του Σύριζα ως πρώτο κόμμα στη Βουλή, δημιουργήθηκε από πολλούς ο φόβος για τις καταθέσεις τους.

Τι έχετε κάνει? Τι σκοπεύετε να κάνετε? Αναφέρομαι για καταθέσεις τουλάχιστον των 30.000 ευρώ και πάνω.
post bank Νορβηγια,Νορβηγικη κορωνα εγγυηση μια και η Νορβηγια δεν ανηκει στην Ευρωπαικη ενωση

ametroelpis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2014
Like
1
Πόντοι
6
post bank Νορβηγια,Νορβηγικη κορωνα εγγυηση μια και η Νορβηγια δεν ανηκει στην Ευρωπαικη ενωση
Δεν ξέρω για την post bank στη νορβηγία.
Ξέρω όμως ότι η Νορβηγία βγάζει γαμάτο post black metal  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Με βάση την ενδεχόμενη εκλογή του Σύριζα ως πρώτο κόμμα στη Βουλή, δημιουργήθηκε από πολλούς ο φόβος για τις καταθέσεις τους.

Τι έχετε κάνει? Τι σκοπεύετε να κάνετε? Αναφέρομαι για καταθέσεις τουλάχιστον των 30.000 ευρώ και πάνω.

Πολλή ανησυχία βλέπω, δεν κάνει καλό το άγχος..

Κοιτάξου στον καθρέφτη
Κι αποφάσισε

Θα πας να ζήσεις εκεί που θα πας τα όποια λεφτά σου
ή
θα ζήσεις εδώ, με ή χωρις λεφτά, με ή χωρίς πόλεμο (για να το κάνω πιό ζόρικο)

Αν πάρεις απόφαση να ζήσεις εδώ, όπου και να πας τα όποια λεφτά, καλύτερα να μην τα λογαριάζεις, μόλις προσπαθήσεις να τα φέρεις πίσω θα φας μία ξεγυρισμένη φορολογία, όλη δικιά σου (εκτός κι αν στα φάνε εκεί κάτι καλά παιδιά, τραπεζίτες τους λένε)

Εγώ πάντως
δεν πάω να ζήσω στην όποια Νορβηγία

Θα ζήσω και θα πεθάνω εδώ (αν πεθάνω)

ΥΓ Φιλαράκος από τα φοιτητικά χρόνια που παντρεύτηκε νορβηγίδα και ζεί στο Οσλο, όταν ήτανε μικρή η κόρη του, την έντυνε τσολιά και πήγαινε στην Ελληνική Πρεσβεία κάθε 28 Οκτωβρίου και 25 Μαρτίου και τραγουδούσανε πατριωτικά τραγούδια
Εγώ αυτό δεν θέλω να το περάσω

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Στις 2 φεβρ που τελειωνει  μια προθεσμιακη θα παρω αμ κεφαλαια με ξενο θεματοφυλακα  χαμηλου κινδύνου.ελπίζω να προλάβω  :)

Αυτό είναι το κλειδί... Όλα στη ζωή θέλουν ψάξιμο παιδιά όχι επιφανειακό (@hitman7771). Μιλάμε πάντα όμως για αμοιβαία εξωτερικού, ξενο θεματοφύλακα και live διαχείριση (το μεγάλο μειον των αμοιβαίων είναι η τραγική διαχείριση-γραφειοκρατία ειδικά μέσω τραπεζών).

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
μετεφερα 100€ στην βουλγαρια και πηρα 3 τζην παντελονια.

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Πάντως τωρα με τις κάρτες στα @@ σας . Και 0 ευρω να έχετε στην Ελλάδα. Τραβάτε με κάρτες χρήματα απο έξω.

Πάντως αν θέλετε υπάρχει τρόπος να βάλετε κάπου τα χρήματα έξω... άλλα να μην υπάρχει τράπεζα στην μέση...   Και να τραβάτε κανονικά λεφτά...   Έως και 300χιλιάρικα μπορείτε να το κάνετε αυτο.. ποιο πολλά θα υπάρχει πρόβλημα..  :2funny:

Όποιος κατάλαβε..κατάλαβε..   ;)

Για που λες ρε φίλε δε σε κατάλαβα?

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
εγω το 1/3 των καταθεσεων το εβγαλα εχθες εξω. το βαλα σε 1 λογαριασμο που ειχα απο φοιτητης.

Πρεπει να εισαι πολυ στοκος για να τα εχεις ολα στο ελλαδισταν. Αν συμβει ατυχημα, τα χασες ολα. Ο σαμαρας, π.χ κοιταγα το ποθεν εσχες του και εχει τα περισσοτερα στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ !

Αναρωτιέμαι πως μπόρεσες και κοίταξες το πόθεν έσχες του Σαμαρά

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αναρωτιέμαι πως μπόρεσες και κοίταξες το πόθεν έσχες του Σαμαρά

είχε δημοσιευτεί στο σάιτ της βουλής…. όπως και για όλους τους βουλευτές, υπουργούς νυν και προηγούμενους…κάθε χρόνο δημοσιεύεται…

τουλάχιστον το κατά δήλωσιν….

αλλά και για όλους τους Ελληνες το ίδιο δεν ισχύει μήπως ?? σύμφωνα με τα ότι και όσα δηλώσεις υπολογίζονται οι φόροι και από κει και πέρα ΕΑΝ ελεγχθείς ….

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Πολλή ανησυχία βλέπω, δεν κάνει καλό το άγχος..

Κοιτάξου στον καθρέφτη
Κι αποφάσισε

Θα πας να ζήσεις εκεί που θα πας τα όποια λεφτά σου
ή
θα ζήσεις εδώ, με ή χωρις λεφτά, με ή χωρίς πόλεμο (για να το κάνω πιό ζόρικο)

Αν πάρεις απόφαση να ζήσεις εδώ, όπου και να πας τα όποια λεφτά, καλύτερα να μην τα λογαριάζεις, μόλις προσπαθήσεις να τα φέρεις πίσω θα φας μία ξεγυρισμένη φορολογία, όλη δικιά σου (εκτός κι αν στα φάνε εκεί κάτι καλά παιδιά, τραπεζίτες τους λένε)

Εγώ πάντως
δεν πάω να ζήσω στην όποια Νορβηγία

Θα ζήσω και θα πεθάνω εδώ (αν πεθάνω)

ΥΓ Φιλαράκος από τα φοιτητικά χρόνια που παντρεύτηκε νορβηγίδα και ζεί στο Οσλο, όταν ήτανε μικρή η κόρη του, την έντυνε τσολιά και πήγαινε στην Ελληνική Πρεσβεία κάθε 28 Οκτωβρίου και 25 Μαρτίου και τραγουδούσανε πατριωτικά τραγούδια
Εγώ αυτό δεν θέλω να το περάσω

:thumbsup: :thumbsup: :grouphug:

Συμφωνώ.
Την Ελλάδα δε θα την άφηνα ποτέ. Τουλάχιστον πολύ δύσκολα. Μόνο Αμερική θα πήγαινα αν έφευγα.
Αλλά όπως και να έχει ρε παιδιά αν κρατήσω τα χρήματα εδώ θα πρέπει να είναι ασφαλή.
Και έξω αν τα στείλω το θέμα είναι να μπορώ να τα ξαναφέρω και όχι να κλειδωθούν ή να χαθούν.

Αυτό είναι το νόημα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
:thumbsup: :thumbsup: :grouphug:

Συμφωνώ.
Την Ελλάδα δε θα την άφηνα ποτέ. Τουλάχιστον πολύ δύσκολα. Μόνο Αμερική θα πήγαινα αν έφευγα.
Αλλά όπως και να έχει ρε παιδιά αν κρατήσω τα χρήματα εδώ θα πρέπει να είναι ασφαλή.
Και έξω αν τα στείλω το θέμα είναι να μπορώ να τα ξαναφέρω και όχι να κλειδωθούν ή να χαθούν.

Αυτό είναι το νόημα

αν τα στείλεις έξω και επαληθευθεί το κακό σενάριο περί δραχμής (ή εκτύπωσης ευρώ από την Ραχήλ) τότε αν τυχόν ξαναφέρεις τα λεφτά σου στην Ελλάδα θα ανακηρυχθείς εθνικός ευεργέτης…

ακόμη έχω δύο ΒΑΣ (βεβαιώσεις αγοράς συναλλάγματος ή ροζ χαρτάκια) που δεν τα χρησιμοποίησα….

με τέτοιες βεβαιώσεις για παράδειγμα μπορούσες να μην πληρώσεις φόρο όταν αγόραζες ένα ακίνητο (απαλλαγή αν η αγορά συνοδευόταν από αντίστοιχο ποσό σε ΒΑΣ), κάλυπτες τεκμήρια και πόθεν έσχες κλπ κλπ κλπ…

και φυσικά κανένας δεν ρωτούσε που τα βρήκες και τα έφερες…..

δεν έπρεπε (και δεν υπάρχει περίπτωση να τεθεί ποτέ όρος) να δικαιολογήσεις που τα βρήκες… ήταν εκτός οποιασδήποτε ιδέας πόθεν έσχες…. 

Επισκέπτης
Αφηστε τις μαλακιες και το χρημα σας εδω.  :grin: το κρατος με οποιονδηποτε στο τιμονι δεν μπορει να λειτουργησει κανονικα αν δεν υπαρχη ρευστο στην αγορα, να κινητε χρημα δλδ. Με το να βγαλετε ολα τα λεφτα εξω ειναι σαν να συμβαλετε στη καταστροφη της ιδια σας της χωρας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom