Νέα

Χρήματα εκτός Ελλάδος / Δραχμή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 723
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ασφάλεια χρημάτων

• ΕΚΤΟΣ Ελλάδος

Ψήφοι: 25 29,1%
  • ΕΔΩ στις τράπεζες παρόλο που είναι πολλά τα λεφτά

Ψήφοι: 15 17,4%
  • ΘΑ τα ΚΡΥΨΩ σπίτι

Ψήφοι: 17 19,8%
  • Τα έκανα χρυσό

Ψήφοι: 5 5,8%
  • Χρηματηστήριο

Ψήφοι: 3 3,5%
  • Θυρίδα

Ψήφοι: 4 4,7%
  • Λίγα έξω, λίγα σπίτι, λίγα χρυσό κλπ..

Ψήφοι: 17 19,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86

ametroelpis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2014
Like
1
Πόντοι
6
αν τα στείλεις έξω και επαληθευθεί το κακό σενάριο περί δραχμής (ή εκτύπωσης ευρώ από την Ραχήλ) τότε αν τυχόν ξαναφέρεις τα λεφτά σου στην Ελλάδα θα ανακηρυχθείς εθνικός ευεργέτης…

Πανε οι καλές εποχές 2012 -2014 που οι γερμανοί έφερναν τις καταθέσεις τους στις ελληνικές τράπεζες. :'( :'( :'(

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Αν σας ενδιαφερει παιδια, ξερω 2 φοβερους επενδυτες μελη του σαιτ να σας βοηθησουν σ'αυτα τα θεματα.  :tooth:
Η μεγαλυτερη στιγμη στην καριερα τους ηταν η επενδυση σχεδον ολων τους των χρηματων στην ουκρανια σε γριβνα, 1-2 μηνες πριν ξεσπασει ο πολεμος.  :tooth: :rockon:
πες ποιοι ειναι να τους ψηφισουμε του χρονου  :rockon: :rockon: :rockon:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Έχω βγάλει Γερμανία πάνω από 20 άτομα και μια Α.Ε. για να ανοίξουν λογαριασμό. 24 ώρες διαδικασία, εύκολα και άνετα για τα άτομα, αρκετά δύσκολη διαδικασία για εταιρίες. Εγώ έβγαλα χρήματα δικά μου από το 2009 με καλό επιτόκιο για τη Γερμανία. Τώρα όλοι παίρνουν εκεί 0,3% κι εγώ ως παλιός καταθέτης 4%. Οι Γερμανοί μου λένε ότι τους κλέβω!!! Μην χαρίζετε τον κόπο σας σε κανένα λαμόγιο πολιτικό. Εξαφανίστε τα λεφτά σας, γιατί κανένας δεν θα σας πει ευχαριστώ. Την άλλη βδομάδα ξαναπάω με πελάτες. 

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Έχω βγάλει Γερμανία πάνω από 20 άτομα και μια Α.Ε. για να ανοίξουν λογαριασμό. 24 ώρες διαδικασία, εύκολα και άνετα για τα άτομα, αρκετά δύσκολη διαδικασία για εταιρίες. Εγώ έβγαλα χρήματα δικά μου από το 2009 με καλό επιτόκιο για τη Γερμανία. Τώρα όλοι παίρνουν εκεί 0,3% κι εγώ ως παλιός καταθέτης 4%. Οι Γερμανοί μου λένε ότι τους κλέβω!!! Μην χαρίζετε τον κόπο σας σε κανένα λαμόγιο πολιτικό. Εξαφανίστε τα λεφτά σας, γιατί κανένας δεν θα σας πει ευχαριστώ. Την άλλη βδομάδα ξαναπάω με πελάτες.
δεν παρεχει καμμια ασφαλεια καμμια χωρα της ευρωζωνης,,,,, ;)
υπαρχει ενα κλασιφικεσιον μεταξυ τους,αλλα ολες γενικα οι ΕΕ τραπεζες ειναι πτωχευεμενες
γιατι λοιπον να παει καποιος τα χρηματα του στην γερμανια? :think: :think: :think:
οι πελατες να μην ειναι ροσωπικοι φιλοι σου η γνωστοι καθοσον ισως τους παιρνεις αθελα σου στο λαιμο σου,,, ;)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
υπαρχει ενα κλασιφικεσιον μεταξυ τους,αλλα ολες γενικα οι ΕΕ τραπεζες ειναι πτωχευεμενες
γιατι λοιπον να παει καποιος τα χρηματα του στην γερμανια? :think: :think: :think:
οι πελατες να μην ειναι ροσωπικοι φιλοι σου η γνωστοι καθοσον ισως τους παιρνεις αθελα σου στο λαιμο σου,,, ;)
γιαυτο ανεβηκε ο ελβετικο φραγκο τυπε αφου ολοι τα εστειλαν στην ελβετια

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Φυσικά πλάκα κάνεις...
Οι πελάτες μόνοι τους ψάχνουν κάποιον να τους βοηθησει να βγάλουν τα χρήματα έξω κι εγώ τους βοηθάω απλά να ανοίξουν λογαριασμό, δεν τους βγάζω εγώ τα λεφτά έξω, ούτε τους πείθω να πάνε. Οι γερμανοί δεν δέχονται μαύρο χρήμα, αλλά μόνο δηλωμένα λεφτά.
Και φυσικά είναι αστείο να θεωρούμε ότι ο κίνδυνος είναι μεγάλος για τη Γερμανία. Είναι η τελευταία χώρα στον πλανήτη που θα κινδυνεύσει οικονομικά.
Και για να τελειώνουμε με τα αυτονόητα: Προτιμώ να γυρίσουν τα λεφτά μου από ευρώ σε μάρκο, παρά σε δραχμή. Τα υπόλοιπα θα τα δείξει η ιστορία. Ο καθένας παίρνει τα ρίσκα του και αποφασίζει τι θα κάνει τους κόπους της ζωής του. :grin:   

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Φυσικά πλάκα κάνεις...
Οι πελάτες μόνοι τους ψάχνουν κάποιον να τους βοηθησει να βγάλουν τα χρήματα έξω κι εγώ τους βοηθάω απλά να ανοίξουν λογαριασμό, δεν τους βγάζω εγώ τα λεφτά έξω, ούτε τους πείθω να πάνε. Οι γερμανοί δεν δέχονται μαύρο χρήμα, αλλά μόνο δηλωμένα λεφτά.
Και φυσικά είναι αστείο να θεωρούμε ότι ο κίνδυνος είναι μεγάλος για τη Γερμανία. Είναι η τελευταία χώρα στον πλανήτη που θα κινδυνεύσει οικονομικά.
Και για να τελειώνουμε με τα αυτονόητα: Προτιμώ να γυρίσουν τα λεφτά μου από ευρώ σε μάρκο, παρά σε δραχμή. Τα υπόλοιπα θα τα δείξει η ιστορία. Ο καθένας παίρνει τα ρίσκα του και αποφασίζει τι θα κάνει τους κόπους της ζωής του. :grin:    
δεν κανω καμμια πλακα
το πιο πιθανο ειναι μελλοντικα οι τραπεζες της ευρωζωνης να μασηξουν εν μερεει η εν ολω καταθεσεις η να πτωχευσουν
πιο σιγουρη χωρα η γερμανια?
μεγ βρεταννια καναδας αυστραλια  σιγκαπουρη ,για μην ευλογησω τα γενια μου μονο(ελβετια) ειναι απειρως πιο ασφαλes destination  imop

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Αφηστε τις μαλακιες και το χρημα σας εδω.  :grin: το κρατος με οποιονδηποτε στο τιμονι δεν μπορει να λειτουργησει κανονικα αν δεν υπαρχη ρευστο στην αγορα, να κινητε χρημα δλδ. Με το να βγαλετε ολα τα λεφτα εξω ειναι σαν να συμβαλετε στη καταστροφη της ιδια σας της χωρας.

ας μην ελεγαν 4 χρονια μαλακιες οι συριζαιοι, αρχιζοντας από το ραμολι τον γλεζο μεχρι σημερα τη ραχηλ.

Να βρουν ένα αρχιδι μεσα στα γκισε οι συριζαιοι, να τυπωσουν ραχηλιαρικα και με αυτά να πληρωσουν τις χιλιαδες νεους διορισμούς που επαγγελονται στο δημοσιο  :uglystupid:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
ας μην ελεγαν 4 χρονια μαλακιες οι συριζαιοι, αρχιζοντας από το ραμολι τον γλεζο μεχρι σημερα τη ραχηλ.

Να βρουν ένα αρχιδι μεσα στα γκισε οι συριζαιοι, να τυπωσουν ραχηλιαρικα και με αυτά να πληρωσουν τις χιλιαδες νεους διορισμούς που επαγγελονται στο δημοσιο  :uglystupid:
ο γκλεζος εχει βαρεσει μπιελα η παραμυθι το κανει???  :think: :think: :think:

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16

σκέψου και τους χιλιάδες που φύγανε με αποζημιωσεις και συντάξεις τωρα απο το 09.... οι γενιες των κομματικων διευκολύνσεων αυτων που μιλάνε τωρα για σταθερότητα!.... :2funny: :2funny: :2funny:
ελα ρε μαλάκες το συριζα σας φταίει που θα κάνει δηθεν προσλήψεις?
και τωρα γινανε πολλές και διευκολυνθήκανε μια χαρά τα κομματόσκυλα!
εσεις εκει να σωσετε την ελλαδα απο την κάθοδο των αριστερων.... :uglystupid: :uglystupid: :jerking: :jerking:

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16

απο εκει που τα βρίσκανε και τα τωρινα κομματοσκυλα θα τα βρούνε!
και χρεη θα αφήσουν και μουνι κρατος θα παραλάβουν,γιατι ειναι τα ιδια σκατα και με τους τωρα!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ο γκλεζος εχει βαρεσει μπιελα η παραμυθι το κανει???  :think: :think: :think:
ο γλεζος τυπε εχει μηδενισει κοντερ
αν τον σεβοταν η οικογενεια του
και ηθελε να τον προστατεψει
επρεπε ηδη να τον εχει παρει σπιτι
με παντουφλες και χαμομηλι

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
ο γλεζος τυπε εχει μηδενισει κοντερ
αν τον σεβοταν η οικογενεια του
και ηθελε να τον προστατεψει
επρεπε ηδη να τον εχει παρει σπιτι
με παντουφλες και χαμομηλι
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ο γκλετσος ο αποστολος ρε προβοκατορα  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
κι ο γλεζος εχει κοψει λιγο παντως  :sunglasses:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
σταματήστε να βλέπετε tv..θα το αποκάψετε  :grin:

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ο Τουιτι τα εβγαλε για να πληρωσει για τις μεταγραφες του χειμωνα που θα κανει....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom