Aribas
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Δεν έχει να καταλάβεις τίποτα! Πας σε οποιαδήποτε τράπεζα και τους ζητας να σου αγοράσουν κάποιο αμοιβαίο εξωτερικού "διαχειρήσεως διαθεσίμων" ας πούμε της J.P. Morgan.
Thanks
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
Δεν έχει να καταλάβεις τίποτα! Πας σε οποιαδήποτε τράπεζα και τους ζητας να σου αγοράσουν κάποιο αμοιβαίο εξωτερικού "διαχειρήσεως διαθεσίμων" ας πούμε της J.P. Morgan.
εγω τα τελευταία 15 χρονια εχω μεταφέρει πολυ χρήμα Ρουμανια βουλγαρία και βεβαίως ρωσσια.....![]()
![]()
![]()
![]()
ουτε για τυροπιτα δεν εχεις ρε παπαρα που κανεις και σχεδια σαν να εισαι ο Σωροςδεν είναι πρόβλημα... και στην Αλφα να πάς είναι πράκτορες πολλών αμοιβαίων εξωτερικού (ο θεματοφύλακας είναι ξένη τράπεζα) και μπορούν να σου κάνουν... 600 μύρια γυρίσανε σήμερα σε τέτοια αμοιβαία...
χαμηλής απόδοσης και χαμηλού ρίσκου (συνήθως σε ομόλογα χωρών ΑΑ και πάνω) σε ευρώ ή άλλο νόμισμα... ;)
κλαη επενδυση για την ζωη κακη για την τσεπηεγω τα τελευταία 15 χρονια εχω μεταφέρει πολυ χρήμα Ρουμανια βουλγαρία και βεβαίως ρωσσια.....![]()
![]()
![]()
![]()
ουτε για τυροπιτα δεν εχεις ρε παπαρα που κανεις και σχεδια σαν να εισαι ο Σωρος
χαλια????καλά ... άσε με εμένα στην δυστυχία μου κατά πώς λες και κοίτα τα δικά σου χάλια... δεν νομίζω να σου ζήτησα δανεικά ....
Πλάκα κάνεις!Εγώ τα πήγα Κύπρο παιδιά οπου είναι ασφαλή και σιγουρα
η απλή καπιταλιστική λογικήκαι ποιός σου είπε ότι θα πέσει η αξία του ευρώ ειδικά αν ξαποστείλουν την Ελλάδα...??
δεν είναι πρόβλημα... και στην Αλφα να πάς είναι πράκτορες πολλών αμοιβαίων εξωτερικού (ο θεματοφύλακας είναι ξένη τράπεζα) και μπορούν να σου κάνουν... 600 μύρια γυρίσανε σήμερα σε τέτοια αμοιβαία...
χαμηλής απόδοσης και χαμηλού ρίσκου (συνήθως σε ομόλογα χωρών ΑΑ και πάνω) σε ευρώ ή άλλο νόμισμα... ;)
φιλε πολυ καλη επιλογηΕγώ τα πήγα Κύπρο παιδιά οπου είναι ασφαλή και σιγουρα
φιλε πολυ καλη επιλογη![]()
εγω εχω θαψει τεσσερα φλουρια κερδισμενα απο πρωτοχρονιατικες πιτες σε ερημικο αγροτεμαχιο στο ζουμπερι η ελευση του συριζα θα με βρει προετοιμασμενοακολούθησε τις συμβουλές του μακαριστού personanongrata…..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω εχω θαψει τεσσερα φλουρια κερδισμενα απο πρωτοχρονιατικες πιτες σε ερημικο αγροτεμαχιο στο ζουμπερι η ελευση του συριζα θα με βρει προετοιμασμενο![]()
μη βγουνε τιποτα ψωλιες και αρχισουν στο κυνηγι τα κοπροσκυλα που μας φτασανε σεαυτο το χαλι 40 χρονια τωρα...που ξέρεις μπορεί να φυτρώσουν κιόλας…. βέβαια αντί για φλουριές μπορεί να βγούνε φλαμουριές αλλά μικρό το κακό