CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.475
- Πόντοι
- 2.606
AΓΟΡΑΣΕ ΤΟΝ αρη ....ΚΑΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!εγω λεω να μεταφερω 7.500 χιλιαρικα
που να τα παω;;
AΓΟΡΑΣΕ ΤΟΝ αρη ....ΚΑΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!εγω λεω να μεταφερω 7.500 χιλιαρικα
που να τα παω;;
AΓΟΡΑΣΕ ΤΟΝ αρη ....ΚΑΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
AΓΟΡΑΣΕ ΤΟΝ αρη ....ΚΑΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
Βαλτα στον πατο σου να αυγατισουν!εγω λεω να μεταφερω 7.500 χιλιαρικα
που να τα παω;;
Βάλτα στον κώλο σουεγω λεω να μεταφερω 7.500 χιλιαρικα
που να τα παω;;
Εγώ .... στη skrill φιλαράκι!!!!
Στην ελβετια τυπεεγω λεω να μεταφερω 7.500 χιλιαρικα
που να τα παω;;
Δεν έχει να καταλάβεις τίποτα! Πας σε οποιαδήποτε τράπεζα και τους ζητας να σου αγοράσουν κάποιο αμοιβαίο εξωτερικού "διαχειρήσεως διαθεσίμων" ας πούμε της J.P. Morgan.
Δεν έχει προμήθεια εισόδου και εξόδου, αλλά ούτε και αποδόσεις. Ουσιαστικά "παρκάρεις" εκεί τα λεφτά σου κι όποτε θέλεις παίρνεις όσα θέλεις και τα ξαναβάζεις στον λογαρισμό σου.
Φυσικά κι αύριο μπορεί να σου πει ο Τσύριζας "ρευστοποίησέ τα και δώσε μου το 30%!" ας πούμε, αλλά δεν μπορεί να τα πάρει μόνος το με έναν νόμο που θα ψηφίσει Παρασκευή βράδυ όπως μπορεί να κάνει στις εδώ καταθέσεις σου, διότι είναι πλέον "προϊόν" στο εξωτερικό όχι ρευστό.
Με την ίδια λογική μπορεί να σου πει και πούλα το σπίτι σου και δώσε μου το 30%...
Αυτό έγινε από αμοιβαία διαθεσίμων ?Διαφωνώ λιγάκι με τον όρο παρκάρισμα που λες.
Τα αμοιβαία είναι πολύ επικίνδινα. Δεν είναι απλά ένα παρκάρισμα. Δεν αράζεις τα λεφτά σου.
Πρέπει να παρακολουθείς.
Έχουν χαθεί περιουσία έτσι.
Γνωστή μου έχασε 550.000 ευρώ από τα αμοιβαία !!!
Προσωπική εμπειρία δεν έχω, αλλά μου αρκεί η χασούρα που μου μετέφερε
Απομακρυνθείτε από Πειραιώς...
ντροπη ρε μαγκα......ετσι εχετε κάνει όλοι οι εθνόφρονες?απομακρυνθείτε από ελλαδα (οσοι μπορειτε) :S
ντροπη ρε μαγκα......ετσι εχετε κάνει όλοι οι εθνόφρονες?
τόσο το λατρεύετε το Ελλαδάκι?.......
δεν τελειωνουν ετσι απλα τα πράγματα......τελειωσε η ελλαδα τυπε, όχι από αυτους, από αυτους αποτελειωσε :S
γιατι ιδιαιτερα απο πειραιως τυπε;Απομακρυνθείτε από Πειραιώς...