ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.239
- Πόντοι
- 2.310
ε ρε γλέντια!
Εδώ ο άλλος έδωσε έναν σκασμό λεφτά να πάρει κοτζάμ ferretti και το στέλνει στη Μύκονο μόνο με το πλήρωμα, ενώ αυτός πηγαίνει αεροπορικώς..
και δυο αυγα τουρκιας
Εδώ ο άλλος έδωσε έναν σκασμό λεφτά να πάρει κοτζάμ ferretti και το στέλνει στη Μύκονο μόνο με το πλήρωμα, ενώ αυτός πηγαίνει αεροπορικώς..
Προφανώς δεν το αγόρασε για την χρησιμότητα του ως μεταφορικό μέσον, αλλά για την χρησιμότητα του ως σύμβολο κύρους.
Προφανώς δεν το αγόρασε για την χρησιμότητα του ως μεταφορικό μέσον, αλλά για την χρησιμότητα του ως σύμβολο κύρους.
Και εγώ, έχω έναν γνωστό που έχει αγοράσει ένα τύπου FLYING BRIDGE με το οποίο δεν έχει ταξιδέψει ποτέ για τον πιάνει ναυτία.
ωραια τα φερετι αλλα δεν ειναι για τα κυβικα μου
λίγη ώρα έλειψα, το ρίξατε στα σκάφη
λίγη ώρα έλειψα, το ρίξατε στα σκάφη
Βλέπω μιλάς από ανθρωπολογική ετερότητα !
Βλέπω μιλάς από ανθρωπολογική ετερότητα !
καλωστον. νεο μελος και συ ετσι?
Με πολλους ανθρωπους ειναι γνωστό οτι προσπαθω περαν του δεοντως. Συνηθως εντυπωσιαζει η υπομονη μου. Με τον αχα τελειωσαν οι εξηγησεις, συντομα θα συμβει και αυτο με τον κακομοιρη μπολ. Ενας απο τους λογους που προσπαθω ειναι η περιεργεια . Αν ειναι αληθεια οτι δεν κατανοουν. Με εντυπωσιαζει αυτο τρομερα.
ε να στο κρύψει?Ειλικρινα εριναλ πιο αστεια τυπισσα δεν εχω συναντησει ξανα.... λες εμενα κακομοιρη τρομαρα σου
ε να στο κρύψει?
το βρήκες βρεβρε μηπως ειστε καμια τρομοκρατικη?
το βρήκες βρε