tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
εχω γινει και βεγκαν![]()
το αγγουράκι ολόκληρο το τρώς ή σε φέτες ??
εχω γινει και βεγκαν![]()
Ω ρε ομορφαααααααααααααντρα μουυυυυυυυυυυυυεχω γινει και βεγκαν![]()
γεμιστο με μελιτζανατο αγγουράκι ολόκληρο το τρώς ή σε φέτες ??![]()
σε φετες να υποθεσω με ξυδακι.....το αγγουράκι ολόκληρο το τρώς ή σε φέτες ??![]()
αυτο τωρα πως γινεται ?γεμιστο με μελιτζανα![]()
γεμιστο με μελιτζανα![]()
ολο και κατι θα ξερεις περισσοτερο επι του γλυστρηματοςκαι τυλιχτό σε πιπεριά γα να γλυστράει φαντάζομαι![]()
![]()
ΟΙ καλοι ιδιωτες....Στέλνουν στο Λονδίνο ελληνικές εισπράξεις
ΟΙ καλοι ιδιωτες....
νομιζω βγαλανε μια ανακοινωση οι μπατσοι οτι θελουν να τους συλλαβουν...κατι τετοιο επιασε το αυτι μου...αν υπαρχει κανα λινκ βαλτε...www.iimmgg.com/image/cff909b5db53eb63aaf6c77d6fa72a10][/URL]
Επιστολή-προειδοποίηση για εντάλματα σύλληψης !!!!!
νομιζω βγαλανε μια ανακοινωση οι μπατσοι οτι θελουν να τους συλλαβουν...κατι τετοιο επιασε το αυτι μου...αν υπαρχει κανα λινκ βαλτε...
αλλα μουνοπανα "πατριωτες" ντεμεκ...Να δω αν αυτος ο φραχτης φτιαχτει,σε τι θα χρησιμεψει,ΓΙΑ τους εξω να μην μπαινουν μεσα η ΓΙΑ τους μεσα να μην μπορουν να βγουν εξω...1,05 το 2ο σεναριο βρωμαει!Εδώ το κάνουν οι καλοί πατριώτες που υπέγραψαν και για το φράχτη![]()
![]()
Το 1,05 ήταν εξαιρετική απόδοση. Τώρα έπεσε φραγή.αλλα μουνοπανα "πατριωτες" ντεμεκ...Να δω αν αυτος ο φραχτης φτιαχτει,σε τι θα χρησιμεψει,ΓΙΑ τους εξω να μην μπαινουν μεσα η ΓΙΑ τους μεσα να μην μπορουν να βγουν εξω...1,05 το 2ο σεναριο βρωμαει!