Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
όχι μπορούσε όμως να αγοράσει καινούργιο αυτοκίνητο κάθε 7-8 χρόνια και μάλιστα στα μέτρα του και τις οικονομικές του δυνατότητες και η κυρά του αντί να αρματωθεί τα λουί σαιζλόνγκ και λουί βουιτόν να φορέσει κανένα φορεματάκι καλόγουστο που να κρύβει τον αχλαδόκωλο της φτιαγμένο από ελληνική βιοτεχνία για να δίνει δουλειά και σε κανέναν έλληνα...
Υποκλινομαι.....  :thumbsup:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
δεν το εκλεψε το αυτοκινητο, το πληρωσε! και δε νομιζω οτι το προβλημα του κρατικου προϋπολογισμου ειναι οι δοσεις για τα αυτοκινητα που αγορασαν οι ελληνες....

οσο για τις ελληνικες βιοτεχνιες, ποια ακριβως πολιτικη της εκλεισε ολες? μηπως η νεοφιλελευθερη που υποστηριζεις εσυ και η οποια δινει χαντικαπ 100-0 στις ξενες πολυεθνικες εναντι των ντοπιων βιοτεχνιων? Αν ναι, ποιος ο λογος να τη συνεχισουμε λοιπον?

αλλο ρώτησες και άλλη παπαριά σέρνεις τώρα..

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
όχι μπορούσε όμως να αγοράσει καινούργιο αυτοκίνητο κάθε 7-8 χρόνια και μάλιστα στα μέτρα του και τις οικονομικές του δυνατότητες και η κυρά του αντί να αρματωθεί τα λουί σαιζλόνγκ και λουί βουιτόν να φορέσει κανένα φορεματάκι καλόγουστο που να κρύβει τον αχλαδόκωλο της φτιαγμένο από ελληνική βιοτεχνία για να δίνει δουλειά και σε κανέναν έλληνα...

:2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

η λαική σοφία που λέει "ξεβράκωτος βρακί δεν είχε τόχε τόχεσε" περιγράφει με πολύ απλά την κατάσταση του έλληνα αλλα και της χώρας .. τίποτε άλλο...

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
73
Like
3.103
Πόντοι
13.025
η λαική σοφία που λέει "ξεβράκωτος βρακί δεν είχε τόχε τόχεσε" περιγράφει με πολύ απλά την κατάσταση του έλληνα αλλα και της χώρας .. τίποτε άλλο...
Η λαική ΣΟΦΙΑ λέει κιόλας ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΗ ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ Ε?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
δεν το εκλεψε το αυτοκινητο, το πληρωσε! και δε νομιζω οτι το προβλημα του κρατικου προϋπολογισμου ειναι οι δοσεις για τα αυτοκινητα που αγορασαν οι ελληνες....

οσο για τις ελληνικες βιοτεχνιες, ποια ακριβως πολιτικη της εκλεισε ολες? μηπως η νεοφιλελευθερη που υποστηριζεις εσυ και η οποια δινει χαντικαπ 100-0 στις ξενες πολυεθνικες εναντι των ντοπιων βιοτεχνιων? Αν ναι, ποιος ο λογος να τη συνεχισουμε λοιπον?
Βρε συ αυτο που σου λεει ο τραμουντανας εναι μια μικρογραφια του παγκοσμιου οικονομικου συστηματος και βασικες αρχες της στοιχειωδους οικονομιας....

Οταν δεν εχεις μια στην τσεπη σου, τοτε προσπαθεις να φτιαξεις μια βαση αναλογα με τις δυνατοτητες σου, στερωντας απο τον εαυτο σου αρκετα πραγματα, αρχικα....
Οταν φτιαξεις μια βαση λοιπον, ολα πανε μονα τους, οταν δεν παρεκλινεις των δυνατοτητων σου.....

Πιο απλα δεν μπορω να στο πω καθοτι περιορισμενων γνωσεων

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Η λαική ΣΟΦΙΑ λέει κιόλας ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΗ ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ Ε?

αυτό μένει να αποδειχτεί.. καμμιά φορά και η λαική σοφία πεφτει έξω..

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Μαζί σου και σε αυτό ΑΛΛΑ τότε ο ΕΛΛΗΝΑΣ άντεχε δεν των έιχαν καλομάθει,δούλευε στα χωράφια,είχε επαφή με την δυσκολία καθημερινώς,ήταν σκληροτράχηλος,δεν ήταν ΚΟΥΡΑΔΑΣ ΤΡΩΓΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΣΙΑ ΤΟΥ ΤΩΝ ΑΓΛΕΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΑ GOODYS,ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΜΑUL,ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΓΕ ΤΗΝ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΟΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤV ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ DANCING WITH THE STARS KAI ΤΟΣΑ  άλλα TRASH,δύσκολα τα πράγματα εγώ στο δρόμο θα είμαι αμα θες να συναντηθούμε,δεν γουστάρω ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ.
κοιτα, η απαξιωση των ελληνων και των δυνατοτητων τους ειναι εργο ΠΠων.... συντομα θα εκπλαγεις με το που μπορει να βρει ο μεσος ελληνας μεσα του το παθος και την αυτοθυσια που χρειαζεται για να απαλλαγει απο τους δυναστες του!

οσο για τον δρομο....εγω ειμαι φιλε μου ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ εξω απο τον Μαϊο και μπορω με σιγουρια να πω πως αυτη τη φορα ουτε οι ΚΚΕδες, ουτε οι ΣΥΡΙΖαιοι ουτε οι ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα καταφερουν να χειραγωγησουν και να καταπνιξουν την οργη του κοσμου!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Σωστη η σοφια ..... μονο που εδω, αλλος ειναι ο κλεφτης και αλλος ο νοικοκυρης  ;)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
κοιτα, η απαξιωση των ελληνων και των δυνατοτητων τους ειναι εργο ΠΠων.... συντομα θα εκπλαγεις με το που μπορει να βρει ο μεσος ελληνας μεσα του το παθος και την αυτοθυσια που χρειαζεται για να απαλλαγει απο τους δυναστες του!

οσο για τον δρομο....εγω ειμαι φιλε μου ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ εξω απο τον Μαϊο και μπορω με σιγουρια να πω πως αυτη τη φορα ουτε οι ΚΚΕδες, ουτε οι ΣΥΡΙΖαιοι ουτε οι ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα καταφερουν να χειραγωγησουν και να καταπνιξουν την οργη του κοσμου!!!

ο έλληνας πρέπει πρώτα να απαλλαγεί από τον εαυτό του.. αυτός είναι και ο δυνάστης του και κανένας αλλος...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
αλλο ρώτησες και άλλη παπαριά σέρνεις τώρα..
εσυ το εριξες στις ελληνικες βιοτεχνιες οχι εγω, σου απαντω λοιπον πως ο λογος που δεν υπαρχουν ελληνικες βιοτεχνιες για να παιρνουν οι ελλεηνιδες φορεματακια και να κρυβουν τις αχλαδοκωλαρες τους, ειναι οι πολιτικες που υποστηριζεις!

αρα εσυ εισαι ο κωλοτουμπας και ο πανασχετος αμα θες ταυτοχρονα ελληνικες βιοτεχνιες σε διεθνιστικο εμπορικο πολυεθνικο περιβαλλον...

ρουφα το αυγο σου τωρα :birdman:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ο έλληνας πρέπει πρώτα να απαλλαγεί από τον εαυτό του.. αυτός είναι και ο δυνάστης του και κανένας αλλος...
κανε λοιπον την αρχη και απαλλαξε τον τοπο και τον εαυτο σου απο σενα....

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
73
Like
3.103
Πόντοι
13.025

Ρε μέμος σαν ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΛΟΙ ΑΥΤΟΙ έχουν των ρόλο τους και εξυπηρετούν συμφέροντα,να δούμε τι θα γίνει ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΧΟΝΤΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,πέρα απο ΜΈΤΡΑ,ΚΑΙ ΦΑΛΙΜΕΝΤΟ ελπίζω οι φόβοι μου να ανήκουν στην σφαίρα της ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΜΟΥ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
εσυ το εριξες στις ελληνικες βιοτεχνιες οχι εγω, σου απαντω λοιπον πως ο λογος που δεν υπαρχουν ελληνικες βιοτεχνιες για να παιρνουν οι ελλεηνιδες φορεματακια και να κρυβουν τις αχλαδοκωλαρες τους, ειναι οι πολιτικες που υποστηριζεις!

αρα εσυ εισαι ο κωλοτουμπας και ο πανασχετος αμα θες ταυτοχρονα ελληνικες βιοτεχνιες σε διεθνιστικο εμπορικο πολυεθνικο περιβαλλον...

ρουφα το αυγο σου τωρα :birdman:

εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως επιβιώνουν γερμανικές, τσέχικες, ουκρανικές, νορβηγικές, αλγερινές, μαροκινές, τουρκικέςμ βουλγαρικές βιοτεχνίες σε διεθνιστικό πολυεθνικό περιβάλλον και δεν μπορούν να επιβιώσουν οι ελληνικές...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Βρε συ αυτο που σου λεει ο τραμουντανας εναι μια μικρογραφια του παγκοσμιου οικονομικου συστηματος και βασικες αρχες της στοιχειωδους οικονομιας....

Οταν δεν εχεις μια στην τσεπη σου, τοτε προσπαθεις να φτιαξεις μια βαση αναλογα με τις δυνατοτητες σου, στερωντας απο τον εαυτο σου αρκετα πραγματα, αρχικα....
Οταν φτιαξεις μια βαση λοιπον, ολα πανε μονα τους, οταν δεν παρεκλινεις των δυνατοτητων σου.....

Πιο απλα δεν μπορω να στο πω καθοτι περιορισμενων γνωσεων
βασικα ο τραμουντανας λεει μαλακιες....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
κανε λοιπον την αρχη και απαλλαξε τον τοπο και τον εαυτο σου απο σενα....
εγώ φίλε τον εαυτό μου τον έχω απαλλάξει από τα δεινά της φυλής... όσο για την απαλλαγή του τόπου από μένα...

εεεε περιμένω να σε νεκροφιλήσω βρε πρώτα...  :birdman:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ο ελληνας εχει προδιαγεγραμμενο μελλον πλεον στον κοσμο.....ή θα κατσει να γινει ο νεος οβραιος που στοχοποιει η γερμανικη πολιτικη ταξη πραγματων,ο μονιμος αποδιοπομπαιος τραγος των παντων δεινων της κατα τα αλλα cool και γαματης ευρωπης(ας γελασουμε ολοι μαζι με το οικονομικο σαψαλο που ηθελε και παντοκρατορια μεσω ευρω) ή θα αναζητησει εγκαιρα συμμαχιες αλλου που τον θελουν και τον εκτιμανε ακομα.....και ο νοων νοειτω ;)

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
73
Like
3.103
Πόντοι
13.025
Σωστη η σοφια ..... μονο που εδω, αλλος ειναι ο κλεφτης και αλλος ο νοικοκυρης  ;)
Εγω ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑ,ΠΙΟ ΠΟΛΥ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΥΣ,τους ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΜΙΛΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως επιβιώνουν γερμανικές, τσέχικες, ουκρανικές, νορβηγικές, αλγερινές, μαροκινές, τουρκικέςμ βουλγαρικές βιοτεχνίες σε διεθνιστικό πολυεθνικό περιβάλλον και δεν μπορούν να επιβιώσουν οι ελληνικές...
πολυ απλα.....δεν υπαρχουν πλεον ελληνικες επιχειρησεις...... :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Λαθος....

Ο ελληνας θα πρεπει να χτυπησει καιρια τους δυναστες του και να δωσει μηνυμα, οτι δεν θα ανεχθει αλλη εκμεταλλευση απο κανεναν

Οι δυναστες του, ειναι αυτοι που με τον τροπο τους, τον εφεραν σε αυτη την θεση......

Η νοοτροπια ειναι μια καραμελα, που θα πρεπει να σταματησει να πιπιλιεται καποτε και να δουμε ολοι την αληθεια καταματα.....

Οι ελληνες κανουν ολες τις δουλειες οταν υπαρχουν ΙΣΟΤΙΜΑ κινητρα και αποδοσεις....

Πιο παλια ελληνες δεν εργαζονταν παντου ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom