Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Δεν αναιρεί το ένα το άλλο τύπε...
Στην τελική οι γύπες δεν ορμούν στα υγιή ζώα...
Βέβαια αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι τον Οκτώβρη του 2009 η κατάσταση ήταν ακόμη αντιστρέψιμη.
Τα υπόλοιπα θα τα γράψει εν καιρώ ο ιστορικός του μέλλοντος.

:thumbsup:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
κάτι ζώα τύπου gabadoo δεν έχουν συνειδητοποιήσει πως η σημερινή κατάσταση θα είναι παράδεισος σε σχέση με πιθανή επιστροφή στη δραχμή....
ονειρεμένος παράδεισος....
και γω που είμαι ζώο έχω κάποιες απορίες.....που θέλω να μου τις απαντήσεις με κατευθείαν κομματική απάντηση.

α.
πόσα απο τα 138 δις που θα μας δανείσουν θα πάει για αποπληρωμή τόκων δανείων και πόσα για μισθούς συντάξεις και εσωτερική κατανάλωση
β.
πόσα απο αυτά που ήδη μας δάνεισαν πήγαν για αποπληρωμή μισθών και συντάξεων και πόσα για τόκους χρεών.
γ.
πόσα χρειαζόμαστε για να ζήσουμε και εάν φτάνει το ΑΕΠ μας έστω και έτσι ΧΩΡΙΣ τους τόκους και τις συντάξεις.
δ.
πόσο είναι το ελλειμμα (αν υπάρχει) χωρίς χρέη.
ε.
εάν φύγουμε απο το ευρώ πόσοι (ακόμα και εάν δεν επιστρέψουμε στη δραχμη) μέχρι να πάμε σε αυτήν θα ΔΕΧΘΟΥΝ με διακρατική συμφωνία να μας δίνουν πετρέλαιο και να χρησιμοποιούμε το συνάλλαγμά τους για τις καθημερινές μας συναλλαγές.
(εγώ βλέπω τουλάχοστιν τρεις, κάτι φουκαράδες που λέγονται ΗΠΑ Ρωσσία και Κινα).

κλείνοντας ΚΑΙ Σένα και τα λοιπά ΝΔ και πασόκ ΣΑ΅ΓΡΑΦΩ ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ.
Εάν είναι να εξαθλιωθώ για να ζούνε οι γερμανόπουστες με χρυσά κουτάλια φχαριστώ ΔΕ ΘΑ Πάρω.
προτιμώ να εξαθλιωθώ και να καταστρέψω τη ΓΑΜΩΦΑΡΑ που ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΕ έναν ολόκλητο κόσμο 2 ΦΟΡΕΣ και προσπαθεί ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ.

Πόσοι έλληνες πέθαιναν το 41-44 απο πείνα δυστυχία εκτελέσεις εξαθλίωση απο τα μουνιά ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΟΥΝΩΝ;
Ο χίτλερ μόνος του εκτελούσε ελληνες ή οι παππούδες απο τα μουνιά που σήμερα ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ;

Στον ΒΠΠ δεν είχα ούτε την υποδομή ούτε τα εφόδια ούτε το στράτευμα ούτε την δυνατότητα να τους γαμήσω τα ράμματα.
ΚΑι εν τέλει μου ΤΑ ΓΑΜΗΣΑΝ αυτοί ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕ ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΛΗΞΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ.
τώρα λοιπόν εγώ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΗΞΩ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ.

οι αρχαίοι έλεγαν το
ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ
70 χρόνια μετά ο έλληνας μπορεί να προβεί ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΣΟΦΗ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΠΠ.
να μην ξαναεπιτρέψει ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ ΟΥΝΟ Η ΔΕΝΞΕΡΩΓΩΤΙΑΛΛΟ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΗΠΕΙΡΟ ΣΕ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ.
τελεία.

Υ.Γ.
μην κωλοτρίβεσαι ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΛΑ ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ.
ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΩΕΙ ΜΠΡΙΤΖΟΛΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ......

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Μέμος σαν ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥ?ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΒΑΖΟΥΝΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ.
Αυτοι κανουν τη δουλεια τους και εμεις (ο λαος) τη δικια μας λοιπον...

δεν αναγνωριζουμε λοιπον σεντ, και να πανε να γαμηθουν και αυτοι και τα υπαλληλακια τους, να πανε να τα ζητησουνε απο τους βουλευτες που δεχθηκαν αυτες τις συμβασεις εν αγνοια και παρολη την αντιδραση του λαου!

τελος!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ο νομιμος τοκος δεν αφορα μονο τραπεζες.
Αφορα και τα ιδιωτικα δανεια.
Το θεμα δεν χρηζει περαιτερω συζητησης.
Ο τοκογλυφος φταιει.
ΠΑΝΤΑ. Τελος.
Φταιει που εκμεταλλευεται τα χρηματα του, βασιζομενος στην αδυναμια σου ?

Μαλιστα ....

Οι τραπεζες δηλαδη που τα βρισκουν με 1-2% και στα δανειζουν με 16-20% τι κανουν δηλαδη ?

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ευδοκιμούν φαινόμενα....Κανέλλη?

βγήκε στο BBC και η παρουσιάστρια σχεδόν γελούσε με το τσίρκο της(με φόντο την Ακρόπολη!!!)

aaaa
θα διαφωνησω

μια χαρα τα ειπε..και σε πολυ καλα αγγλικα

Όντως στη συγκεκριμένη εκπομπή μια χαρά τα είπε.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

δεν αναγνωριζουμε λοιπον σεντ, και να πανε να γαμηθουν και αυτοι και τα υπαλληλακια τους, να πανε να τα ζητησουνε απο τους βουλευτες που δεχθηκαν αυτες τις συμβασεις εν αγνοια και παρολη την αντιδραση του λαου!

τελος!
Αυτο ναι .....

Ολα εγιναν χωρις διενεργεια δημοψηφισματος ωστε να ξερει ο λαος τι γινεται

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Φταιει που εκμεταλλευεται τα χρηματα του, βασιζομενος στην αδυναμια σου ?

Μαλιστα ....

Οι τραπεζες δηλαδη που τα βρισκουν με 1-2% και στα δανειζουν με 16-20% τι κανουν δηλαδη ?
αργησες λιγο ν ακαταλαβεις οτι στο ελληνικο συστημα οι τοκογλυφοι ειναι οι τραπεζες....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Και; Επειδή δεν υπάρχει εξαναγκασμός, αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει παρανομία;

Ξανθιά είσαι;
Η παρανομια ειναι και στους δυο αν το παμε ετσι.....

Κοψε τις μαλακιες περι αγγελικουλας και ξανθιας, αν θες να ανταλλαξουμε μερικες αποψεις
Διαφορετικα πες μου ξεκαθαρα τι θες, να ξεκινησω σου μιλαω κι εγω στο ιδιο μοτιβο

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
73
Like
3.103
Πόντοι
13.025

τελος!
Μαζί σου ΑΠΛΑ μιλάμε για οργανισμό ο οποίος εχει διαλύσει ισωπεδώσει και εξαθλιώσει πολλές χώρες του πλανήτη,και έχουν τα μέσα και το χρήμα να εξαγοράζουν,να κινούν,και να δημιουργούν καταστάσεις πιέσης,εδω δεν έχουμε να κάνουμε με των γείτονα μας που τσακωνώμαστε για πολιτικά παίζαμε φάπες,και μετά τα πίναμε στο καφένειο,και δεν τρέχει τίποτα ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΓΓΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΘΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ,δεν ξέρω αν μπορεί ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
και γω που είμαι ζώο έχω κάποιες απορίες.....που θέλω να μου τις απαντήσεις με κατευθείαν κομματική απάντηση.

α.
πόσα απο τα 138 δις που θα μας δανείσουν θα πάει για αποπληρωμή τόκων δανείων και πόσα για μισθούς συντάξεις και εσωτερική κατανάλωση
β.
πόσα απο αυτά που ήδη μας δάνεισαν πήγαν για αποπληρωμή μισθών και συντάξεων και πόσα για τόκους χρεών.
γ.
πόσα χρειαζόμαστε για να ζήσουμε και εάν φτάνει το ΑΕΠ μας έστω και έτσι ΧΩΡΙΣ τους τόκους και τις συντάξεις.
δ.
πόσο είναι το ελλειμμα (αν υπάρχει) χωρίς χρέη.
ε.
εάν φύγουμε απο το ευρώ πόσοι (ακόμα και εάν δεν επιστρέψουμε στη δραχμη) μέχρι να πάμε σε αυτήν θα ΔΕΧΘΟΥΝ με διακρατική συμφωνία να μας δίνουν πετρέλαιο και να χρησιμοποιούμε το συνάλλαγμά τους για τις καθημερινές μας συναλλαγές.
(εγώ βλέπω τουλάχοστιν τρεις, κάτι φουκαράδες που λέγονται ΗΠΑ Ρωσσία και Κινα).

απαντήσεις

(α) 35 δις ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών , 30 δις μπροστάντζα στους δανειστές, 8-10 δις για ελλείματα ετών 2012-2013-2014 τα ρέστα σε αποπληρωμές παλαιοτέρων δανείων
(β) από τα 85 περίπου δις που μέχρι στιγμής μας δανείσανε 18 δις περίπου πήγανε για μισθούς, συντάξεις και γενικότερο πρωτογενές ελλειμα, τα ρέστα για αποπληρωμή τόκων (περίπου 35 δις) και αναχρηματοδότηση χρέους που έληξε
(γ) Το δημόσιο το 2010 είχε έσοδα 50 δις περίπου και έξοδα χωρίς τόκους 60 δις δηλαδή του λείπανε 10δις ... το 2011 του λείπανε γύρω στα 7 δις το 2012 εκιμάται ότι θα του λείψουνε 3 δις (πάντα χωρίς να λογαριάζουμε τους τόκους).. από κει και πέρα βάζεις τόκους και ιδού τι λείπει
(δ) δες το (γ)
(ε) ναι αλλά με τι όρους και προυποθέσεις.. και μεταξύ μας ρούβλι και γουάν δεν είναι και ότι καλύτερο..

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
αργησες λιγο ν ακαταλαβεις οτι στο ελληνικο συστημα οι τοκογλυφοι ειναι οι τραπεζες....
Αν και ολιγον ασχετο με το θεμα..... να σου εξηγησω εν συντομια.

Φιλε μου το τελευταιο δανειο το πηρα το 90-91 το οποιο αποπληρωσα μεχρι το 92 αν θυμαμαι καλα ....

Ειμαι της αποψης εχω ψωνιζω, δεν εχω δεν ψωνιζω και περιμενω με υπομονη, να μαζεψω αυτα που χρειαζομαι (οποτε τα μαζεψω) για να ψωνισω οτι θελω.........

Τοσο δυσκολο ειναι για τους περισσοτερους αυτο ?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Μαζί σου ΑΠΛΑ μιλάμε για οργανισμό ο οποίος εχει διαλύσει ισωπεδώσει και εξαθλιώσει πολλές χώρες του πλανήτη,και έχουν τα μέσα και το χρήμα να εξαγοράζουν,να κινούν,και να δημιουργούν καταστάσεις πιέσης,εδω δεν έχουμε να κάνουμε με των γείτονα μας που τσακωνώμαστε για πολιτικά παίζαμε φάπες,και μετά τα πίναμε στο καφένειο,και δεν τρέχει τίποτα ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΓΓΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΘΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ,δεν ξέρω αν μπορεί ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.
και το '40 ειχαμε να κανουμε με μια πολεμικη μηχανη προτυπο η οποια επαιρνε χωρες ολοκληρες σε 3 ημερες και η οποια ηταν ο φοβος και ο τρομος σε ολο τον κοσμο...  τι επρεπε να πουνε οι παπουδες μας? αστο μωρε γιατι μπορει να εχουμε και θυματα?

η ιστορια δειχνει πως τουτος εδω ο λαος εχει την καταρα ΠΑΝΤΑ να τα βαζει και να ΝΙΚΑ εχθρους μεγαλυτερους και ισχυροτερους!

alors c'est la guerre λοιπον (που ελεγε και ο τζωννυ κονιακ)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Αν και ολιγον ασχετο με το θεμα..... να σου εξηγησω εν συντομια.

Φιλε μου το τελευταιο δανειο το πηρα το 90-91 το οποιο αποπληρωσα μεχρι το 92 αν θυμαμαι καλα ....

Ειμαι της αποψης εχω ψωνιζω, δεν εχω δεν ψωνιζω και περιμενω με υπομονη, να μαζεψω αυτα που χρειαζομαι (οποτε τα μαζεψω) για να ψωνισω οτι θελω.........

Τοσο δυσκολο ειναι για τους περισσοτερους αυτο ?

μα είναι δυνατόν ο ελληνας να ζήσει χωρίς καινούργιο αυτοκίνητο κάθε τρία χρόνια και η ελλεηνίδα χωρίς λουί σαιζλονγκ  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
μα είναι δυνατόν ο ελληνας να ζήσει χωρίς καινούργιο αυτοκίνητο κάθε τρία χρόνια και η ελλεηνίδα χωρίς λουί σαιζλονγκ  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
αρα δεν φταιει ο τοκογλυφος για τον καλο που κουβαλανε.....

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ενω θαπρεπε να ζει χωρις αυτοκινητο και η γυναικα του να καθεται σε κορμους και λιθαρια?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ενω θαπρεπε να ζει χωρις αυτοκινητο και η γυναικα του να καθεται σε κορμους και λιθαρια?

όχι μπορούσε όμως να αγοράσει καινούργιο αυτοκίνητο κάθε 7-8 χρόνια και μάλιστα στα μέτρα του και τις οικονομικές του δυνατότητες και η κυρά του αντί να αρματωθεί τα λουί σαιζλόνγκ και λουί βουιτόν να φορέσει κανένα φορεματάκι καλόγουστο που να κρύβει τον αχλαδόκωλο της φτιαγμένο από ελληνική βιοτεχνία για να δίνει δουλειά και σε κανέναν έλληνα...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
όχι μπορούσε όμως να αγοράσει καινούργιο αυτοκίνητο κάθε 7-8 χρόνια και μάλιστα στα μέτρα του και τις οικονομικές του δυνατότητες και η κυρά του αντί να αρματωθεί τα λουί σαιζλόνγκ και λουί βουιτόν να φορέσει κανένα φορεματάκι καλόγουστο που να κρύβει τον αχλαδόκωλο της φτιαγμένο από ελληνική βιοτεχνία για να δίνει δουλειά και σε κανέναν έλληνα...
δεν το εκλεψε το αυτοκινητο, το πληρωσε! και δε νομιζω οτι το προβλημα του κρατικου προϋπολογισμου ειναι οι δοσεις για τα αυτοκινητα που αγορασαν οι ελληνες....

οσο για τις ελληνικες βιοτεχνιες, ποια ακριβως πολιτικη της εκλεισε ολες? μηπως η νεοφιλελευθερη που υποστηριζεις εσυ και η οποια δινει χαντικαπ 100-0 στις ξενες πολυεθνικες εναντι των ντοπιων βιοτεχνιων? Αν ναι, ποιος ο λογος να τη συνεχισουμε λοιπον?

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
73
Like
3.103
Πόντοι
13.025
και το '40 ειχαμε να κανουμε με μια πολεμικη μηχανη προτυπο η οποια επαιρνε χωρες ολοκληρες σε 3 ημερες και η οποια ηταν ο φοβος και ο τρομος σε ολο τον κοσμο...  τι επρεπε να πουνε οι παπουδες μας? αστο μωρε γιατι μπορει να εχουμε και θυματα?

η ιστορια δειχνει πως τουτος εδω ο λαος εχει την καταρα ΠΑΝΤΑ να τα βαζει και να ΝΙΚΑ εχθρους μεγαλυτερους και ισχυροτερους!

alors c'est la guerre λοιπον (που ελεγε και ο τζωννυ κονιακ)
Μαζί σου και σε αυτό ΑΛΛΑ τότε ο ΕΛΛΗΝΑΣ άντεχε δεν των έιχαν καλομάθει,δούλευε στα χωράφια,είχε επαφή με την δυσκολία καθημερινώς,ήταν σκληροτράχηλος,δεν ήταν ΚΟΥΡΑΔΑΣ ΤΡΩΓΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΣΙΑ ΤΟΥ ΤΩΝ ΑΓΛΕΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΑ GOODYS,ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΜΑUL,ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΓΕ ΤΗΝ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΟΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤV ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ DANCING WITH THE STARS KAI ΤΟΣΑ  άλλα TRASH,δύσκολα τα πράγματα εγώ στο δρόμο θα είμαι αμα θες να συναντηθούμε,δεν γουστάρω ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom