κάτι ζώα τύπου gabadoo δεν έχουν συνειδητοποιήσει πως η σημερινή κατάσταση θα είναι παράδεισος σε σχέση με πιθανή επιστροφή στη δραχμή....
ονειρεμένος παράδεισος....
και γω που είμαι ζώο έχω κάποιες απορίες.....που θέλω να μου τις απαντήσεις με κατευθείαν κομματική απάντηση.
α.
πόσα απο τα 138 δις που θα μας δανείσουν θα πάει για αποπληρωμή τόκων δανείων και πόσα για μισθούς συντάξεις και εσωτερική κατανάλωση
β.
πόσα απο αυτά που ήδη μας δάνεισαν πήγαν για αποπληρωμή μισθών και συντάξεων και πόσα για τόκους χρεών.
γ.
πόσα χρειαζόμαστε για να ζήσουμε και εάν φτάνει το ΑΕΠ μας έστω και έτσι ΧΩΡΙΣ τους τόκους και τις συντάξεις.
δ.
πόσο είναι το ελλειμμα (αν υπάρχει) χωρίς χρέη.
ε.
εάν φύγουμε απο το ευρώ πόσοι (ακόμα και εάν δεν επιστρέψουμε στη δραχμη) μέχρι να πάμε σε αυτήν θα ΔΕΧΘΟΥΝ με διακρατική συμφωνία να μας δίνουν πετρέλαιο και να χρησιμοποιούμε το συνάλλαγμά τους για τις καθημερινές μας συναλλαγές.
(εγώ βλέπω τουλάχοστιν τρεις, κάτι φουκαράδες που λέγονται ΗΠΑ Ρωσσία και Κινα).
κλείνοντας ΚΑΙ Σένα και τα λοιπά ΝΔ και πασόκ ΣΑ΅ΓΡΑΦΩ ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ.
Εάν είναι να εξαθλιωθώ για να ζούνε οι γερμανόπουστες με χρυσά κουτάλια φχαριστώ ΔΕ ΘΑ Πάρω.
προτιμώ να εξαθλιωθώ και να καταστρέψω τη ΓΑΜΩΦΑΡΑ που ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΕ έναν ολόκλητο κόσμο 2 ΦΟΡΕΣ και προσπαθεί ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ.
Πόσοι έλληνες πέθαιναν το 41-44 απο πείνα δυστυχία εκτελέσεις εξαθλίωση απο τα μουνιά ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΟΥΝΩΝ;
Ο χίτλερ μόνος του εκτελούσε ελληνες ή οι παππούδες απο τα μουνιά που σήμερα ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ;
Στον ΒΠΠ δεν είχα ούτε την υποδομή ούτε τα εφόδια ούτε το στράτευμα ούτε την δυνατότητα να τους γαμήσω τα ράμματα.
ΚΑι εν τέλει μου ΤΑ ΓΑΜΗΣΑΝ αυτοί ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕ ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΛΗΞΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ.
τώρα λοιπόν εγώ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΗΞΩ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ.
οι αρχαίοι έλεγαν το
ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ
70 χρόνια μετά ο έλληνας μπορεί να προβεί ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΣΟΦΗ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΠΠ.
να μην ξαναεπιτρέψει ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ ΟΥΝΟ Η ΔΕΝΞΕΡΩΓΩΤΙΑΛΛΟ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΗΠΕΙΡΟ ΣΕ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ.
τελεία.
Υ.Γ.
μην κωλοτρίβεσαι ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΛΑ ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ.
ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΩΕΙ ΜΠΡΙΤΖΟΛΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ......