Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ο ελληνας εχει προδιαγεγραμμενο μελλον πλεον στον κοσμο.....ή θα κατσει να γινει ο νεος οβραιος που στοχοποιει η γερμανικη πολιτικη ταξη πραγματων,ο μονιμος αποδιοπομπαιος τραγος των παντων δεινων της κατα τα αλλα cool και γαματης ευρωπης(ας γελασουμε ολοι μαζι με το οικονομικο σαψαλο που ηθελε και παντοκρατορια μεσω ευρω) ή θα αναζητησει εγκαιρα συμμαχιες αλλου που τον θελουν και τον εκτιμανε ακομα και έχουν συμφέροντα ακόμα .....και ο νοων νοειτω ;)

έτσι είναι το σωστό...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως επιβιώνουν γερμανικές, τσέχικες, ουκρανικές, νορβηγικές, αλγερινές, μαροκινές, τουρκικέςμ βουλγαρικές βιοτεχνίες σε διεθνιστικό πολυεθνικό περιβάλλον και δεν μπορούν να επιβιώσουν οι ελληνικές...
μηπως επειδη ΚΑΜΙΑ απο αυτες τις χωρες δεν εχει ευρω αλλα το δικο τους ΕΘΝΙΚΟ νομισμα?  :birdman:

εντιτ: το ευρω αμφιβαλλεις οτι φιαχτηκε στα μετρα της γερμανικης οικονομιας? η οποια βεβαια εχει κατα συμπτωση χρεος υπερπολλαπλασιο της Ελλαδας και με μαγειρεμα στοιχειων και εξαθλιωση των νοτιων χωρων δεν εχει μπει ακομη στον τορβα..

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
εγώ φίλε τον εαυτό μου τον έχω απαλλάξει από τα δεινά της φυλής... όσο για την απαλλαγή του τόπου από μένα...

εεεε περιμένω να σε νεκροφιλήσω βρε πρώτα...  :birdman:
δηλαδη οι ελληνες δεν πλακωνονται στα καλαθια της οξφορντ στρητ?  :birdman:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
έτσι είναι το σωστό...
φυσικα ετσι ειναι....ολοι να μας πηδηξουν θελουν.....αυτο δεν ειναι κατ αναγκη κακο....σε σαιτ με μπουρδελα ειμεθα....

αν η ελλαδα του σημερα καταντησε πορνη καλο ειναι να επιλεξει τουλαχιστον τον καλυτερο νταβατζη που θα της δωσει το καλυτερο μεροκαματο......ή τουλαχιστον να μην δωσει και κωλο τζαμπα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Λαθος....

Ο ελληνας θα πρεπει να χτυπησει καιρια τους δυναστες του και να δωσει μηνυμα, οτι δεν θα ανεχθει αλλη εκμεταλλευση απο κανεναν

Οι δυναστες του, ειναι αυτοι που με τον τροπο τους, τον εφεραν σε αυτη την θεση......

Η νοοτροπια ειναι μια καραμελα, που θα πρεπει να σταματησει να πιπιλιεται καποτε και να δουμε ολοι την αληθεια καταματα.....

Οι ελληνες κανουν ολες τις δουλειες οταν υπαρχουν ΙΣΟΤΙΜΑ κινητρα και αποδοσεις....

Πιο παλια ελληνες δεν εργαζονταν παντου ?

επαναλαμβάνω.. δυνάστης του έλληνα είναι ο ίδιος του ο εαυτός και η νοοτροπία του.. δυνάστης του έλληνα είναι η νοοτροπία Βασιλάκη Καίλα και μυξοκλάματος σε κάθε μαλακία που έκανε και η προσπάθεια δικαιολόγησης της με κάθε τρόπο και με του λογική "Μπαμπάκο δεν φταίω εγώ .. ο άλλος φταίει".. αυτός είναι ο δυνάστης του έλληνα...

τα άλλα είναι φιλολογίες για να αποφύγουμε τον κακό μας εαυτό..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
μηπως επειδη ΚΑΜΙΑ απο αυτες τις χωρες δεν εχει ευρω αλλα το δικο τους ΕΘΝΙΚΟ νομισμα?  :birdman:

η γερμανια επέστρεψε στο μάρκο ??? πότε ρε έγινε αυτό και δεν το πήρα χαμπάρι???  :birdman:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εγω ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑ,ΠΙΟ ΠΟΛΥ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΥΣ,τους ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΜΙΛΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
Αυτο δυστυχως το ειδαμε, βλεπουμε και θα βλεπουμε παντα ολοι φιλε μου και σε αυτο εχεις απολυτο δικιο, υπο αλλη σκοπια και θεματολογια, που δεν ειναι της παρουσης

Αλλωστε στην παρουσα κατασταση ειναι εμπλεκομενα μονο τα λαμογια της ευρωπης για να μην πω του κοσμου με εξιλαστηρια θυματα εμας

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Λαθος....

Ο ελληνας θα πρεπει να χτυπησει καιρια τους δυναστες του και να δωσει μηνυμα, οτι δεν θα ανεχθει αλλη εκμεταλλευση απο κανεναν

Οι δυναστες του, ειναι αυτοι που με τον τροπο τους, τον εφεραν σε αυτη την θεση......

Η νοοτροπια ειναι μια καραμελα, που θα πρεπει να σταματησει να πιπιλιεται καποτε και να δουμε ολοι την αληθεια καταματα.....

Οι ελληνες κανουν ολες τις δουλειες οταν υπαρχουν ΙΣΟΤΙΜΑ κινητρα και αποδοσεις....

Πιο παλια ελληνες δεν εργαζονταν παντου ?
σωστός στα περισσότερα

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
73
Like
3.106
Πόντοι
13.025
φυσικα ετσι ειναι....ολοι να μας πηδηξουν θελουν.....αυτο δεν ειναι κατ αναγκη κακο....σε σαιτ με μπουρδελα ειμεθα....

αν η ελλαδα του σημερα καταντησε πορνη καλο ειναι να επιλεξει τουλαχιστον τον καλυτερο νταβατζη που θα της δωσει το καλυτερο μεροκαματο......ή τουλαχιστον να μην δωσει και κωλο τζαμπα
Μέχρι τώρα ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
επαναλαμβάνω.. δυνάστης του έλληνα είναι ο ίδιος του ο εαυτός και η νοοτροπία του.. δυνάστης του έλληνα είναι η νοοτροπία Βασιλάκη Καίλα και μυξοκλάματος σε κάθε μαλακία που έκανε και η προσπάθεια δικαιολόγησης της με κάθε τρόπο και με του λογική "Μπαμπάκο δεν φταίω εγώ .. ο άλλος φταίει".. αυτός είναι ο δυνάστης του έλληνα...

τα άλλα είναι φιλολογίες για να αποφύγουμε τον κακό μας εαυτό..
δεν ισχυει παντου αυτο τραμουντανα μου......
Ειναι ελαχιστες οι περιπτωσεις αυτες..... συνηθως φταινε μεγαλα συμφεροντα

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
73
Like
3.106
Πόντοι
13.025
Αυτο δυστυχως το ειδαμε, βλεπουμε και θα βλεπουμε παντα ολοι φιλε μου και σε αυτο εχεις απολυτο δικιο, υπο αλλη σκοπια και θεματολογια, που δεν ειναι της παρουσης

Αλλωστε στην παρουσα κατασταση ειναι εμπλεκομενα μονο τα λαμογια της ευρωπης για να μην πω του κοσμου με εξιλαστηρια θυματα εμας
Για ρίξε ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΓΙΑ ΔΕΣ ΠΟΣΟΙ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΛΑΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Για ρίξε ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΓΙΑ ΔΕΣ ΠΟΣΟΙ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΛΑΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.
Μιλαμε για μας τωρα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom