Επισκέπτης
Και το χειρότερο γι' αυτόν είναι ποιος έχει μείνει να συμφωνεί μαζί του...
Μόνο αυτός θα μπορούσε..
Και το χειρότερο γι' αυτόν είναι ποιος έχει μείνει να συμφωνεί μαζί του...
Δεν υπάρχει ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ,Χοντρός τζόγος ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΡΙΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΜΠΙΣΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΗΣΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ Ε?τιμόθεε δε μπορείς να καθυστερήσεις κάτι που έχει ήδη συντελεστεί.
χα χα το ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΡΜΕΟ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΙΕΘΝΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΛΥΤΩΝΑΜΕ,εξάλου ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΚΡΑΤΗ ΣΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ.αν κρίνουμε την εξέλιξη του σε άλλες χώρες, με λαούς περισσότερο πειθαρχημένους και σώφρονες μπορούμε να συμπεράνομεν και να προβλέψωμεν την εξέλιξιν του εις την χώραν μας...
οχι, δεν έχωμαζί σου.. έχεις να μου προτείνεις κάποιον/ους που μπορεί να το κάνει/ουν ????
Μην ανησυχείς.
Δε [size=14pt]ΘΑ[/size] χρεωκοπήσουμε..
Κάποια στιγμή είχα πει το Μάνο.
οχι, δεν έχω
το γεγονός πως δεν έχω να σου προτείνω εγώ δεν σημαίνει πως θα πρέπει να περιμένουμε να μας γαμήσουνε οι άχρηστοι
σε μπουρδελιάρικη γλώσσα
επειδή δεν έχεις βρει την πουτάνα την όμορφη και υγιή που θα σε κάνει να χύσεις απανωτά 3 φορές, δεν σημαίνει πως θα πας με αυτήν που έχει aids και σύφιλλη.
από το συγκεκριμένο σύστημα εγώ δεν περιμένω σωτηρία. Κάποια στιγμή είχα πει το Μάνο. Δεν ξέρω αν είναι αυτός η λύση ή κάποιος άλλος. Δεν μπορώ να σου προτείνω κάποιον.
Να σου προτείνουνε αυτοί που θέλουνε εκλογές σαν λύση στο πρόβλημά μας.
εγώ δεν θέλω εκλογές - κι ας μην με συμφέρει προσωπικά. Γιατί το πραγματικό προσωπικό μου συμφέρον είναι το μέλλον των παιδιών μου. Και καλά είναι τα λεφτά και τα ακίνητα που μπορεί να τους αφήσω αλλά προτιμώ να τους αφήσω ένα υγιές κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον, στο οποίο θα είναι περήφανα να ζούνε και θα ΘΕΛΟΥΝΕ να ζούνε.
αυτή τη στιγμή εγώ τα παιδιά μου θα τα έδιωχνα στο εξωτερικό ασυζητητί αν ήταν σε ηλικία που θα μπορούσε να γίνει.
Έτσι..Και καλά είναι τα λεφτά και τα ακίνητα που μπορεί να τους αφήσω αλλά προτιμώ να τους αφήσω ένα υγιές κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον, στο οποίο θα είναι περήφανα να ζούνε και θα ΘΕΛΟΥΝΕ να ζούνε.
αυτή τη στιγμή εγώ τα παιδιά μου θα τα έδιωχνα στο εξωτερικό ασυζητητί αν ήταν σε ηλικία που θα μπορούσε να γίνει.
στο έχω ξαναπείαφού λοιπόν δεν υπάρχουν με τι θα αντικαταστήσω τους υφιστάμενους?? με παρόμοιους (στην καλύτερη των περιπτώσεων) ή χειρότερους (στην πραγματικότητα)???
Κύριε Μοican σε κανένα σημείο δεν θα διαφωνήσω ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΑΝΕ,ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ,ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΞΟΥΜΕ.οχι, δεν έχω
το γεγονός πως δεν έχω να σου προτείνω εγώ δεν σημαίνει πως θα πρέπει να περιμένουμε να μας γαμήσουνε οι άχρηστοι
σε μπουρδελιάρικη γλώσσα
επειδή δεν έχεις βρει την πουτάνα την όμορφη και υγιή που θα σε κάνει να χύσεις απανωτά 3 φορές, δεν σημαίνει πως θα πας με αυτήν που έχει aids και σύφιλλη.
από το συγκεκριμένο σύστημα εγώ δεν περιμένω σωτηρία. Κάποια στιγμή είχα πει το Μάνο. Δεν ξέρω αν είναι αυτός η λύση ή κάποιος άλλος. Δεν μπορώ να σου προτείνω κάποιον.
Να σου προτείνουνε αυτοί που θέλουνε εκλογές σαν λύση στο πρόβλημά μας.
εγώ δεν θέλω εκλογές - κι ας μην με συμφέρει προσωπικά. Γιατί το πραγματικό προσωπικό μου συμφέρον είναι το μέλλον των παιδιών μου. Και καλά είναι τα λεφτά και τα ακίνητα που μπορεί να τους αφήσω αλλά προτιμώ να τους αφήσω ένα υγιές κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον, στο οποίο θα είναι περήφανα να ζούνε και θα ΘΕΛΟΥΝΕ να ζούνε.
μπα; να πάει αυτός που θέλει το χρήμα σε άλλη τράπεζα να το ζητήσει.Να δωσει δανειο, με τον νομιμο τόκο.
Οχι 10% μηνιαίως.
Αλλιως στη φυλακη.
το πάω ιστορικά.χα χα το ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΡΜΕΟ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΙΕΘΝΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΛΥΤΩΝΑΜΕ,εξάλου ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΚΡΑΤΗ ΣΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ.
α, οκ1, ναι φταιει παντα ο τοκογλυφος
2. ναι με το ζορι τα εδιναν τα δανεια(βλ.swaps ελια, βλ. μνημονιο1, μνημονιο2, αναγνωριση προπολεμικων χρεωνκ.λ.π.)
3. ποιος δανειοληπτης δεχεται τους ορους? ποιος ειναι ο δανειοληπτης? ο ΠαΠακ μονος του? γιατι αυτος υπεγραψε την πρωτη δαν.συμβαση
παντα ο τοκογλυφος φταιει! τελος!
λάθος,πολυ απλα.....δεν υπαρχουν πλεον ελληνικες επιχειρησεις......![]()
οκ, να το πάμε αλλιώς τότεμηπως επειδη ΚΑΜΙΑ απο αυτες τις χωρες δεν εχει ευρω αλλα το δικο τους ΕΘΝΙΚΟ νομισμα?
εντιτ: το ευρω αμφιβαλλεις οτι φιαχτηκε στα μετρα της γερμανικης οικονομιας? η οποια βεβαια εχει κατα συμπτωση χρεος υπερπολλαπλασιο της Ελλαδας και με μαγειρεμα στοιχειων και εξαθλιωση των νοτιων χωρων δεν εχει μπει ακομη στον τορβα..
αμα η Μερκελ δηλωση και γαυρος...θα σε τρελανει εντελως ε?το πάω ιστορικά.
οι ρώσσοι μας βοήθησαν στα ορλοφικά
οι αγγλογάλλοι στο ναβαρίνο
οι αγγλοι μετά τη μικρασιατική
οι αμερικανοί μετά τον βπουπου με τα σχέδια μάρσαλ.
τα γερμανικά μουνιά που θέλουν τώρα να μας σώσουν έχουν καταγράψει για την ελλάδα..
μια πούτσα-κοροιδια με τον γερμανόφιλο βασιλιά πριν τη μικρασιατική που μας στοίχισε 1.5 μύριο νεκρούς.
μια πούτσα μετά το θάνατο του καποδίστρια που μας φόρτωσαν ένα ψυχανώμαλο βαβαρικό μπαστάρδι.
μια πούτσα με τον ντούτσε στην αλβανία που δεν τους; έκατσε
μια πούτσα μετά το 40 με χιλιάδες νεκρούς έλληνες και μια 4ετία πείνας λοιμών και κλοπής όλου του ελληνικού πλούτου του ελληνικού κράτους
καμμιά αποζημίωση μετά τα όσα μας έκαναν μετά τον βουπουπου
μια πούτσα επι ΟΝΕ με όλα τα κέρδη απο τα μιζωμένα έργα να πηγαίνουν σε δικούς τους κολοσσούς επιχειρηματικούς (βλ υποβρύχια, C4I, ψηφιακά κέντρα μίζενς, ΑΙΑ με τριπλό κόστος, λέοπαρντ) κλπ.
και τώρα έρχονται να μας σώσουν ΞΑΝΑ με μέτρα που ούτε ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ δε θα εφάρμοζε στη χώρα του.
ε λοιπόν ας θυμηθούμε
α.
αυτό που είπε ο Καραισκάκης
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ
β.
αυτό που είπε ο Κολοκοτρώνης
ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ.
απλά και ιστορικά.
δεν γαμιέταιβλεπουν οτι αν πανε ετσι για εκλογες οι κομμουνιστες θα παρουν 50%.
Η Ελλαδα θα παει εκει που ηταν η αλβανια και εκει που ειναι τωρα το Βιετναμ.
Ετσι την κανει για να κρατησει λιγο κοσμο.
λάθος κάνειςτο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να διαλύσεις ένα σύστημα χωρίς να το αντικαταστήσεις με κάποιο άλλο.. βλέπω όμως ότι κανείς από όσους θέλουν την διάλυση αυτού του συστήματος δεν προτείνει κάτι εναλλακτικό... και αυτό με βάζει σε υποψίες... σε πολλές υποψίες για το τι πραγματικά θέλει μία μερίδα από αυτούς που φωνασκούν περί καταλύσεως του σημερινού συστήματος...
οι γερμανοί θα τον ξαναπιούνετο πάω ιστορικά.
οι ρώσσοι μας βοήθησαν στα ορλοφικά
οι αγγλογάλλοι στο ναβαρίνο
οι αγγλοι μετά τη μικρασιατική
οι αμερικανοί μετά τον βπουπου με τα σχέδια μάρσαλ.
τα γερμανικά μουνιά που θέλουν τώρα να μας σώσουν έχουν καταγράψει για την ελλάδα..
μια πούτσα-κοροιδια με τον γερμανόφιλο βασιλιά πριν τη μικρασιατική που μας στοίχισε 1.5 μύριο νεκρούς.
μια πούτσα μετά το θάνατο του καποδίστρια που μας φόρτωσαν ένα ψυχανώμαλο βαβαρικό μπαστάρδι.
μια πούτσα με τον ντούτσε στην αλβανία που δεν τους; έκατσε
μια πούτσα μετά το 40 με χιλιάδες νεκρούς έλληνες και μια 4ετία πείνας λοιμών και κλοπής όλου του ελληνικού πλούτου του ελληνικού κράτους
καμμιά αποζημίωση μετά τα όσα μας έκαναν μετά τον βουπουπου
μια πούτσα επι ΟΝΕ με όλα τα κέρδη απο τα μιζωμένα έργα να πηγαίνουν σε δικούς τους κολοσσούς επιχειρηματικούς (βλ υποβρύχια, C4I, ψηφιακά κέντρα μίζενς, ΑΙΑ με τριπλό κόστος, λέοπαρντ) κλπ.
και τώρα έρχονται να μας σώσουν ΞΑΝΑ με μέτρα που ούτε ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ δε θα εφάρμοζε στη χώρα του.
ε λοιπόν ας θυμηθούμε
α.
αυτό που είπε ο Καραισκάκης
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ
β.
αυτό που είπε ο Κολοκοτρώνης
ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ.
απλά και ιστορικά.