Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
73
Like
3.110
Πόντοι
13.025
τιμόθεε δε μπορείς να καθυστερήσεις κάτι που έχει ήδη συντελεστεί.
Δεν υπάρχει ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ,Χοντρός τζόγος ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΡΙΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ  ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΜΠΙΣΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΗΣΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ Ε?

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
73
Like
3.110
Πόντοι
13.025
αν κρίνουμε την εξέλιξη του σε άλλες χώρες, με λαούς περισσότερο πειθαρχημένους και σώφρονες μπορούμε να συμπεράνομεν και να προβλέψωμεν την εξέλιξιν του εις την χώραν μας...
χα χα το ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΡΜΕΟ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΙΕΘΝΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΛΥΤΩΝΑΜΕ,εξάλου ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΚΡΑΤΗ ΣΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
:birdman:
2528891_700b_v1.jpg

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μαζί σου.. έχεις να μου προτείνεις κάποιον/ους που μπορεί να το κάνει/ουν ????
οχι, δεν έχω
το γεγονός πως δεν έχω να σου προτείνω εγώ δεν σημαίνει πως θα πρέπει να περιμένουμε να μας γαμήσουνε οι άχρηστοι

σε μπουρδελιάρικη γλώσσα
επειδή δεν έχεις βρει την πουτάνα την όμορφη και υγιή που θα σε κάνει να χύσεις απανωτά 3 φορές, δεν σημαίνει πως θα πας με αυτήν που έχει aids και σύφιλλη.

από το συγκεκριμένο σύστημα εγώ δεν περιμένω σωτηρία. Κάποια στιγμή είχα πει το Μάνο. Δεν ξέρω αν είναι αυτός η λύση ή κάποιος άλλος. Δεν μπορώ να σου προτείνω κάποιον.

Να σου προτείνουνε αυτοί που θέλουνε εκλογές σαν λύση στο πρόβλημά μας.
εγώ δεν θέλω εκλογές - κι ας μην με συμφέρει προσωπικά. Γιατί το πραγματικό προσωπικό μου συμφέρον είναι το μέλλον των παιδιών μου. Και καλά είναι τα λεφτά και τα ακίνητα που μπορεί να τους αφήσω αλλά προτιμώ να τους αφήσω ένα υγιές κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον, στο οποίο θα είναι περήφανα να ζούνε και θα ΘΕΛΟΥΝΕ να ζούνε.

αυτή τη στιγμή εγώ τα παιδιά μου θα τα έδιωχνα στο εξωτερικό ασυζητητί αν ήταν σε ηλικία που θα μπορούσε να γίνει.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
οχι, δεν έχω
το γεγονός πως δεν έχω να σου προτείνω εγώ δεν σημαίνει πως θα πρέπει να περιμένουμε να μας γαμήσουνε οι άχρηστοι

σε μπουρδελιάρικη γλώσσα
επειδή δεν έχεις βρει την πουτάνα την όμορφη και υγιή που θα σε κάνει να χύσεις απανωτά 3 φορές, δεν σημαίνει πως θα πας με αυτήν που έχει aids και σύφιλλη.

από το συγκεκριμένο σύστημα εγώ δεν περιμένω σωτηρία. Κάποια στιγμή είχα πει το Μάνο. Δεν ξέρω αν είναι αυτός η λύση ή κάποιος άλλος. Δεν μπορώ να σου προτείνω κάποιον.

εγώ δεν θέλω εκλογές - κι ας μην με συμφέρει προσωπικά. Γιατί το πραγματικό προσωπικό μου συμφέρον είναι το μέλλον των παιδιών μου. Και καλά είναι τα λεφτά και τα ακίνητα που μπορεί να τους αφήσω αλλά προτιμώ να τους αφήσω ένα υγιές κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον, στο οποίο θα είναι περήφανα να ζούνε και θα ΘΕΛΟΥΝΕ να ζούνε.

αυτή τη στιγμή εγώ τα παιδιά μου θα τα έδιωχνα στο εξωτερικό ασυζητητί αν ήταν σε ηλικία που θα μπορούσε να γίνει.

το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να διαλύσεις ένα σύστημα χωρίς να το αντικαταστήσεις με κάποιο άλλο.. βλέπω όμως ότι κανείς από όσους θέλουν την διάλυση αυτού του συστήματος δεν προτείνει κάτι εναλλακτικό... και αυτό με βάζει σε υποψίες... σε πολλές υποψίες για το τι πραγματικά θέλει μία μερίδα από αυτούς που φωνασκούν περί καταλύσεως του σημερινού συστήματος...

Επισκέπτης
Και καλά είναι τα λεφτά και τα ακίνητα που μπορεί να τους αφήσω αλλά προτιμώ να τους αφήσω ένα υγιές κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον, στο οποίο θα είναι περήφανα να ζούνε και θα ΘΕΛΟΥΝΕ να ζούνε.

Έτσι..

(το άλλο για το Μάνο ας μην το σχολιάσω)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αφού λοιπόν δεν υπάρχουν με τι θα αντικαταστήσω τους υφιστάμενους?? με παρόμοιους (στην καλύτερη των περιπτώσεων) ή χειρότερους (στην πραγματικότητα)???
στο έχω ξαναπεί
αλλά θεωρείς πως το βόλεμά σου θα είναι αιώνιο

όταν δώσεις το παράδειγμα πως πλέον δεν περνάνε αυτά, τότε δεν θα έρθει χειρότερος ούτε ίδιος
όταν αυτοί που φταίνε τώρα μένουνε στο απυρόβλητο και τους αφήνεις ΕΣΥ να ξαναβάζουνε υποψηφιότητα, αντί να τους μαυρίζεις κι εσύ και όλοι μας στο ξύλο κάθε φορά που πάνε να μιλήσουνε, ο επόμενος θα τους μιμηθεί με άλλα τερτίπια.

Απλό είναι
απλά δεν θες να το δεις γιατί φοβάσαι πως θα χάσεις κεκτημένα
εγώ προσωπικά δεν φοβάμαι για τα κεκτημένα μου. Αύριο αν έμενα με τίποτα θα δούλευα να τα ξανακάνω. Δεν θα μου αρέσει, αλλά δεν θα χαθώ.

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
73
Like
3.110
Πόντοι
13.025
οχι, δεν έχω

σε μπουρδελιάρικη γλώσσα

Κύριε Μοican σε κανένα σημείο δεν θα διαφωνήσω ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΑΝΕ,ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ,ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΞΟΥΜΕ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Να δωσει δανειο, με τον νομιμο τόκο.
Οχι 10% μηνιαίως.
Αλλιως στη φυλακη.
μπα; να πάει αυτός που θέλει το χρήμα σε άλλη τράπεζα να το ζητήσει.
όταν η άλλη τράπεζα (ρωσία) του το πρόσφερε, εκείνος είπε όχι. Θέλω τοκοφλυφικό πούτσο είπε.

Για άλλη μια φορά:
αυτοί οι πούστηδες πρέπει να πεθανουνε
δεν μπορεί να λες το Νοέμβριο "λεφτά υπάρχουνε' και να είσαι αξιωματική αντιπολίτευση που έχει χρόνια κυβέρνησης στην πλάτη και μετά από δύο μ΄νηες να λες "¨πάμε ΔΝΤ" και πτωχεύουμε
Είναι στημένο το παιχνίδι
και οι πούστηδες αυτοί που το έστησαν θέλουνε παλούκι από τον κώλο μέχρι το λαρύγγι και σούβλισμα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
χα χα το ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΡΜΕΟ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΙΕΘΝΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΛΥΤΩΝΑΜΕ,εξάλου ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΚΡΑΤΗ ΣΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ.
το πάω ιστορικά.
οι ρώσσοι μας βοήθησαν στα ορλοφικά
οι αγγλογάλλοι στο ναβαρίνο
οι αγγλοι μετά τη μικρασιατική
οι αμερικανοί μετά τον βπουπου με τα σχέδια μάρσαλ.

τα γερμανικά μουνιά που θέλουν τώρα να μας σώσουν έχουν καταγράψει για την ελλάδα..
μια πούτσα-κοροιδια με τον γερμανόφιλο βασιλιά πριν τη μικρασιατική που μας στοίχισε 1.5 μύριο νεκρούς.
μια πούτσα μετά το θάνατο του καποδίστρια που μας φόρτωσαν ένα ψυχανώμαλο βαβαρικό μπαστάρδι.
μια πούτσα με τον ντούτσε στην αλβανία που δεν τους; έκατσε
μια πούτσα μετά το 40 με χιλιάδες νεκρούς έλληνες και μια 4ετία πείνας λοιμών και κλοπής όλου του ελληνικού πλούτου του ελληνικού κράτους
καμμιά αποζημίωση μετά τα όσα μας έκαναν μετά τον βουπουπου
μια πούτσα επι ΟΝΕ με όλα τα κέρδη απο τα μιζωμένα έργα να πηγαίνουν σε δικούς τους κολοσσούς επιχειρηματικούς (βλ υποβρύχια, C4I, ψηφιακά κέντρα μίζενς, ΑΙΑ με τριπλό κόστος, λέοπαρντ) κλπ.
και τώρα έρχονται να μας σώσουν ΞΑΝΑ με μέτρα που ούτε ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ δε θα εφάρμοζε στη χώρα του.

ε λοιπόν ας θυμηθούμε
α.
αυτό που είπε ο Καραισκάκης
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ
β.
αυτό που είπε ο Κολοκοτρώνης
ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ.

απλά και ιστορικά.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
1, ναι φταιει παντα ο τοκογλυφος

2. ναι με το ζορι τα εδιναν τα δανεια(βλ.swaps ελια, βλ. μνημονιο1, μνημονιο2, αναγνωριση προπολεμικων χρεωνκ.λ.π.)

3. ποιος δανειοληπτης δεχεται τους ορους? ποιος ειναι ο δανειοληπτης? ο ΠαΠακ μονος του? γιατι αυτος υπεγραψε την πρωτη δαν.συμβαση

παντα ο τοκογλυφος φταιει! τελος!
α, οκ
επομένως τώρα καταλαβαίνω γιατί φταίνε πάντα οι ξένοι
τώρα καταλαβαίνω γιατί ο Χριστοφοράκος θα έφταιγε μόνο αυτός και όχι αυτοί που χρηματίστηκαν
τώρα καταλαβαίνω γιατί στον αθώο τούτο τόπο δεν θα έφταιγε ξαφνικά ούτε ο Χριστοφοράκος
εδώ άλλωστε δεν φταίει κανείς, πάντα αυτοί που πληρώνουνε τις μαλακίες αυτών που κάνουνε τις λαμογιές.

και φταίνε γιατί δεν τους καίνε ζωντανούς - σε αυτό δεν μπορώ να πω, έχεις δίκιο
ΟΛΟΥΣ όμως

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μηπως επειδη ΚΑΜΙΑ απο αυτες τις χωρες δεν εχει ευρω αλλα το δικο τους ΕΘΝΙΚΟ νομισμα?  :birdman:

εντιτ: το ευρω αμφιβαλλεις οτι φιαχτηκε στα μετρα της γερμανικης οικονομιας? η οποια βεβαια εχει κατα συμπτωση χρεος υπερπολλαπλασιο της Ελλαδας και με μαγειρεμα στοιχειων και εξαθλιωση των νοτιων χωρων δεν εχει μπει ακομη στον τορβα..
οκ, να το πάμε αλλιώς τότε
Βέλγικες, αυστριακές, ολλανδικές σου κάνουνε;
οι βουλγάρικες είναι συνδεδεμένες με 2¨1 αναλογία, νομίζω συνδεδεμένη και η Κροατία είναι. ΕΣθονία σου κάνει επίσης;

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
το πάω ιστορικά.

τα γερμανικά μουνιά που θέλουν τώρα να μας σώσουν έχουν καταγράψει για την ελλάδα..
μια πούτσα-κοροιδια με τον γερμανόφιλο βασιλιά πριν τη μικρασιατική που μας στοίχισε 1.5 μύριο νεκρούς.
μια πούτσα μετά το θάνατο του καποδίστρια που μας φόρτωσαν ένα ψυχανώμαλο βαβαρικό μπαστάρδι.
μια πούτσα μετά το 40 με χιλιάδες νεκρούς έλληνες και μια 4ετία πείνας λοιμών και κλοπής όλου του ελληνικού πλούτου του ελληνικού κράτους
μια πούτσα επι ΟΝΕ με όλα τα κέρδη απο τα μιζωμένα έργα να πηγαίνουν σε δικούς τους κολοσσούς επιχειρηματικούς (βλ υποβρύχια, C4I, ψηφιακά κέντρα μίζενς, ΑΙΑ με τριπλό κόστος, λέοπαρντ) κλπ.
και τώρα έρχονται να μας σώσουν ΞΑΝΑ με μέτρα που ούτε ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ δε θα εφάρμοζε στη χώρα του.

ε λοιπόν ας θυμηθούμε
α.
β.

απλά και ιστορικά.
αμα η Μερκελ δηλωση και γαυρος...θα σε τρελανει εντελως ε?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΣΩΣΤΑ τα λες ρε σοβαρα τωρα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
βλεπουν οτι αν πανε ετσι για εκλογες οι κομμουνιστες θα παρουν 50%.
Η Ελλαδα θα παει εκει που ηταν η αλβανια και εκει που ειναι τωρα το Βιετναμ.
Ετσι την κανει για να κρατησει λιγο κοσμο.
δεν γαμιέται
στο Βιετνάμ ανοίγεις επιχείρηση σε 10 το πολύ μέρες.
εδώ θες μίνιμουμ 10 μήνες αν δεν αλλάξει φορολογικό φυσικά στο μεταξύ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να διαλύσεις ένα σύστημα χωρίς να το αντικαταστήσεις με κάποιο άλλο.. βλέπω όμως ότι κανείς από όσους θέλουν την διάλυση αυτού του συστήματος δεν προτείνει κάτι εναλλακτικό... και αυτό με βάζει σε υποψίες... σε πολλές υποψίες για το τι πραγματικά θέλει μία μερίδα από αυτούς που φωνασκούν περί καταλύσεως του σημερινού συστήματος...
λάθος κάνεις
θα αντικατασταθεί θες δεν θες
απλά ΕΣΥ δεν ξέρεις από πριν με τι θα αντικατασταθεί για να κάνεις καβάτζες
αυτό όμως δεν είναι δικό μας πρόβλημα

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
το πάω ιστορικά.

ε λοιπόν ας θυμηθούμε
α.
β.

απλά και ιστορικά.
οι γερμανοί θα τον ξαναπιούνε
όπως και στο παρελθόν

Stories

Νέο!