Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Έτσι..

(το άλλο για το Μάνο ας μην το σχολιάσω)
η ερώτηση, στην οποία είχα απαντήσει "Μάνο" αναφερότανε σε εκλογές.
Η απάντησή μου δε τότε συνεχιζόταν με την πρόταση πως αυτοί που θέλουνε εκλογές ας μου προτείνουνε κάτι άλλο εναλλακτικό. Νομίζω πως είμαι σαφής πως δεν θέλω κανέναν που να βρίσκεται εντός συστήματος - που σημαίνει εντός κομμάτων. Και πως δεν περιμένω εκλογές να δώσουνε τη λύση.

δεν διαννοούμαι πως θα χρειαστεί να πάω σε παραβάν με χαρτί στα χέρια μου που θα έχει σε λίστα αυτά τα ονόματα (μέσα στη συστάδα των ψηφοδελτίων εννοώ, για να μη νομίσει κανείς πως θα πάω να ψηφίσω κανέναν από αυτούς τους αρχίδηδες).

Εδώ και 2 χρόνια άλλωστε ρωτάω επίμονα τον ΦΠ να μου πει τι θα ψηφίσουμε εκλογές. Δεν περιμένω τον Άλεξ ή τον παλέρμο να μου πούνε την παπαριά τους περί Σαμαρά, αλλά από τους μη χρωματισμένους που ζητούνε εκλογές, θα ήθελα να ακούσω.

Επισκέπτης
οι γερμανοί θα τον ξαναπιούνε
όπως και στο παρελθόν

Παίζει να είναι ο λαός με το λιγότερο σεβασμό στην ιστορία.
Δεν έχουν διδαχθεί τίποτα.
Σ'αυτό το θέμα μ'έχει καλύψει ο στριτ στο ποστ με την πανοραμική θέα του Βερολίνου πάνω σε μια πέτρα..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αμα η Μερκελ δηλωση και γαυρος...θα σε τρελανει εντελως ε?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΣΩΣΤΑ τα λες ρε σοβαρα τωρα
το έχω ξαναπεί
Οι γερμανοί ήταν κατοχή εδώ
ξέρουνε τι μπορεί να παράγει η Ελλάδα και το θέλουνε

αυτό όμως δεν έχει να κάνει με τη Γερμανία. Ας είχαμε πολιτικούς με αρχίδια και πολίτες με μυαλό ούτε να χρειαστεί να πάμε στο Γερμανό ούτε να συζητάμε μαζί του.

ακόμα και τώρα που και καλά συζητάμε μαζί του, ακόμα και τώρα υπάρχουνε πολλοί που δεν έχουνε καταλάβει Χριστό και εξακολουθούνε να λένε ό,τι τροπάρια τους ταϊζουνε τα κόμματα.

θα πάει καμιά κάμερα σε αυτό το παιδάκι που έσπασε τον κουμπαρά να μας πει πως νιώθει τώρα που μεγάλωσε;

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Παίζει να είναι ο λαός με το λιγότερο σεβασμό στην ιστορία.
Δεν έχουν διδαχθεί τίποτα.
Σ'αυτό το θέμα μ'έχει καλύψει ο στριτ στο ποστ με την πανοραμική θέα του Βερολίνου πάνω σε μια πέτρα..
το έχεις αυτό το ποστ να το ξαναδούμε?
όντως είναι όπως τα λες

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

Επισκέπτης

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
λάθος κάνεις
θα αντικατασταθεί θες δεν θες
απλά ΕΣΥ δεν ξέρεις από πριν με τι θα αντικατασταθεί για να κάνεις καβάτζες
αυτό όμως δεν είναι δικό μας πρόβλημα

προσέξτε όμως οι επιθυμώντες την βιαίαν αντικατάστασιν και εγκατάστασιν συστήματος δικης σας επιλογής μην αντικατασταθείτε πρώτοι... διότι δεν χωρεί πλέον αντικατάστασις συστήματος με άλλο το οποίο λειτουργεί εκτός των θεμελιωδών δημοκρατικών αξιών...

κάθε τέτοια απόπειρα θεωρείται εκ προοιμιου ώς επιβουλή έναντι της ελευθερίας και ως τέτοια θα πρέπει να αντιμετωπισθεί...

επι τα κοινώς λεγόμενα.. παρήλθε ανεπιστρεπτί η εποχή των πραξικοπημάτων, επαναστάσεων, λαικών εξεγέρσεων... οι πρόσφατες τοιαύτες είχαν ήδη τραγική κατάληξιν για τον λαό των χωρών στις οποίες έγιναν (Αίγυπτος, Τυνησία, Λιβύη) και ταλανίζουν ακόμη κάποιους από αυτούς (Συρία, Αίγυπτος)... τα προηγούμενα καθεστώτα (όχι δημοκρατικά και εξόχως ανελεύθερα) αντικαταστάθηκαν από καθεστώτα πλέον αντιδημοκρατικά και περισσότερο ανελεύθερα, δυστυχώς με την υποστήριξη του λαού ο οποίος παρασύρθηκε από κελεύσματα του τύπου "να τα σπάσουμε όλα", "να φύγουν οι κλέφτες", "να τους κρεμάσουμε" χωρίς να σκεφθεί τι ακριβώς κρυβόταν πίσω από τους κελευστάς...

επειδή έχω γνώμην περί του τι ακριβώς κρύβεται πίσω από τους εμφανιζόμενους ώς πρωτεργάτες του κινήματος αυτούς στην χώραν μας, γιαυτό το λόγο και τους απορρίπτω τόσον αυτούς όσο και το τι θέλουν να πράξουν...

Επισκέπτης
λάθος δικό μου
εννοούσα τη φωτό

Και τέτοια έχουμε..

URL]]

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Και τέτοια έχουμε..

http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2011/10/27/photo4.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
αυτή είναι μια από τις κορυφαίες φωτογραφίες του αιώνα
ύψιστο δείγμα προπαγάνδας
ακόμα τους πονάει ο κώλος τους γερμανούς

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
φωτοσοπαρισμένη (με την τεχνολογία της εποχής που λεγότανε ρετούς) για να εξαφανιστούν τα τρία ρολόγια που φορούσε ο στρατιώτης σε κάθε χέρι (τα οποία φυσικά τα βούτηξε από κάποιους νεκρούς)....

εντιτ.. και δια του λόγου το αληθές

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
προσέξτε όμως οι επιθυμώντες την βιαίαν αντικατάστασιν και εγκατάστασιν συστήματος δικης σας επιλογής μην αντικατασταθείτε πρώτοι... διότι δεν χωρεί πλέον αντικατάστασις συστήματος με άλλο το οποίο λειτουργεί εκτός των θεμελιωδών δημοκρατικών αξιών...

κάθε τέτοια απόπειρα θεωρείται εκ προοιμιου ώς επιβουλή έναντι της ελευθερίας και ως τέτοια θα πρέπει να αντιμετωπισθεί...

επι τα κοινώς λεγόμενα.. παρήλθε ανεπιστρεπτί η εποχή των πραξικοπημάτων, επαναστάσεων, λαικών εξεγέρσεων... οι πρόσφατες τοιαύτες είχαν ήδη τραγική κατάληξιν για τον λαό των χωρών στις οποίες έγιναν (Αίγυπτος, Τυνησία, Λιβύη) και ταλανίζουν ακόμη κάποιους από αυτούς (Συρία, Αίγυπτος)... τα προηγούμενα καθεστώτα (όχι δημοκρατικά και εξόχως ανελεύθερα) αντικαταστάθηκαν από καθεστώτα πλέον αντιδημοκρατικά και περισσότερο ανελεύθερα, δυστυχώς με την υποστήριξη του λαού ο οποίος παρασύρθηκε από κελεύσματα του τύπου "να τα σπάσουμε όλα", "να φύγουν οι κλέφτες", "να τους κρεμάσουμε" χωρίς να σκεφθεί τι ακριβώς κρυβόταν πίσω από τους κελευστάς...

επειδή έχω γνώμην περί του τι ακριβώς κρύβεται πίσω από τους εμφανιζόμενους ώς πρωτεργάτες του κινήματος αυτούς στην χώραν μας, γιαυτό το λόγο και τους απορρίπτω τόσον αυτούς όσο και το τι θέλουν να πράξουν...
μπλα μπλα μπλα
σου είπα
νομίζεις πως είσαι βολεμένος.
και φοβάσαι το να μην ξέρεις τι θα σου έρθει και πως θα ξεβολευτείς.

εν τάχει: καμία επανάσταση δεν έγινε με έτοιμο το σχέδιο αντικατάστασης. Τις περισσότερες φορές δε, αυτοί που έκαναν τις επαναστάσεις δεν ηγούνταν της νέας κατάστασης, αλλά άλλος.

δυστυχώς επανάσταση δεν θα γίνει, κοιμάται ο κόσμος
και το επαναλαμβάνω. Εγώ έχω να χάσω πολλά σε διάλυση συστήματος. Αλλά δεν θα χαθώ. Οι γνώσεις μου και οι ικανότητές μου θα με ταϊσουνε, η όρεξή μου για δουλειά θα με αποζημιώσει.

Δεν παλεύω για το καλό κανενός κόμματος, μόνο για την οικογένειά μου.

Εσύ προφανώς θα προτιμούσες να πας με πούστη αν εδν βρεις γυναίκα. Οπότε κάτσε με το σύστημα αυτό. Εγώ τους πούστηδες δεν τους θέλω. Προτιμώ να τραβάω μαλακία μέχρι να τον κάνω αλοιφή παρά να διαλέξω πούστη.

Επισκέπτης
φωτοσοπαρισμένη (με την τεχνολογία της εποχής που λεγότανε ρετούς) για να εξαφανιστούν τα τρία ρολόγια που φορούσε ο στρατιώτης σε κάθε χέρι (τα οποία φυσικά τα βούτηξε από κάποιους νεκρούς)....

Μεγαλο πληγμα αυτο για τους νεκρους, μπορει νά αργουσαν να πανε στον παραδεισο αν δεν ηξεραν την ωρα.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
4τη παραιτηση υπουργου σημερα.Κατι ψηνετε

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
αυτή είναι μια από τις κορυφαίες φωτογραφίες του αιώνα
ύψιστο δείγμα προπαγάνδας
ακόμα τους πονάει ο κώλος τους γερμανούς
Γιατι ολοι το ιδιο δεν κανουνε?
http://[URL unfurl="true"]www.archives.gov/education/lessons/lincoln-memorial/images/iwo-jima-flag.gif[/img[/URL]]

Μερικοι μαλιστα γυρισαν την σκηνη ξανα αφου την πρωτη φορα δεν ειχαν καμερα διαθεσιμη.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Μεγαλο πληγμα αυτο για τους νεκρους, μπορει νά αργουσαν να πανε στον παραδεισο αν δεν ηξεραν την ωρα.

η σύλλησις νεκρών είναι ένα από τα βαρύτερα αδικήματα/αμαρτήματα (οπως θες πές το δεν με ενδιαφέρει), όπως επίσης και η τυμβωρυχία...

δειχνει δε το ποιόν του ανθρώπου...

αυτά..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε τυποι παραιτηθηκαν ροντουλης βοριδης μπουμπουκος?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Γιατι ολοι το ιδιο δεν κανουνε?
http://[URL unfurl="true"]www.archives.gov/education/lessons/lincoln-memorial/images/iwo-jima-flag.gif[/img[/URL]]

Μερικοι μαλιστα γυρισαν την σκηνη ξανα αφου την πρωτη φορα δεν ειχαν καμερα διαθεσιμη.
[/quote]στην περίπτωση της φωτογραφίας στο ράιχσταγκ η σκηνή "γυρίστηκε" μετά από δύο μέρες, γιατί όταν υψώθηκε η σημαία ήταν νύχτα και την επομένη την είχαν καταστρέψει γερμανοί ελέυθεροι σκοπευτές (από τους τελευταίους που υπήρχαν)...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom