james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
η ΠΑΣΟΚική πούτσα όμως δεν πεθαίνει ποτέ!!!Μπορείς να προσεύχεσαι κάθε βράδυ,που ξέρεις μπορεί κ να αναστηθεί!!!!
η ΠΑΣΟΚική πούτσα όμως δεν πεθαίνει ποτέ!!!Μπορείς να προσεύχεσαι κάθε βράδυ,που ξέρεις μπορεί κ να αναστηθεί!!!!
Με αυτό γιατί κόλλησες;;;και ποιοι ξεχύθηκαν?
Eσύ τί ζόρι τραβάς,εσύ πήρες την Μέρκελ...η ΠΑΣΟΚική πούτσα όμως δεν πεθαίνει ποτέ!!!
αφού είναι αξιοσχολίαστο!Με αυτό γιατί κόλλησες;;;
Άντε να σας,να σας καμαρώσω...κάντε ένα πραξικόπημα αν σας βαστάει!!!!πρεπει να τους γαμησουμε εμεις.
εγώ πάντα με τους γαμιάδες είμαι!Eσύ τί ζόρι τραβάς,εσύ πήρες την Μέρκελ...
Άντε να σας,να σας καμαρώσω...κάντε ένα πραξικόπημα αν σας βαστάει!!!!
Πώς σου ήρθε,αφού δεν έγραψα ότι ξεχύθηκαν στους δρόμους;αφού είναι αξιοσχολίαστο!
για πε...
Όπα ρε γαμιά,τί έγινε έγινες κάποιος στην Γερμανία,σε μάθανε όλοι;;;εγώ πάντα με τους γαμιάδες είμαι!
κοιτάχτε όμως μην κάνετε καμιά στραβή και βγείτε απ το ευρώ και μας πάρετε στο λαιμό σας, γιατί....!
δεν μπορεί!!!Ακριβως ;)
αλλα δυστυχως δεν μπορει πλέον να βοηθήσει.. ο Παπδοπουλος (Respect)
πρεπει να τους γαμησουμε εμεις.
δεν ξεχύθηκαν δηλ?Πώς σου ήρθε,αφού δεν έγραψα ότι ξεχύθηκαν στους δρόμους;
Toυλάχιστον όχι μέχρι να μαζέψουν τους χουντικούς κ να πάνε σε δικαστήριο.
Δεν με λες στο δικαστήριο βρέθηκε κανείς να στηρίξει τους ''ηγέτες'' ή είχαν γίνει όλοι λαγοί;;;
Ο Στελάρας θα το οργανώσει όπως κ τότε;;;από Σεπτέμβρη με τους λογαριασμούς θα γινει
θα σου πω εγώ ποιος θα πληρώνει
δεν νομίζω να έχει μείνει κάτι!Όπα ρε γαμιά,τί έγινε έγινες κάποιος στην Γερμανία,σε μάθανε όλοι;;;
Άντε κ μετά έλα να αγοράσεις ΤΗΝ Ελλάδα,με την δραχμή απέναντι στο e σε συμφέρει,έλα εδώ για μπίζνες!!!!
Δεν έχω ιδέα τι μου λες.....δεν ξεχύθηκαν δηλ?
κι όλοι αυτοί που μας πρήζουν τα παπάρια να μας δείχνουν επί 30 χρόνια να φωνάζουν "1 1 4" τι είναι?
Έλα ρε όλο κ κάποιο νησάκι θα προλάβεις....δεν νομίζω να έχει μείνει κάτι!
να σου κάνω μια σοβαρή ερώτηξη παπαζόλο?Ο Στελάρας θα το οργανώσει όπως κ τότε;;;
δεν γνωρίζεις ποιοι φώναζαν "1 1 4" και "ψωμί παιδεία ελευθερία"?Δεν έχω ιδέα τι μου λες.....
Για τα πλάνα από το πολυτεχνείο,για την δίκη της χούντας,τί μου λες;;;;
κάτι σε δημόσιο έχεις?Έλα ρε όλο κ κάποιο νησάκι θα προλάβεις....
Ο Σκορπιός σου κάνει,τί λες;;;;
δεν μπορεί!!!
κάπου θα υπάρχει ένας διάδοχος!!!
ελπίζω μόνο να μην κάνει το ίδιο λάθος και να στείλει κόσμο παραθέριση!
ουάν-γουέι-τίκετ θα ήταν το καλύτερο! ;)