VanPucerMan
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
δεν ξερω αν ζητηθηκε πραγματικα και αν εγινε δεν μας λεει πιο ηταν το αποτελεσμα
Αυτο που λες δεν αποτελει επιχείρημα διοτι το να
βασιζεσαι στις εσωτερικες δυναμεις σου.. δηλαδη εσωτερικος δανεισμος δεν ειναι κακο.
μακαρι να ηταν ετσι και σημερα.
Αλήθεια είναι παιδιά. Μου το είπε έμπιστος άνθρωπος που έχει αποδείξεις πως εξωγήινοι ήθελαν να μας δανείσουν 100 τρις. διαγαλαξιακές μονάδες με 0% επιτόκιο σε αντάλαγμα για τους εγκέφαλους των Πάνου Καμμένου και Γεράσιμου Γιακουμάτου που ήθελαν να μελετήσουν οι επιστήμονες τους.
Καλώς τον!!!Αλήθεια είναι παιδιά. Μου το είπε έμπιστος άνθρωπος που έχει αποδείξεις πως εξωγήινοι ήθελαν να μας δανείσουν 100 τρις. διαγαλαξιακές μονάδες με 0% επιτόκιο σε αντάλαγμα για τους εγκέφαλους των Πάνου Καμμένου και Γεράσιμου Γιακουμάτου που ήθελαν να μελετήσουν οι επιστήμονες τους.
Απ' ό,τι κατάλαβα, η πηγή για να ανοίξεις αυτό το θέμα δεν είναι η Corriere della Sera, αλλά ένα ελληνικό site το οποίο δεν παραπέμπει καν με link στο συγκεκριμένο άρθρο της Corriere della Sera και κανείς φυσικά δεν γνωρίζει ποιος είναι πίσω απ' αυτό το site. Όπως η άλλη μούφα που είχε κυκλοφορήσει, ότι πολλοί σταρ στο Χολιγουντ κυκλοφορούν στους δρόμους φορώντας΄μπλουζάκι με τον χάρτη της Ελλάδας και τίτλο "Save Greece"... Επειδή πιστεύουμε οτιδήποτε γράφει ο οποιοσδήποτε, γι' αυτό καταντήσαμε εδώ που είμαστε και ως χώρα και ως λαός...
Εδώ έχουμε πολιτικούς αρχηγούς να αναπαράγουν από το βήμα τους Βουλής ότι μπούρδα και θεωρία συνομωσίας κυκλοφορήσει σε κάθε παρακμιακό μπλογκ, σιγά μην κολάγαμε σ'αυτό.
Απ' ό,τι κατάλαβα, η πηγή για να ανοίξεις αυτό το θέμα δεν είναι η Corriere della Sera, αλλά ένα ελληνικό site το οποίο δεν παραπέμπει καν με link στο συγκεκριμένο άρθρο της Corriere della Sera και κανείς φυσικά δεν γνωρίζει ποιος είναι πίσω απ' αυτό το site. Όπως η άλλη μούφα που είχε κυκλοφορήσει, ότι πολλοί σταρ στο Χολιγουντ κυκλοφορούν στους δρόμους φορώντας΄μπλουζάκι με τον χάρτη της Ελλάδας και τίτλο "Save Greece"... Επειδή πιστεύουμε οτιδήποτε γράφει ο οποιοσδήποτε, γι' αυτό καταντήσαμε εδώ που είμαστε και ως χώρα και ως λαός...
Πουθενά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Εντύπωση μου έκανε, γιατί οι Φιλανδοί είναι σοβαροί
είναι άμεσα συνδεδεμένα στα μυαλά των λαμογιότατων μορφών που κυβερνούν.
αλλά το 300 εκ ευρώ πως το βγάλανε;
με το κιλό το μάρμαρο;
+ 15% για τον καλλιτέχνη;
Να σου πω εγώ έναν τρόπο υπολογισμού:
Η Ακρόπολη κόβει (π.χ.) 1.200.000 εισητήρια το χρόνο, x 7 ευρώ το εισητήριο = 8.400.000 ευρώ είσπραξη.
Έστω ότι έχει 2.000.000 έξοδα (μισθοί φυλάκων, φωτισμός, συντήρηση, καθαρισμός, κλπ)
Μένουν 6.400.000 καθαρά το χρόνο.
Τι κεφάλαιο θα χρειαζόταν για να σου αποδίδει 6.400.000 το χρόνο με επιτόκιο 5%?
128 εκατομμύρια. Κάνε τις πράξεις και θα δεις ότι τόσο είναι.
Προφανώς, υπάρχουν λάθη στις παραδοχές μου. Δηλαδή μπορεί να μην είναι 1.200.000 τα εισητήρια, να μην είναι 7 ευρώ το εισητήριο, να μην είναι τόσα τα έξοδα, και άλλα. Αλλά ο τρόπος υπολογισμού αυτός είναι.
Επίσης μπορεί κάποιος (που θα αναλάβει να διαχειρίζεται την Ακρόπολη με άλλα κριτήρια από αυτά που υπάρχουν σήμερα) να αποκτήσει έσοδα και από άλλες πηγές, π.χ. δικαιώματα φωτογράφησης, παρουσιάσεις προϊόντων, κλπ, πράματα που δεν μπορώ να τα φανταστώ τώρα. Τότε τα νούμερα αλλάζουν.
Πάντως σαν τάξη μεγέθους το 300 εκ. φαίνεται λογικό, αν και προσωπικά μου "ακούγεται" λίγο.
Δεν έχει σημασία τι "ακούγεται" σε μένα όμως, καθ' ένας το δικό του πράμα το εκτιμάει διαφορετικά από όσο ο ψυχρός οικονομικός υπολογισμός.