james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
η ΠΑΣΟΚική πούτσα όμως δεν πεθαίνει ποτέ!!!Μπορείς να προσεύχεσαι κάθε βράδυ,που ξέρεις μπορεί κ να αναστηθεί!!!!![]()
η ΠΑΣΟΚική πούτσα όμως δεν πεθαίνει ποτέ!!!Μπορείς να προσεύχεσαι κάθε βράδυ,που ξέρεις μπορεί κ να αναστηθεί!!!!![]()
Eσύ τί ζόρι τραβάς,εσύ πήρες την Μέρκελ...η ΠΑΣΟΚική πούτσα όμως δεν πεθαίνει ποτέ!!!
αφού είναι αξιοσχολίαστο!Με αυτό γιατί κόλλησες;;;![]()
![]()
![]()
Άντε να σας,να σας καμαρώσω...κάντε ένα πραξικόπημα αν σας βαστάει!!!!πρεπει να τους γαμησουμε εμεις.
εγώ πάντα με τους γαμιάδες είμαι!Eσύ τί ζόρι τραβάς,εσύ πήρες την Μέρκελ...![]()
Άντε να σας,να σας καμαρώσω...κάντε ένα πραξικόπημα αν σας βαστάει!!!!![]()
Πώς σου ήρθε,αφού δεν έγραψα ότι ξεχύθηκαν στους δρόμους;αφού είναι αξιοσχολίαστο!![]()
![]()
για πε...![]()
Όπα ρε γαμιά,τί έγινε έγινες κάποιος στην Γερμανία,σε μάθανε όλοι;;;εγώ πάντα με τους γαμιάδες είμαι!![]()
κοιτάχτε όμως μην κάνετε καμιά στραβή και βγείτε απ το ευρώ και μας πάρετε στο λαιμό σας, γιατί....!![]()
![]()
δεν μπορεί!!!Ακριβως ;)
αλλα δυστυχως δεν μπορει πλέον να βοηθήσει.. ο Παπδοπουλος (Respect)
πρεπει να τους γαμησουμε εμεις.
δεν ξεχύθηκαν δηλ?Πώς σου ήρθε,αφού δεν έγραψα ότι ξεχύθηκαν στους δρόμους;
Toυλάχιστον όχι μέχρι να μαζέψουν τους χουντικούς κ να πάνε σε δικαστήριο.
Δεν με λες στο δικαστήριο βρέθηκε κανείς να στηρίξει τους ''ηγέτες'' ή είχαν γίνει όλοι λαγοί;;;![]()
Ο Στελάρας θα το οργανώσει όπως κ τότε;;;από Σεπτέμβρη με τους λογαριασμούς θα γινει
θα σου πω εγώ ποιος θα πληρώνει![]()
δεν νομίζω να έχει μείνει κάτι!Όπα ρε γαμιά,τί έγινε έγινες κάποιος στην Γερμανία,σε μάθανε όλοι;;;
Άντε κ μετά έλα να αγοράσεις ΤΗΝ Ελλάδα,με την δραχμή απέναντι στο e σε συμφέρει,έλα εδώ για μπίζνες!!!!![]()
Δεν έχω ιδέα τι μου λες.....δεν ξεχύθηκαν δηλ?
κι όλοι αυτοί που μας πρήζουν τα παπάρια να μας δείχνουν επί 30 χρόνια να φωνάζουν "1 1 4" τι είναι?
Έλα ρε όλο κ κάποιο νησάκι θα προλάβεις....δεν νομίζω να έχει μείνει κάτι!![]()
![]()
![]()
να σου κάνω μια σοβαρή ερώτηξη παπαζόλο?Ο Στελάρας θα το οργανώσει όπως κ τότε;;;![]()
δεν γνωρίζεις ποιοι φώναζαν "1 1 4" και "ψωμί παιδεία ελευθερία"?Δεν έχω ιδέα τι μου λες.....![]()
Για τα πλάνα από το πολυτεχνείο,για την δίκη της χούντας,τί μου λες;;;;
κάτι σε δημόσιο έχεις?Έλα ρε όλο κ κάποιο νησάκι θα προλάβεις....
Ο Σκορπιός σου κάνει,τί λες;;;;
![]()
![]()
![]()
δεν μπορεί!!!
κάπου θα υπάρχει ένας διάδοχος!!!![]()
ελπίζω μόνο να μην κάνει το ίδιο λάθος και να στείλει κόσμο παραθέριση!
ουάν-γουέι-τίκετ θα ήταν το καλύτερο! ;)![]()
![]()